- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #5.161
Sen bence yine testi çöpe atma bekleBndé öle zannettm test yaptm şimdi negatif bat günüm yarın olsaydı cikardi
Belki 1 saat sonra çizgi oluşabilir
İnşallah hamilesindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bence yine testi çöpe atma bekleBndé öle zannettm test yaptm şimdi negatif bat günüm yarın olsaydı cikardi
Yok be cnm nerde bende o sans ya ama rüyamda 3 haftalik hamileydımSen bence yine testi çöpe atma bekle
Belki 1 saat sonra çizgi oluşabilir
İnşallah hamilesindir
11 Ekim tatlımGördüm canımcim çok güzel olmuş teşekkür ederim yakın zamanda seninde güzel haberlerini alalım inşallah bat ne zamandı
Cnm yaptığım yarım saat oldu 2.ci cikmadi umudum yokİnşallah canım sen yinede ümidini kesme
Peki test yaptıktan sonra 3 saat olsa bile mi ikinci çizgi çıkmıyo
Cnm yaptığım yarım saat oldu 2.ci cikmadi umudum yok
Bat yarın cnm zatn benim adet hiç geçmedi bu zmana kadr bakalım ama hiç iyi degilm halsizm bas dönmesi var dünden beri bide kaynanami dr götürcem 1 saate mahvolcam inş iyi olurumO zaman reglinin geçmesini bekle canım
Canım o zaman erken hamilelik belirtileri inşallah bebişin seninledir canım hem gitmişken istersen kan testi yaptır canım belki bu müjdeli haberi alırsınBat yarın cnm zatn benim adet hiç geçmedi bu zmana kadr bakalım ama hiç iyi degilm halsizm bas dönmesi var dünden beri bide kaynanami dr götürcem 1 saate mahvolcam inş iyi olurum
Cnm devlete gidiyorm orda bakmazlr olmzsa günüm geçsin giderm pek umudum yok ama Rabbim büyük Allahim ne durumdaySam bana rüyamda göster dedim ruyamda doktora gitmisim karnımda ağrı Çok var diye dr muayene edio eliyle 3 isareti yapıp guldu Hayır olsn insallah umarım yüzümuz guler. Sen naptn cnmCanım o zaman erken hamilelik belirtileri inşallah bebişin seninledir canım hem gitmişken istersen kan testi yaptır canım belki bu müjdeli haberi alırsın
Bazen idrar testinde çıkmıyormuş. Kanda çıkabiliyormuş
Devlette yapmaları lazım ben öyle biliyorumCnm devlete gidiyorm orda bakmazlr olmzsa günüm geçsin giderm pek umudum yok ama Rabbim büyük Allahim ne durumdaySam bana rüyamda göster dedim ruyamda doktora gitmisim karnımda ağrı Çok var diye dr muayene edio eliyle 3 isareti yapıp guldu Hayır olsn insallah umarım yüzümuz guler. Sen naptn cnm
Git gide koyu oldumu yoksa hep aynı çizgi miCanım 10-15 dk sonra çıkıyor 5 gündür yapıyorum ilk idrarla
Cnm gidip bi kan versydn 4 haftalik hamilesin belkideDevlette yapmaları lazım ben öyle biliyorum
İnşallah Allahım hayırlara çıkarsın
Benim 10 gün geçti hala bekliyorum
İnşallah yükselmistir cnm4 gün önce kan verdim canım ama negatif çıkmıştı 1,20
Cumayı beklicem canım
Hayırlı olsun cnm bizlere de dua et olurmuİşte allah hayırlısını nasip etsin insallah
Tabi canım etmez olur muyum dualarım sizinle. Umarım önümüzdeki ay buralar bebis haberleriyle dolar.Hayırlı olsun cnm bizlere de dua et olurmu
İnşallah canmİnşallah yükselmistir cnm
Amin inşallahTabi canım etmez olur muyum dualarım sizinle. Umarım önümüzdeki ay buralar bebis haberleriyle dolar.