- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.621
Canım Allah bir daha yaşatmasın. Insallah en kisa zamanda tekrar saglikli bir hamileligin olur.Lina canım beni listeden sil istersen bebişim düştü benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allah bir daha yaşatmasın. Insallah en kisa zamanda tekrar saglikli bir hamileligin olur.Lina canım beni listeden sil istersen bebişim düştü benim
Rabbim inş sağlılla yeni nir bebek verirCanım Allah bir daha yaşatmasın. Insallah en kisa zamanda tekrar saglikli bir hamileligin olur.
bata son 2Kızlar sesiniz çıkmıyor ne alemdesiniz bata az kalanlar
Aynen canm benmde öyle ama ben 4 gündür adet ağrısı çekiyorum kesin olcam diyorum ama yok hiç böyle bişey olmamıştı bu zamana kadar sadece adet olcam gün agridi ve hemen olurdum. Ama bı kaç gündür helede bugün çok ağrıyı ama yok gelmedi inşallah da gelmez hayrli haberler alırız. Eşim şimdiden heveslendi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumB
bata son 2
Bizdede aynı testler umutsuzluga sürükledi bakalımAynen canm benmde öyle ama ben 4 gündür adet ağrısı çekiyorum kesin olcam diyorum ama yok hiç böyle bişey olmamıştı bu zamana kadar sadece adet olcam gün agridi ve hemen olurdum. Ama bı kaç gündür helede bugün çok ağrıyı ama yok gelmedi inşallah da gelmez hayrli haberler alırız. Eşim şimdiden heveslendi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Senin varmı belirtilerin canmBizdede aynı testler umutsuzluga sürükledi bakalım
Bende adet dönemlerimde girmeyen kramplar basladı 2 günde bir giriyor psikolojikmi bilmem ama bulantım var bas dmnnem ve hep uyuyorum halsizlik hiç böyle olmazdıSenin varmı belirtilerin canm
Srnde. Var mıSenin varmı belirtilerin canm
Hayırlısı olsun canım benim gerçekten çok yıpratıcı dönemler 2 gün sonra hayrli haberler alırız inşallah buraya hamilelik testlerimizi atarzBende adet dönemlerimde girmeyen kramplar basladı 2 günde bir giriyor psikolojikmi bilmem ama bulantım var bas dmnnem ve hep uyuyorum halsizlik hiç böyle olmazdı
Benim sadece adet sancılarım onun dışında bişey yok patladı patlicak gibiyim ama bı turlu gelmedi inşallah gelmez tabiSrnde. Var mı
İnş gelmezzzz hayırlı haberler alırız umarımBenim sadece adet sancılarım onun dışında bişey yok patladı patlicak gibiyim ama bı turlu gelmedi inşallah gelmez tabi
İns canm senin de ilk mi olacakİnş gelmezzzz hayırlı haberler alırız umarım
Evet yeni evliyim benİns canm senin de ilk mi olacak
Anladm canm hayrlisi olsn bakalim. Allah tüm isteyenlere nasıl etsin inşAllahEvet yeni evliyim ben
Daha erken canm vardır BelkideSelamlar bata 8 gün var ama bende hiç belirti yok kızlar ...
Belkide bakalim bekleyip görelimDaha erken canm vardır Belkide
İns ckar darsi bize insKızlar bugun gebelik testinde silik ikinci cizgiyi gördüm kan vermeye gidiyorum