Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canm benmde öyle ama ben 4 gündür adet ağrısı çekiyorum kesin olcam diyorum ama yok hiç böyle bişey olmamıştı bu zamana kadar sadece adet olcam gün agridi ve hemen olurdum. Ama bı kaç gündür helede bugün çok ağrıyı ama yok gelmedi inşallah da gelmez hayrli haberler alırız. Eşim şimdiden heveslendi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :KK43:

Aynen canm benmde öyle ama ben 4 gündür adet ağrısı çekiyorum kesin olcam diyorum ama yok hiç böyle bişey olmamıştı bu zamana kadar sadece adet olcam gün agridi ve hemen olurdum. Ama bı kaç gündür helede bugün çok ağrıyı ama yok gelmedi inşallah da gelmez hayrli haberler alırız. Eşim şimdiden heveslendi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :KK43:
Bizdede aynı testler umutsuzluga sürükledi bakalım

Bende adet dönemlerimde girmeyen kramplar basladı 2 günde bir giriyor psikolojikmi bilmem ama bulantım var bas dmnnem ve hep uyuyorum halsizlik hiç böyle olmazdı
Hayırlısı olsun canım benim gerçekten çok yıpratıcı dönemler 2 gün sonra hayrli haberler alırız inşallah buraya hamilelik testlerimizi atarz

Kizlar bu ay yine klomen kullanmistim kontrolum vardi bugun yumurtam yeterince gelismemis cumartesi tekrar kontrole gidecem gecen ay iki tane yumurtam gelismisti bu ay boyle oldu kafam allak bullak yine :KK43:

X