Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insss cnm kac haftalik seninki
Sekiz bitiyor yarın dokuzuncu haftamız olacak cnm Allah'ın izniyle sizde tadın inş hala endişe var bu kez de ona birşey olmasın korkusu yani hep biz dirayetli olacağız sağlıkla kucağımıza alınca da ömür boyu aklımız kalacak.. yani sabır bizim işimiz olmalı.

Aynen oyle bende 6+5 gunlukken kalp atisi durmusdu ins seninki saglikla gelir dunyaaya

Bende soğan kurune başladım 5.gun

O da yeter inş ben on gün aksam tok yaptım gastritim var diye. Ah ne bulantılar var bebiş gelince dayanın o yüzden hazırlık olur. İnş güzel haberler alırsınız hepiniz.
Cnm hayirli olsun :)
Bisey sorcam ama ya bende hayit kullanmak istiyorum ama cayinimi hazir suyunumu yoksa hapini bilemedim ne yapsam hangisi daha etkili olur bende pko var

aynen canim insallah

Canımmmm şimdi gördüm. Bebiş cok sükür iyi, sanırım bata son 5 :) var mı belirtileriiin kuzum
Çok şükür canımm.
Yumurtlama doneminden beri kasık ve gögüs agrim gecmedi. Buna 2 gundur karın ve bacak agrisi eklendi. Afedersin popom bile agriyor.
Adet olacakmışım gibi

Bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…