Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun belirtisiz bi anda kahverengi lekelenmem oldu sadece silince gelen..normalde reglim bi anda koyu kirmizi ve yogun baslardi ...resmen dengem bozuldu neler oluyor anlamiyorum ya :KK43:

hadi ya :KK43: rabbim hayirli zamnda hayirlisini verir insallah hepimize canim uzulme ♡ bnmde hic umudum yok
Hayırlı zamanda hepimiz güzel haberler alırız inşallah canım şu an bebek falan unuttum bile üzülemiyorum adet ağrısından kıvranmaktan farkettim hep böyle ümitle bekleyip adet olunca çok ağrılı geçiriyorum o dönemi önümüzde ki ay hiç umursamıycam

Aaaa gerçek mi canim ya çok sevindim. Senle bu yola beraber çıkmıştık allah aynı zamanda nasip etti demek ki:KK66: netten bakıyorum 25 mayıs diyor doğum tarihi senin ne zaman ?
Yaaa öyle mi bilmem ki henüz bakmadım...biliyo musun ben 6gün önce yani çarşamba kan verdim negatif çıktı 1.20 cumartesi bat günümdü olmadım dün test yaptim pozitifg gördüm ben şok nasip kısmet işte aynı zamanda kaldık sende dün mü ögrendim

Yaaa öyle mi bilmem ki henüz bakmadım...biliyo musun ben 6gün önce yani çarşamba kan verdim negatif çıktı 1.20 cumartesi bat günümdü olmadım dün test yaptim pozitifg gördüm ben şok nasip kısmet işte aynı zamanda kaldık sende dün mü ögrendim
Evet canim dun test yaptim evde gittim hastaneye sonra kan tahlili de verdim. Hatta yarın tekrar gidicem değer katlanıyor mu bakalım diye

merhaba canımm daha önce hiç kanına baktırmış mıydın? benim de 1.20 çıktı bata 9 gün kala ama daha önce bakılmadığı için normal değerim mi onu bilmiyorum şimdi adetime 3 gün kaldı bende heyecanla beklliyorum.

merhaba canımm daha önce hiç kanına baktırmış mıydın? benim de 1.20 çıktı bata 9 gün kala ama daha önce bakılmadığı için normal değerim mi onu bilmiyorum şimdi adetime 3 gün kaldı bende heyecanla beklliyorum.
Canım hcg hormonu değişiyo bir bakıyorsun 0.1 çıkıyor bir bakıyorsun 1
.20 yani ben gecey ay verdim yine aynı 1
.20 çıktı adet geldi bu ay verdim regl e 4gün kala yine aynı sonuç ama adetim gelmedi hamileyim

Canım hcg hormonu değişiyo bir bakıyorsun 0.1 çıkıyor bir bakıyorsun 1
.20 yani ben gecey ay verdim yine aynı 1
.20 çıktı adet geldi bu ay verdim regl e 4gün kala yine aynı sonuç ama adetim gelmedi hamileyim
yaa ne güzel canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebeğin darısı bana ne diyeyim bekleyip göreceğim :anneadayı:

Ayy canım benim inşallah ne zamandır istiyorsun bebiş
5 aydır canımm ama çikolata kistim var benim sağ tarafta 3cm ondan endişeliyim ve çok takıyorum. Rabbim nasip eder inşallah bu ay :emir_bebek: işte 9 gün önce başka sebeple ilaç alıcam diye yapılmıştı beta hcg onda <1.20 çıktı ondan sormak istedim sana belki yükselir mi diye ama %50-%50 sanırım

Kız dur bakayım bende ne zamanı gösteriyo hamilelik takvimi
Demek ki cnm aynen seninki geç döllenme belli kı 4 gün farketmis çünkü sadece. Olsun cnm inşallah evlatlarimiz bize tutunur ve saglıkla gelirler:KK66: bu arada senin de dogum zamqni benle aşağı yukarı aynıdır barlar aynıydı sanki

X