Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok sevindim bak şimdi ben tereddütte kalmıştım ya adı tester bu kadar ucuzsa vardır bir sebebi diye düşündüm inşallah canım sağol

laboquick gebelik testi güvenilirmi sipariş verdim 50 adet kaset test kullanann varmi kızlar
Ben canım aynen 50 li aldım her gün 2 şer yapıyordum yarım saat sonra silik çizgi gölge çizgi verdi hep. Sonra 5 tane miratech aldım ikisinde bariz silik çizgi çıktı umutlandım kan testi verdim dün kann testim<0,100 çıktı ( bat günümde bi daha yaparım inş adet olmazsam.. bat a son 2 laboquick marka güvenilir diyorlar bakalım sonuç ne olcak

Reglinden önce ki testler doğru sonuç vermez
2 gün sonra tekrar yap test

Ay inşallah hamişsindır canım ya ben anlamıyorum her iki markada pozitif sonuç alıyorsun ama kanda negatif çıkıyor hayırlısı inşallah rabbim gönlünden geçeni hakkina hayırlı eylesin

Ay inşallah hamişsindır canım ya ben anlamıyorum her iki markada pozitif sonuç alıyorsun ama kanda negatif çıkıyor hayırlısı inşallah rabbim gönlünden geçeni hakkina hayırlı eylesin
Öyle oldu canm allak bullak oldum sonucu görünceAllah hepimize hayırlı sonuçlar versin iyi dileğin için çok sağol canım inşallah sen de pozitifler görürsün testlerde:))

Kızlar lena diye test aldim bende de hep negatif ama ovulasyon testimde hep kırmızı c çizgisini geçmedi ama cok belli att 3 gun kaldi olsa çıkardı galiba

Selam kızlae,uzun süredir giremedim tatildeydik Çok gerilerde kalmışım Hamile olanlar varsa tebrik ederim. Benim hcg yüksek çıkmıştı ikiz olmasından şüphelenmiştim en son.Tatil yerinde kötü bir doktora denk geldik.Yattım sadece 5 haftalık minik bir bebek geliyor dedi.Ama hiç bişey ölçmedi.Çok garipti.İkiz değil sadece onu anlamış oldum.Ankarada tavsiye edebileceğiniz özel ya devlet hastanesi var mı.?

Kizlar ne oluyor yine anlamiyorum offf ya bu gun adetten sonraki 21.ci gun ve ben adet oluyorum sarimsi akinti basladi leke seklinde bacak ve kasiklarim adet agrisi gibi gdcen ayda bole oldum zaten yerlesme kanamasi asla degilde hic bole sikintilarim yok 2 aydir 8 gun erken geliyor adetim ya bebek olsabile tutunamaz bu sekilde deli olcam artik dengem sasti benim

Bence doktora git adet düzensizliği için
Muhtemelen hap verir

Kesinlikle hacettepe. Randevu alin zaten Alican diye bir doktor bakiyor. Adam şekerden yapilmis gibi. Hemde her konuda daha titizler. Incelemeleri filan çok daha iyi. Tebrik ederim bu arada hayirlisi ile bi avazda nasip olsun :)

Bence doktora git adet düzensizliği için
Muhtemelen hap verir
Ben 6 aydir hep tedavideydim kuzum zaten bi bu ay gitmedim ara verdim gecen ayda 8 gun erken gelince ama yine 8 gun erken geldi ve benim gec kalirdi yilda 1 kere ama 28 gunde bir adet olan biriyken 21 gunde bir olmaya basladim 2 aydir anlamiyorum neden oluyor bakalim bi sokulsun lekelenme oldu bi damla kan bile sayilmaz tam anlamiyla baslasin ozelden randevu alip gidicem zaten igne tedavisine basliycaktim bakalim hayirlisi hamile olmadigima eminim cunki ovi test cuma pik yapti esim yanimda yoktu ben taaa pazartesi yapabildim mumkun degil hamile olamam o yuzden yerlesme kanamasi demiyorum adet oluyorum ama neden erken basina gelen varmi yada bole bi sorunu sonradan olupta hamile kalan

Belki vücut kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir
Pek bi bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…