- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.521
Tm bitanemOnur_hira_ela cnm benim bat 2 ekim.beni de ekler misin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tm bitanemOnur_hira_ela cnm benim bat 2 ekim.beni de ekler misin.
Cok tesekkur ederim cnm:)Tm bitanem
Cnm bende kullaniyorum bunu.gayet memnunum.Kızlar bu tarz programlarda günlük yüksek yada düşük gebelik sansını belirtiyor güvenilir mi sizce
Genelde test yapıyorlar yumurtlama dönemi için o daha mı sağlıklı acaba ben bu konuşarda yeniyim yeni evliyim sizden öğreniyorumCnm bende kullaniyorum bunu.gayet memnunum.
Cnm tabiki ovu testleri direk net sonuc veriyo.ne zaman yumurtluyosun biliyosun.ama o programda yuklu bende ordan da takip ediyorumGenelde test yapıyorlar yumurtlama dönemi için o daha mı sağlıklı acaba ben bu konuşarda yeniyim yeni evliyim sizden öğreniyorum
Kesinlikle ovulasyon twsti daha saglikli ama eger adet cok duzenliyse 2 gunde bir de iliskiye giriyosan teste cok da gerek kalmayabiliyor aslindaGenelde test yapıyorlar yumurtlama dönemi için o daha mı sağlıklı acaba ben bu konuşarda yeniyim yeni evliyim sizden öğreniyorum
Anladım cok tesekkür ederim uöarım herkesin gönlüne göre verir rabbimKesinlikle ovulasyon twsti daha saglikli ama eger adet cok duzenliyse 2 gunde bir de iliskiye giriyosan teste cok da gerek kalmayabiliyor aslinda
Ben hayıt ekstrakti kullandım iki ay kadar sabahlari bir tane, iki yazıyordu ama ben bir yeterli diye düşündüm. Hayıtlı karışık bitki çayı var civan percemi çoban çantası falan var içinde sallama içiliyor daha kolay istersen bence o da hormon dengeleyici. Nasıl düzenli yapabilirsin onu dene cnm.Cnm hayirli olsun :)
Bisey sorcam ama ya bende hayit kullanmak istiyorum ama cayinimi hazir suyunumu yoksa hapini bilemedim ne yapsam hangisi daha etkili olur bende pko var
çizgi çok belli var bence :) kan testi verebilirsen ver hemen,hayırlı olsunKızlar bgn regl olmam gerekti erken gebelik testi aldım siz Ce var mi bisey
Erken gebelik testi diğer gebelik teslerinden daha net sonucmu veriyor yani süre önemli değil sanırım bu test içinKızlar bgn regl olmam gerekti erken gebelik testi aldım siz Ce var mi bisey
Prenses mi hissettin bakım sen :) iyiyiz hamd olsun. Güzel haberler bekliyorum bak :)İyiyim aşk bomba gibiyim benim prensesim nasıl peki ❤
Var canım benimde öyleydi :)Kızlar bgn regl olmam gerekti erken gebelik testi aldım siz Ce var mi bisey
Canım ben adetimden 10 gün geçti bazen hala regl olcam sanıyorum öyle regl sızısı var. Memiyolarım yeni yeni basladı acımaya. Karın bel agrısı gebelikte oluyor bende 2 gün önce bu agrılar yüzünden yaptıydım test sen bide ısrar etmiştin. İştahın nasıl?Çok şükür canımm.
Yumurtlama doneminden beri kasık ve gögüs agrim gecmedi. Buna 2 gundur karın ve bacak agrisi eklendi. Afedersin popom bile agriyor.
Adet olacakmışım gibi
Hapimi suyumu oluyor o cnmBen hayıt ekstrakti kullandım iki ay kadar sabahlari bir tane, iki yazıyordu ama ben bir yeterli diye düşündüm. Hayıtlı karışık bitki çayı var civan percemi çoban çantası falan var içinde sallama içiliyor daha kolay istersen bence o da hormon dengeleyici. Nasıl düzenli yapabilirsin onu dene cnm.
Hap şeklinde cnm. Hayıt özünü kapsül yapmışlar yani. Ama hapı da varmış eczaneye sorabilirsin.Hapimi suyumu oluyor o cnm
Ben birazdan aktardan almayi dusunuyorum ordada satilir herhalde yoksa eczaneye giderim sagol cnm :)Hap şeklinde cnm. Hayıt özünü kapsül yapmışlar yani. Ama hapı da varmış eczaneye sorabilirsin.
Aktardan Furkan diye çay aldım ben sallama Hayıtlı karışık bitki çayı. Çok kolay günde iki kere içtim istersen ondan da alabilirsin. Hormon dengeliyor.Ben birazdan aktardan almayi dusunuyorum ordada satilir herhalde yoksa eczaneye giderim sagol cnm :)