Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu tarz programlarda günlük yüksek yada düşük gebelik sansını belirtiyor güvenilir mi sizce

Eklentiler

• IMG_5003.PNG
    IMG_5003.PNG
    136,4 KB · Görüntüleme: 100
Cnm hayirli olsun :)
Bisey sorcam ama ya bende hayit kullanmak istiyorum ama cayinimi hazir suyunumu yoksa hapini bilemedim ne yapsam hangisi daha etkili olur bende pko var
Ben hayıt ekstrakti kullandım iki ay kadar sabahlari bir tane, iki yazıyordu ama ben bir yeterli diye düşündüm. Hayıtlı karışık bitki çayı var civan percemi çoban çantası falan var içinde sallama içiliyor daha kolay istersen bence o da hormon dengeleyici. Nasıl düzenli yapabilirsin onu dene cnm.

Çok şükür canımm.:nazar:
Yumurtlama doneminden beri kasık ve gögüs agrim gecmedi. Buna 2 gundur karın ve bacak agrisi eklendi. Afedersin popom bile agriyor.
Adet olacakmışım gibi:110:
Canım ben adetimden 10 gün geçti bazen hala regl olcam sanıyorum öyle regl sızısı var. Memiyolarım yeni yeni basladı acımaya. Karın bel agrısı gebelikte oluyor bende 2 gün önce bu agrılar yüzünden yaptıydım test sen bide ısrar etmiştin. İştahın nasıl?

Ben hayıt ekstrakti kullandım iki ay kadar sabahlari bir tane, iki yazıyordu ama ben bir yeterli diye düşündüm. Hayıtlı karışık bitki çayı var civan percemi çoban çantası falan var içinde sallama içiliyor daha kolay istersen bence o da hormon dengeleyici. Nasıl düzenli yapabilirsin onu dene cnm.
Hapimi suyumu oluyor o cnm

Ben birazdan aktardan almayi dusunuyorum ordada satilir herhalde yoksa eczaneye giderim sagol cnm :)
Aktardan Furkan diye çay aldım ben sallama Hayıtlı karışık bitki çayı. Çok kolay günde iki kere içtim istersen ondan da alabilirsin. Hormon dengeliyor.

X