- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #4.081
Yasasiiiiiinnnn yubbiiihamilesiiiinnnnnnKızlar testim bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasasiiiiiinnnn yubbiiihamilesiiiinnnnnnKızlar testim bu
Ayy cnm var gibi gozukuo adete varmi daha..once hic yaptinmi test ..insallah vardir cnmKızlar testim bu
Bebek gelmis tatlim gozun aydin rabbim hayirli bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin insallah git biran once kan ver deger artisini gorursun en azindan adete kac gun vardi ve neler yaptin hamile kalabilmek icin kacinci denemendi bu ay cok sevindim senin adina yeni bir hamilemiz daha var allahin izniyleKızlar testim bu
Hamilesin Canmmhayırlı olsun inşallahhKızlar testim bu
Daha önce yapmadım, adetime 2 gün var bitanem.Ayy cnm var gibi gozukuo adete varmi daha..once hic yaptinmi test ..insallah vardir cnm
4. Ayımız bitanem. Ne yaptım, gün asırı ilişki, ovülasyon zamanı her sabah 4 gün yaptık. Kan vericem birazdan erkek kardesim gelecek elim ayagım titriyor ya :) bel agrımdan anladım ama bide kasık agrım gecmek bilmedi. :)Bebek gelmis tatlim gozun aydin rabbim hayirli bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin insallah git biran once kan ver deger artisini gorursun en azindan adete kac gun vardi ve neler yaptin hamile kalabilmek icin kacinci denemendi bu ay cok sevindim senin adina yeni bir hamilemiz daha var allahin izniyle
Darısı basına askımHamilesin Canmmhayırlı olsun inşallahh
İnanamıyorum hala betaya baktırmam lazım knda yoksa hla inanamıcam bitanem elim ayagım titriyoYasasiiiiiinnnn yubbiiihamilesiiiinnnnnn
Sanki var gibi .Hadi inşallah hamilesindir kuzumKızlar testim bu
Arada babamda oluyo şu anda bile adet olmuşum gibi karnım öyle agriyo.Kızlar benim böyle ara ara kasığıma şiddetli ağrı giriyor ama anlık hemen geçiyor.Hamileliğin ilk zamanlarında oluyor mu ? Bilgisi olan var mı ?
Gördüm canım sanırım var kan ver istersen gidipSelam kızlar, hoop diye konuya giriyorum ama merakımı affedin lütfen, fotoğraf için yorum bekliyorum :)
Tebrik ederim cnm benim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı basimizaKızlar testim bu
Silik çizgi gördüm ben hamilesindir inşallah canım çatlatma iğnesi kullandın mı?Selam kızlar, hoop diye konuya giriyorum ama merakımı affedin lütfen, fotoğraf için yorum bekliyorum :)
Gördüm canım sanırım var kan ver istersen gidip
Silik çizgi gördüm ben hamilesindir inşallah canım çatlatma iğnesi kullandın mı?
Burda çok okudum umudunu kaybettiği zamanlarda hamile haberi alanları inşallah hamilesin kan testi yaptırırsan netleştirin herseyBen de var olarak görmek istiyorum inan ki, çünkü 1 aşılama 3 tüp bebek ve şu an herşeyden vazgeçmişken bunu görmek, kafam çok karışık ama bu çizgi ne zaman çıktı fark etmedim bile tam atmaya karar vermiştim unuttuğum yerden :)
Burda çok okudum umudunu kaybettiği zamanlarda hamile haberi alanları inşallah hamilesin kan testi yaptırırsan netleştirin hersey