Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar 1 yıllık evliyim adetim son 6 aydır 27 günde bir oluyor son adet tarihim 14 ağustos hesaplamama göre bu ayın 9'unda adet olmam gerekiyor bugün ayın 15'i yani gecikmemi 1 gün olarakmı yoksa 7 gün olarakmı hesaplamalıyım yardım edin lütfen ☹ böyle bişey başına gelen varmı ?

Arkadaşlar 1 yıllık evliyim adetim son 6 aydır 27 günde bir oluyor son adet tarihim 14 ağustos hesaplamama göre bu ayın 9'unda adet olmam gerekiyor bugün ayın 15'i yani gecikmemi 1 gün olarakmı yoksa 7 gün olarakmı hesaplamalıyım yardım edin lütfen ☹ böyle bişey başına gelen varmı ?
1 hafta geçmiş yani
Benimde 1 hafta geçti hala adet olmadım

Test yaptın veya yaptırdınmı

Kizlar benim bata 3 gun var, 1 saat once tuvalete gittigimde pecetede hafif pembe bir kanama gordum, yerlesme kanamasi olabilirmi, yoksaaa adet mi oldum bilmedimmmm

Hmm aynıyız canım benim de 9 nda olmam gerekiyordu
Sende tam olarak belirtiler ne söyler misin

Bende ara ara kasık ve bel ağrılarım oluyor 1 hafta öncesine kadar akıntım vardı akıntım kesildi bide göğüs uçlarım acayip kaşınıyor 2 gündür göğüslerim şiş sert ama ağrı sızı yok sadece ucunda sızlama var 1 haftadır çok uyuyorum haricinde baş dönmesi mide bulantısı vs. Hiç biri yok

Bende ara ara kasık ve bel ağrılarım oluyor 1 hafta öncesine kadar akıntım vardı akıntım kesildi bide göğüs uçlarım acayip kaşınıyor 2 gündür göğüslerim şiş sert ama ağrı sızı yok sadece ucunda sızlama var 1 haftadır çok uyuyorum haricinde baş dönmesi mide bulantısı vs. Hiç biri yok
Test yap canım bence

Canim bata kac gun var?

bnada 2016da bakıldıgında bişi yoktu canım o yüzden 6ayda bir mi ne baktırmak gerekiyoms
bugun insulin guatir falan hepsine bakildi kanda birsey cikmadi şükür doktorun adet dUzensizligin icinde glofur verirse 100p lik cermesim500 versin tabi gerek gorurse dedi doktorda gerek gormemisti zatende bu ay biraktim tedaviyi 13 gun geciyor hala adet olmadim hap iciyorum bitsin belki olur

X