- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #4.041
Ha ha nerde o gunler kuzu olesi bizi bulmaz ki
canim.benim yaaa insallahhh ama senin ovulasyon testine bakilirsa sen beni sollayip gececeksin hadi bakalimCanlar yeni hamislerimiz varmis hayirli olsun gozleri aydin insallah sira bizlerede geliyor hayirlisiyle suturko2727 kizim hamile kal artik cekil onumden ben sana bagladim kendimi sen hamis olcan sonra ben olcam bekleme yapma artik :) ve ovi testim cift cizgi cikti koca yanimda yok kadere bak anca pazartesi iliski ol
Kiz yapamiyorum ki koca yok yanimda pazartesi gelcek kaciyom yinecanim.benim yaaa insallahhh ama senin ovulasyon testine bakilirsa sen beni sollayip gececeksin hadi bakalim
Bu nasıl muhabbet ya kızlar saçmaladınız iyice bu kadar da olmaz edep ya birazAyyyyy bende dusundum de geleyim o sehre bosal ben kendime enjekte ederim onu dedim ama sacmalama ask dedi seni yapmak varken ben bis atis yapmam dedi ben bu ayi kacircam amannn olsun bende oazartesi gunu zevkine yaparim bebegi falan unuturum napim ya
Bu nasıl muhabbet ya kızlar saçmaladınız iyice bu kadar da olmaz edep ya biraz
Canim ya bi an sakaya vurduk pardon dikkat ederiz kusura bakmaBu nasıl muhabbet ya kızlar saçmaladınız iyice bu kadar da olmaz edep ya biraz
Bos ver kuzu dikkat ederiz her gun hepimizin yaptigi seyler aslinda ama toplu ortam sonucta insanlar yanlis anliyabiliyo hepimiz sperm kalitesi yok iliski saati her konuyu konusuyoruz bizim saka yanlis anlasildi onemli degil dikkat ederiz napalimokuma mesela insanlara edep öğretcek senmisin baska gruplarda var sanane ki ?
Bende çok meraklı değilim senin yazdıklarını okumaya ancak mecburen bakıyoruz bir çözüm bulabilir miyiz diyeokuma mesela insanlara edep öğretcek senmisin baska gruplarda var sanane ki ?
Bende çok meraklı değilim senin yazdıklarını okumaya ancak mecburen bakıyoruz bir çözüm bulabilir miyiz diye
Bos ver kuzu dikkat ederiz her gun hepimizin yaptigi seyler aslinda ama toplu ortam sonucta insanlar yanlis anliyabiliyo hepimiz sperm kalitesi yok iliski saati her konuyu konusuyoruz bizim saka yanlis anlasildi onemli degil dikkat ederiz napalim
Bende çok meraklı değilim senin yazdıklarını okumaya ancak mecburen bakıyoruz bir çözüm bulabilir miyiz diye
Sakin olun kızlar, burdaki varolus amacımızdan sapmayalım, yazılanlardan almak istediğinizi alın gerisini sallayın. Bakın bat a iki günüm kaldı zaten gerginliğim tavan kızıyorum :))) yok mu hamiş haberleri, salıya kırmızıları görmezsem test yapcam. Var mı bat ı gelen???
Ya tamam naparsan yap kocanla yaptıklarını buraya da yaz ki yazdın zaten bu da senin tercihin herkes kendine yakışanı yaparsen hadsizsin terbiye dersi vermeye calısmakla asıl terbiyesizliği sen yapıyosun iyi niyetli uyarcaksan özel msj at sana kalmadı insanlar nasıl konusursa konusur sen kimsin ki birine edep bilmeme ne tarzı konusuyosun insan biyolojisi çifleşiyoruz bu kdar kasmaya gerek yok kascaksan spermdir yumurtadır sayfa sayfa gezme o zaman herkesin ahlaki değeri senin beyninde ki gbi olmak zorunda değil
Ya tamam naparsan yap kocanla yaptıklarını buraya da yaz ki yazdın zaten bu da senin tercihin herkes kendine yakışanı yapar
Bende onu diyorum işte gereksiz kalabalık yapmasen kendine o tavri yakistiriyosan bnlik bi sıkıntı yok zaten .) sen eseysiz uremeye calisiyosun galiba baliklar bile ciftlesiyo.bu kelimede ayip bisi yok gocunmadim bile :)) dha fazla sana cvp vermicem yazismak hosuna gityiyse msj at canim burda insanlar mutlu haberler veriyor ya da soru soruyolar gereksiz sacmalamiyolar .)
Bak canim biz burda herseyimizi paylasiyoruz bazen ole bisi oluyo ki sakalasiyoruz yok mik mikten biktik su bebek olsada kurtulsak egerkegin spermini bosalma kelimesini kullanmadan nasil soyluycem ben ve burda hepimiz ne zaman hamile kalacagimiz gunleri her birimizi takip ediyorum kaldi ki ben kocamla onu yaptim bunu yaptim demedim ayrica bi cok arkadas aylardir yazdi burda bebegi unutun keyif alin bebegi dusunmeyince oluyo kasmayin kendinizi diye ya sen banami denk geldin burda herkez iyi niyetli herkez bir evlat icin mucadele ediyoruz tartistiginiz arkadasinda kptu olmadigina emin ol sende ayni sekilde evet uyarabilirsin sana yanlis gelen bir seyi ama edepsiz lik cok ayri bi mevzu kimse kocamla ole yaptim bole yaptim ayrintili anlatmiyo bak arkadasim hamile kalmak istiyorsan 1 insanlar esleriyle iliski yasamadan hamile kalamaz hepimiz yapiyoruz srnde dahil doganin kanunu bu sende yapcanki bebek olcak 2 kimseye edepsiz demeye hakkin yok cunki eger kisilik olarak insanlari tanimis olsaydin bole saygisizlik yapamazdin 3 isine gelmeyen bilgileri alma lutfen baska bi topiktede ben sana guzel guzel yorumlar yaptim olabilir bu sayfayi fazla benimseyip azcik acik konusmus olabiliriz ama uyarmaninda adabi var ozel mesaj diye bir bolum var yaz ben hemen düzenleyeyim kalp kirmak kolaydir bak insanlari incitmekte ole bi hata varsa duzeltilir burda hepimiz bir amac icin herseyimizi paylasiyoruz yoksa bende cok merakli degilim ailemin bile bilemedigi seyleri burda en yakin arkadas yerine koyup tanimadigin kisilerle paylasiyosun yardimlasiyosun kimse kimsenin ne iyiligini bilir nede edepsizligi kelimene dikkat etseydin biraz hic birimiz uzulmezdik hos bir durum olmadi bence benim hatam varsa hemen duzeltirdim ama uygun bir dille uyarilsaydim umarim anlatanilmisimdirBende onu diyorum işte gereksiz kalabalık yapma
Ben sadece uyardım sizi siz olayı başka yönlere çektiniz tamam ne konuşmak isterseniz konuşun fazla uzattınız gibi geldi bu konuyu ben söyleyeceğimi söyledim tamam kusura bakmayın filan deyip kapatmak yerine saatlerdir ne laf koysam da bozsam derdindesiniz yok doğal süreçmişte yok eşeyli mi ürüyormuşumda :) bu tarz bir konuşmayı böyle bir platformda yapınca eleştiri alabileceğinizi düşünmeniz gerekirdihani özelden yazsaydın şöyle olurdu böyle olurdu diyorsunuz ya bence bunu siz kendiniz yapın özelden konuşun hadi iyi geceler kızlarBak canim biz burda herseyimizi paylasiyoruz bazen ole bisi oluyo ki sakalasiyoruz yok mik mikten biktik su bebek olsada kurtulsak egerkegin spermini bosalma kelimesini kullanmadan nasil soyluycem ben ve burda hepimiz ne zaman hamile kalacagimiz gunleri her birimizi takip ediyorum kaldi ki ben kocamla onu yaptim bunu yaptim demedim ayrica bi cok arkadas aylardir yazdi burda bebegi unutun keyif alin bebegi dusunmeyince oluyo kasmayin kendinizi diye ya sen banami denk geldin burda herkez iyi niyetli herkez bir evlat icin mucadele ediyoruz tartistiginiz arkadasinda kptu olmadigina emin ol sende ayni sekilde evet uyarabilirsin sana yanlis gelen bir seyi ama edepsiz lik cok ayri bi mevzu kimse kocamla ole yaptim bole yaptim ayrintili anlatmiyo bak arkadasim hamile kalmak istiyorsan 1 insanlar esleriyle iliski yasamadan hamile kalamaz hepimiz yapiyoruz srnde dahil doganin kanunu bu sende yapcanki bebek olcak 2 kimseye edepsiz demeye hakkin yok cunki eger kisilik olarak insanlari tanimis olsaydin bole saygisizlik yapamazdin 3 isine gelmeyen bilgileri alma lutfen baska bi topiktede ben sana guzel guzel yorumlar yaptim olabilir bu sayfayi fazla benimseyip azcik acik konusmus olabiliriz ama uyarmaninda adabi var ozel mesaj diye bir bolum var yaz ben hemen düzenleyeyim kalp kirmak kolaydir bak insanlari incitmekte ole bi hata varsa duzeltilir burda hepimiz bir amac icin herseyimizi paylasiyoruz yoksa bende cok merakli degilim ailemin bile bilemedigi seyleri burda en yakin arkadas yerine koyup tanimadigin kisilerle paylasiyosun yardimlasiyosun kimse kimsenin ne iyiligini bilir nede edepsizligi kelimene dikkat etseydin biraz hic birimiz uzulmezdik hos bir durum olmadi bence benim hatam varsa hemen duzeltirdim ama uygun bir dille uyarilsaydim umarim anlatanilmisimdirChester15