- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #4.101
Oda doğru devlet acilde bakmıyor kana ben sabah 8 de gitmiştim öğleden sonra aldım sonucumu istersen sabah git yaptır cnmMalesef bulunduğum ilde özel hastane yok devlet hastanesi de acilden bakmıyor
Kızlaaar ikinci cizgi net cıktı hamileyim galiba
Şimdi hastaneye gidiyorum bitanemAyyyy ne güzelll bir haber
Gözün aydın
Hadi hemen kana
Yarın mutlaka merakımı gidereceğim :)Oda doğru devlet acilde bakmıyor kana ben sabah 8 de gitmiştim öğleden sonra aldım sonucumu istersen sabah git yaptır cnm
İnşallahhhh hadi bakalım en kısa zamanda betana baktır hayırlı haberi oradan da aşırsın inşallahYok hiçbirşey kullanmadım benim olmuyor bebeğim eğer şimdi tedavisiz olursa büyük süpriz olacak :)
İnşallahhhh hadi bakalım en kısa zamanda betana baktır hayırlı haberi oradan da aşırsın inşallah
Oooooooo süpeeeerrrrrrKızlaaar ikinci cizgi net cıktı hamileyim galiba
Canim bende gordum. Insallah kan sonucunda guzel cikar.Selam kızlar, hoop diye konuya giriyorum ama merakımı affedin lütfen, fotoğraf için yorum bekliyorum :)
Sagol bitanem :))) darısı sana :))Oooooooo süpeeeerrrrrr
Ay cok sevindim canim
Gözun aydin.
Insallah canimSagol bitanem :))) darısı sana :))
Canim bende gordum. Insallah kan sonucunda guzel cikar.
Bende bende bende :)Insallah canimKan sonucunu sabirsizlikla bekliyorum.
HADİ İNŞALLAH hamilesindir kuzumŞimdi hastaneye gidiyorum bitanem
Canım benim insallah kan verdim şimdiHADİ İNŞALLAH hamilesindir kuzum
Şu an kendimde yaşadığım heyecanı yaşadım :)Canım benim insallah kan verdim şimdi
1 saat gecer mi peki :)Şu an kendimde yaşadığım heyecanı yaşadım :)
Zor geçiyor ama sonuç güzel olsun :)1 saat gecer mi peki :)
İki test yaptım ikisnde de ikinci cizgi cıktı ama hala inanamıyorum nedense :)Zor geçiyor ama sonuç güzel olsun :)
Ya kızımm çıldırıcam şimdiiİki test yaptım ikisnde de ikinci cizgi cıktı ama hala inanamıyorum nedense :)