- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #4.021
Eki Görüntüle 2042375 ya kızlar eminsiniz dimi vardır dimi hayâl kırıklığına uğramak istemiyorum
Kızlar yokmuş sonuç 4.3
Canm çok yakın bi değer çıkmış ama hem reglinede var daha sen regli günü tekrarla bnceKızlar yokmuş sonuç 4.3
Gördüm canm bnmkide dört gün geriden geliyor sata göre kalbide atıyormuş çok şükür ama doktorum dinletmedi kalp atışını 3. Ay dinletcekmişC Chivas Regal canim doktora gidecektin gittin gördün mu
Cnm sana umut vermek istemem ama ablamda adetine iki gün felan kala test yaptırdı 5 çıktı gebelik yok dendi o da iki gün sonra idrar testi yaptım yine silik çizgi çıktı oda yeniden test yaptırdı 6.7 çıktı üç dört gün sonra değeri yükselmeye başladı sen de iki gün sonra tekrar test yaptirKızlar yokmuş sonuç 4.3
masallah gozun aydin canim :)Gördüm canm bnmkide dört gün geriden geliyor sata göre kalbide atıyormuş çok şükür ama doktorum dinletmedi kalp atışını 3. Ay dinletcekmiş
Bence de tekrarla bitanem lütfen
Canlar yeni hamislerimiz varmis hayirli olsun gozleri aydin insallah sira bizlerede geliyor hayirlisiyle suturko2727 kizim hamile kal artik cekil onumden ben sana bagladim kendimi sen hamis olcan sonra ben olcam bekleme yapma artik :) ve ovi testim cift cizgi cikti koca yanimda yok kadere bak anca pazartesi iliski ol
kız kavonoza koyup buzluğa atsaydın yabozulmazdı da şiringayla çekerdin :))
öncesinde ilişki olursa zaten öyle dha cok tutuyo
çok güldüm ay çok yaşa emii
Ayyyyy bende dusundum de geleyim o sehre bosal ben kendime enjekte ederim onu dedim ama sacmalama ask dedi seni yapmak varken ben bis atis yapmam dedi ben bu ayi kacircam amannn olsun bende oazartesi gunu zevkine yaparim bebegi falan unuturum napim yakız kavonoza koyup buzluğa atsaydın yabozulmazdı da şiringayla çekerdin :))
öncesinde ilişki olursa zaten öyle dha cok tutuyo
Ayyyyy bende dusundum de geleyim o sehre bosal ben kendime enjekte ederim onu dedim ama sacmalama ask dedi seni yapmak varken ben bis atis yapmam dedi ben bu ayi kacircam amannn olsun bende oazartesi gunu zevkine yaparim bebegi falan unuturum napim ya
Var ama öyle yogun değil arada az beyaz seffaf karısıkya sana bişi sorcam kuzu senin akıntı var mı ? varsa nasıl bi akıntı
Var ama öyle yogun değil arada az beyaz seffaf karısık
Ha ha nerde o gunler kuzu olesi bizi bulmaz kibelki unutunca tutar Allah ın işi belli mi olur :))