- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 36
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.181
Amin cnm inşallah saolTabi canım etmez olur muyum dualarım sizinle. Umarım önümüzdeki ay buralar bebis haberleriyle dolar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm inşallah saolTabi canım etmez olur muyum dualarım sizinle. Umarım önümüzdeki ay buralar bebis haberleriyle dolar.
Kız benimde pozitif aynı zamanda kaldık hemiİşte allah hayırlısını nasip etsin insallah
Aaaa gerçek mi canim ya çok sevindim. Senle bu yola beraber çıkmıştık allah aynı zamanda nasip etti demek ki netten bakıyorum 25 mayıs diyor doğum tarihi senin ne zaman ?Kız benimde pozitif aynı zamanda kaldık hemi
Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsinİşte allah hayırlısını nasip etsin insallah
canim test yaptinmi bu sabahGözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Yaptım canım göze gelir birşey çıkmadı regliyi bekliyorum zaten umutsuzdumcanim test yaptinmi bu sabah
kiz sabirsizlikla seni bekliyorum ♡
Cnm markadan değil bak gebelik yeni ise olur git kan ver ne olacak geçmek zorunda değil regl tabi iğne kullanmadiysan iğnede biraz oluyormuş çünkü. Ben de silik çıktı regl iki üç kala hemen kan verdim pozitifdi beklemeyin.İnşallah bu ay olur yaa 1 yıldır deniyoruz ilk beceğimiz olacak inşallah olursa..çizginin Biraz geç çıkması (15-20 dk) yanıltıyor mudur acaba bu markada böyle mi oluyor hep (laboquick) ?
allahtan umut kesilmez canim insallah vardirYaptım canım göze gelir birşey çıkmadı regliyi bekliyorum zaten umutsuzdum
Kucagina da almak nasip olsun canim. Tebrik ederim.Günaydın kızlar. Test yaptim dün sabah ve cok sukur pozitif atabilirsem testi de atacağım.
Çok sağol canim insallahKucagina da almak nasip olsun canim. Tebrik ederim.
Çok sağol canimm amin insallahGözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Kahve leke geldi şimdi ümitlerim bi sonra ki aya kaldıallahtan umut kesilmez canim insallah vardir
hadi ya rabbim hayirli zamnda hayirlisini verir insallah hepimize canim uzulme ♡ bnmde hic umudum yokKahve leke geldi şimdi ümitlerim bi sonra ki aya kaldı
Kaç gün geçti canım olmasa çıkmazdı diye düşünüyorum inşallah vardır kan testi ver rahatlaSabah test yaptım 15 dakikada çok silik .
4 saat sonra böyle oldu sizce pozitifmi
Kaç gün geçti canım olmasa çıkmazdı diye düşünüyorum inşallah vardır kan testi ver rahatlaSabah test yaptım 15 dakikada çok silik .
4 saat sonra böyle oldu sizce pozitifmi