- 12 Kasım 2009
- 5.750
- 4.806
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.301
ikinci gebeliğimde silik cıkmıstı sanırım var sende hamilesinİnşallah canım
Canim banada oyle odlu, 15 eylulde iki test aldim, eve gittigimde de adet oldum. Insallah ekimde o testleri cift cizgi ile gorurumTest yaparken kırmızılar geldi şimdi . Ekim ayında hamiş olmak üzere herkese sevgiler
İkinci gebeliğin de günün geçmişmiydiikinci gebeliğimde silik cıkmıstı sanırım var sende hamilesin
benimde son günler bata son 3 gün ama hiççççççççççç bir belirti yok
umudumda yok tam manasıyla calısılmadı cünkü:)))
Insallah adet degildir canimBata 4 gün var kızlar inanılmaz bel ağrım var. Lavaboya gittim az önce resmen günlük pedi doldurmuş kahveli, pembeli akıntı ama hiç hissetmedim akıntı falan. Adet olmam inşallah ya.
İdrarda silik mi çıkmıştı canım seninBata 4 gün var kızlar inanılmaz bel ağrım var. Lavaboya gittim az önce resmen günlük pedi doldurmuş kahveli, pembeli akıntı ama hiç hissetmedim akıntı falan. Adet olmam inşallah ya.
hayır günümden önce yapmıstım o yüzden silik cıkıyorİkinci gebeliğin de günün geçmişmiydi
dündü kuzucum adet gectiSabah yap bence testi
Günün geçtimi
Yok test yapmadım daha canımİdrarda silik mi çıkmıştı canım senin
Bata 4 gün var kızlar inanılmaz bel ağrım var. Lavaboya gittim az önce resmen günlük pedi doldurmuş kahveli, pembeli akıntı ama hiç hissetmedim akıntı falan. Adet olmam inşallah ya.
Tamm canım inşallah gelmez kırmızlarYok test yapmadım daha canım
11 gün geçtigünün gecince koyulasır
ben bunuda denedim cünkü
50 tane biraz fazla değil mi
Fiyat ne kadar peki
laboquick gebelik testi güvenilirmi sipariş verdim 50 adet kaset testkullanann varmi kızlar
28.90 tl anca yeter bana diye düşündüm :) 5 ayda 10 tane test yapsam biter
Fiyatı çok iyimiş28.90 tl anca yeter bana diye düşündüm :) 5 ayda 10 tane test yapsam biter