Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat yarın cnm zatn benim adet hiç geçmedi bu zmana kadr bakalım ama hiç iyi degilm halsizm bas dönmesi var dünden beri bide kaynanami dr götürcem 1 saate mahvolcam inş iyi olurum
Canım o zaman erken hamilelik belirtileri inşallah bebişin seninledir canım hem gitmişken istersen kan testi yaptır canım belki bu müjdeli haberi alırsın
Bazen idrar testinde çıkmıyormuş. Kanda çıkabiliyormuş

Canım o zaman erken hamilelik belirtileri inşallah bebişin seninledir canım hem gitmişken istersen kan testi yaptır canım belki bu müjdeli haberi alırsın
Bazen idrar testinde çıkmıyormuş. Kanda çıkabiliyormuş
Cnm devlete gidiyorm orda bakmazlr olmzsa günüm geçsin giderm pek umudum yok ama Rabbim büyük Allahim ne durumdaySam bana rüyamda göster dedim ruyamda doktora gitmisim karnımda ağrı Çok var diye dr muayene edio eliyle 3 isareti yapıp guldu Hayır olsn insallah umarım yüzümuz guler. Sen naptn cnm

Cnm devlete gidiyorm orda bakmazlr olmzsa günüm geçsin giderm pek umudum yok ama Rabbim büyük Allahim ne durumdaySam bana rüyamda göster dedim ruyamda doktora gitmisim karnımda ağrı Çok var diye dr muayene edio eliyle 3 isareti yapıp guldu Hayır olsn insallah umarım yüzümuz guler. Sen naptn cnm
Devlette yapmaları lazım ben öyle biliyorum
İnşallah Allahım hayırlara çıkarsın
Benim 10 gün geçti hala bekliyorum:KK52:

İşte :KK66: allah hayırlısını nasip etsin insallah

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-18-08-06-36.png
    Screenshot_2017-09-18-08-06-36.png
    207,4 KB · Görüntüleme: 89
X