-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.701
Merhaba benimde bat 11 Ekim inş çift çizgiyi bu ay görürüm 15 aydır bekliyorum 2 senelik evliyim bu ay soğan kürü yapıyorum Rabbim hayırlı zamanda herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Hadi inşallah ben 6 yane tükettim bile :) ama kesinlikle kaliteli test varsa var yoksa yol diyo yani harbi test:)
Sagolasiniz :) ben hamile iken afete 8 gun kala silik cıktı aha dedim test cuvalladi gittim kan verdim 43. Ve ayni test 10 gun once de 2 saat sonra cok aoluk cizgi ile yine bi goz kirpmisti :)) helali var masallahi var
Hadi inşallah bu seferde göz kırpar canım :)bekliyoruz güzel haberlerini
Benimde adetime 6 gün kala 2 tane sivilce. Cıktı dedimki yine olmadı adet olacagım sinirlerimi bozdu hatta bu sivilce gebelik testlerinde negatifti ama yorgunluk durmadan uyuma isteği ve ara ara giren kramplarım vardı dün adetime 2 gün olmasına ragmen bi cesaret gebelik testi yaptım ikinci vizgi cok silik cıktı adet öncesi silik cıkabilir kan ber dediler kan verdim ve değerim 19 du muhtemel gebelik dedi doktor sağlıklı bir bebişim olur umarım rabbim herkese nasip etsinselam benım sıvılcelerım cıktı ve belımde kasıklarımda ağrı var ıdrar ıcınde beyaz toz tortu seklınde bıseyler var bıkac kısı bunun hamılelık belırtısı oldugunu soyledı acaba varmı boyle bısey hamıle kalan arkadaslar hıc dıkkat ettımı cok merak edıyorum beyaz tortular var .....
dun gece yazmıstım arkadaslar takıp edemedım adetime 1 hafta var
Insallah bakalim pazar yada pazartesi yumurtlama günüm kuzum . Kurtaj sonrasi ilk ayım. Bu ay doğal sekilde kalamazsam kür vs başlayacağım
Hersey nasip. Rabbim gönüllerimizden geçenler hakkımızda hayirli olsun ve kabul olsun insallah
canım değerin sınırda çıkmış artada bilir azaladabilir ama üzülme hiç,benim geçen ay 3.5 çıkmıştı değer hamile değildim bu ay hamile kaldim,darısı sana olsun inşallahKızlar normalde geçen ay 5 un önce oldum soğan suyu ictigim icin geçen ay erken olmasaydım bu ay tam tarihi bugun yani geçen ay 25inde adet oldum ama olması gerekn 1iydi o yuzden bu ayda 24ine göre mi adet olmam gerekiyor 1ine göre mi olmam gerekiyor ki acaba 1ine gore olursa bugun adet günüm adet olmadın kan sonucunda 4.19 cikti hamileligim imkansız gibi :/
Saol canim benim birazcık.mucize olabilir cunku doktor aşılama ya da tüp bebek dedi bize sprem sayımız azmış 10nuncu aydada 1 sene olacak O yuzden tedavi önerdi drcanım değerin sınırda çıkmış artada bilir azaladabilir ama üzülme hiç,benim geçen ay 3.5 çıkmıştı değer şimdi hamileyim,darısı sana olsun inşallah
Gerçekten mi beraber bekleyelim ama benim düzensiz onun için soğan kürü yaptım adet olacaksam erken gelebilir şu aralar şiş hissediyorum kendimi bide dün akşamdan beri ben bunu hamileliğe yormuyorum ama midem yanıyor sızlıyor başka bişey yok şuan zaten varsa da erken sende var mı?bende 2 senelik rvliyim bnımde 11. deumarım ıkımızde güzel haberler alırız.
hıc belırtılerın var mı?
Allah'tan ümit kesilmez bizim bı tanıdık 16 sene uğraştı iki kere tüp bebek vs. Olmadi. Evlatlık almaya karar verdikleri zaman hamile olduğunu öğrendi kendiliğinden,hiç beklemediği anda,inşallah senin de olur en kısa zamandaSaol canim benim birazcık.mucize olabilir cunku doktor aşılama ya da tüp bebek dedi bize sprem sayımız azmış 10nuncu aydada 1 sene olacak O yuzden tedavi önerdi dr
Inşallah canim saol :)Allah'tan ümit kesilmez bizim bı tanıdık 16 sene uğraştı iki kere tüp bebek vs. Olmadi. Evlatlık almaya karar verdikleri zaman hamile olduğunu öğrendi kendiliğinden,hiç beklemediği anda,inşallah senin de olur en kısa zamanda
Dün regl olacakmışım gibi bel ağrısı latin agrisi çektim bugünde aynı ancak dün misafir vardı cam acıktı ayaktan üşüttüm gece bide sistit oldum :) şuan neyin belirtisi var anlamıyorum sigara kullanıyorum mesala midemi bulandirio bakarsan varmış gibi hissediyorum ama olmazsa da kısmet diyorum bende de prolaktin biraz yüksek umarım ikimizde sorunsuz olurGerçekten mi beraber bekleyelim ama benim düzensiz onun için soğan kürü yaptım adet olacaksam erken gelebilir şu aralar şiş hissediyorum kendimi bide dün akşamdan beri ben bunu hamileliğe yormuyorum ama midem yanıyor sızlıyor başka bişey yok şuan zaten varsa da erken sende var mı?
Kayinvalideler hep aynıHem biraz üzüldüm bugun kayınvalidem kutlamadı bile bebegimi hayırlı olsun bile demedi