- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.961
ben ortalama 26 günde bir adet oluyorum nadiren daha gec ve yıne nadıren daha erken olurcanım ya bn kumsala yazcaktım onu yanlıslıkla sana yazdım :)) bişi dicem sen kaç günde bir adet oluyosun ne kdr erken öğrenmişssin gebeliğini ne güzel
ben ortalama 26 günde bir adet oluyorum nadiren daha gec ve yıne nadıren daha erken olurcanım ya bn kumsala yazcaktım onu yanlıslıkla sana yazdım :)) bişi dicem sen kaç günde bir adet oluyosun ne kdr erken öğrenmişssin gebeliğini ne güzel
ben beklemedim geldiği anda gittim :)Kizlar ovulasyon testi ile hamile olduklarini anlayanlar icin bir sorum var, ovulasyon testini yapmadan once kac saat idrar icin beklediniz?
Bu testten hic anlamadım canım cok değişik geldiBisey goren varmi kizlar..
Buna bakin bi kizlarBu testten hic anlamadım canım cok değişik geldi
Canım silik bi çizgi gördüm dikkatle bakınca, bi kan ver bence daha sağlıklı olur insallah hamişsindirBuna bakin bi kizlar
Bugun catlatma ignemden sonra 10.gunu etkisi gecmistir diye dusunuyorum yani insallah oyledirCanım silik bi çizgi gördüm dikkatle bakınca, bi kan ver bence daha sağlıklı olur insallah hamişsindir
Evet 15 dakika önce kan verdim acilden Dişiç çekilcek pazartesi gebelik şüphem var dedim 2 saate çıkacak dedi bakalım bekliyoruz bi test daha aldık eşimle o da çift çizgi çıktı sonuç gelince yazıcammerve2706 canim gidebildin mi kan vermeye?
ben ortalama 26 günde bir adet oluyorum nadiren daha gec ve yıne nadıren daha erken olur
Hahahaha diş işe yaradı desene :)Evet 15 dakika önce kan verdim acilden Dişiç çekilcek pazartesi gebelik şüphem var dedim 2 saate çıkacak dedi bakalım bekliyoruz bi test daha aldık eşimle o da çift çizgi çıktı sonuç gelince yazıcam
İnsallah canım yarın kan verebiliyorsan ver benceBugun catlatma ignemden sonra 10.gunu etkisi gecmistir diye dusunuyorum yani insallah oyledir
Kesinlikle Giriş yapan adam gebelik testi yapmazlar ama doktorunuzla bi görüşün dedi doktorda ikiletmediHahahaha diş işe yaradı desene :)
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKesinlikle Giriş yapan adam gebelik testi yapmazlar ama doktorunuzla bi görüşün dedi doktorda ikiletmediBilgisayar başında sonuç bekliyoruz Teşekkür ederim sizede
Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel duyguymuşVeee gecenin güzel haberiiiiiiiiii