- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #4.061
Pazar günü bugun ve elimde test yok bi türlü alamadım fırsat bulupevt iki gün var bn dayanamadım test yaptım negatiftibile bile lades yapıyorum sen herhangi bi test girişiminde bulundun mu
Hastaneye gidip kan versene bitanem inşallah müjdeli bir haberle gelirsin de hamislerin arasına seni de katarımPazar günü bugun ve elimde test yok bi türlü alamadım fırsat bulup
Tmm bitanemLina beni de ekler misin bat'ım 14 eylül.
Kuzum iki aydır 2 gün önceden gidiyorum hep bu kez bat ı beklemek istiyorum ama cıktım nöbetçi ecz den test aldım :)Hastaneye gidip kan versene bitanem inşallah müjdeli bir haberle gelirsin de hamislerin arasına seni de katarım
canım sen bir daha test yaptın mı ne durumdasın?Hastaneye gidip kan versene bitanem inşallah müjdeli bir haberle gelirsin de hamislerin arasına seni de katarım
Insallah canim guzel haberlerle gelirsinKizlar benim bugun belimde agri var, bir de kahvaltidan sonra halsizdim ve hafif bulantim vardi, insallah hamilelik belirtileri bunlar
Insallah canim hekrez burda en kisa zamanda guzel haberlerle gelirInsallah canim guzel haberlerle gelirsin
Kuzum benim hepimizin tek amaci bu zaten insallah biatenemInsallah canim hekrez burda en kisa zamanda guzel haberlerle gelir
Yaptım canim yine silik bi çizgi cikti ama sanırım yok bebek çünkü bu seferki çizgi diğerine gore daha silik ti eğer olsaydı diğerine gore koyu olmasi gerekirdicanım sen bir daha test yaptın mı ne durumdasın?
Insallah canim guzel haberlerle gelirsin
Hadi ii hemen yap bize güzel haberi veeerrrKuzum iki aydır 2 gün önceden gidiyorum hep bu kez bat ı beklemek istiyorum ama cıktım nöbetçi ecz den test aldım :)
Evet en fazla hamişi olan topik bu sanırım uğurlu hakketten bi sahibine uğuru yokSelam kızlar yazışmaları okudum baştan beri bu topik uğurlu gelmişherkese darısı biz bekleyenlerin başına inşallahhhh benim de bat 21 eylül sayılı günlerim kaldı heyecanlıyım 4 yıllık evliyiz 1 yıldır korunmuyoruz 2 aşılama oldum sonuç alamadık hsg spermiogram hiçbirinde sorun yok hayırlı olan vakitte Bebişimizi bekliyoruz Herkesin gönlünce olsun. Gelişmeleri yazarım ben de inş olumlu olur bu sefer
İnşallah canım inşallahOlur canım isterim vaktin varsa senin de testini gördüm silik çizgi belliydi inşallah hamilesindir canımm umutsuz olma hiç:)
Çok sağol canım benim inşallah vardır benim pek umudum yok amaOlur canım isterim vaktin varsa senin de testini gördüm silik çizgi belliydi inşallah hamilesindir canımm umutsuz olma hiç:)