- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #4.001
Hadi insallah guzel haberler alirsin. Bizide eşinide mutlu edersin canim.kızlar duanıza ihtiyacım var nolur dua edin lutfen kan verdim ümidim yok ama inşallah sevinirim nolur dua edin nolur olsun eşime bi sürpriz yapayim
İnşallah canım inşallahHadi insallah guzel haberler alirsin. Bizide eşinide mutlu edersin canim.
hayırlı olsunnn
:))) kıyamam sana yaa canım çizgi gayet net gözüküyor . e adete daha var normal böyle cıkması az sonra alırsın güzel haberi. şimdiden tebriklerrrEki Görüntüle 2042375 ya kızlar eminsiniz dimi vardır dimi hayâl kırıklığına uğramak istemiyorum
Sonuc cıkmadıııı mı hala merakla bekliyoruzzzzİnşallah canım inşallah
iyce meraklandin canim yaa guzel haberle gelirsin insallahİnşallah canım inşallah
Ayy adet olmazsan senin minnak baya bi geç döllenme olcak o zaman hee keşke hmn anlasan ne olduğunu böyle olunca çok sıkıntı oluyorC Chivas Regal canim ben hala adet olmadim 7 gunum geciyor 3 gundur adet sancıları gelip gidiyor adet olacam zannediyorum geri geciyor suan bel kasik agrisi halsizlik adet olmam lazim bu sanciyla ama leke bile gelmedi dun 3 gun once test yaptim negatif dun doktora gittim sorun görünmuyor kis yok dedi bir hap verdi bebek varsa tutunur yoksa adet olmani saglar bu ilac dedi kan vermeyelim istersen aşırı bir kalinlasma yok dedi ama olmazsam Pazartesi gider kan veririm allak.bullak bir haldeyim oluyorsada olsun artik rahatlayayim gülüm yaa
gülüm hic umudum yok keske dedigin gibi olsada igleli tedavilerle yipranmasam ama sanmiyorum sancilar geldikce aha olacam diyorum geri geciyorAyy adet olmazsan senin minnak baya bi geç döllenme olcak o zaman hee keşke hmn anlasan ne olduğunu böyle olunca çok sıkıntı oluyor
Canımmm çok teşekkürler Allah sizlerede nasip etsinhayırlı olsunnnallah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Üzülme cnm belki yükselir degerin bikaç gün sonra tekrarla benimde çıkmamisti önce belki geç döllenme dir ovu testin varsa onlada bakKızlar yokmuş sonuç 4.3
Kızlar yokmuş sonuç 4.3
Bence de tekrarla bitanem lütfenKızlar yokmuş sonuç 4.3
Uzulme canim, bence testi bir kac gun sonra yine tekrarla, olmazsada ins gelecek ay olurKızlar yokmuş sonuç 4.3
Canım senin adetine var zaten erken yaptırdın,adetten önce yaptırıp 0.1 çıkan ve sonra adet geçince arttığını gören bile var. Sen iki gün sonra tekrar değerin artma ihtimali varKızlar yokmuş sonuç 4.3
canım senı umutlandırmaya korkuyorum ama daha adetine 4 gün var dımı hcg yeni yükselmeye başlamıs bence hakkında hayırlısı oldun. çünkü olmayınca genelde 0.1-0.5 gibi bisey cıkıyor. ay inşallah vardır yaKızlar yokmuş sonuç 4.3