- 1 Temmuz 2017
- 529
- 571
- 34
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.981
İnşallah rabbim sizlerede nasip etsincanım bnm cok sevindim adına yaaa maşallah darısı başımıza sen bizede dua et :)
Canim tebrik ederim. Cok sevindim. Hep boyle mutluluktan aglarsin insallahCanımmmmm hamileyimmmm şaka gibi ya 212 çıkmış ne kadarlık oluyor ağlıyorum şu an
Çok teşekkür ederim :) Allah sizede nasip etsin tez zamanfdaCanim tebrik ederim. Cok sevindim. Hep boyle mutluluktan aglarsin insallah
Canim bu testi bugun mu yaptin? 5 dk icinde mi cikti? Herseyden emin olalim .Cizgi gorunuyor. Bi kan testi yaptirda rahatla istersen pazartesiyi bekleme.Eki Görüntüle 2042375 ya kızlar eminsiniz dimi vardır dimi hayâl kırıklığına uğramak istemiyorum
Dün yaptım canimCanim bu testi bugun mu yaptin? 5 dk icinde mi cikti? Herseyden emin olalim .Cizgi gorunuyor. Bi kan testi yaptirda rahatla istersen pazartesiyi bekleme.
Ayy hadi insallah ben bile heyecanlandim ..umarim hayirli haberler alirsinkızlar duanıza ihtiyacım var nolur dua edin lutfen kan verdim ümidim yok ama inşallah sevinirim nolur dua edin nolur olsun eşime bi sürpriz yapayim
Hadi gozun aydın guzelim anca 3 haftalık tır yavruCanımmmmm hamileyimmmm şaka gibi ya 212 çıkmış ne kadarlık oluyor ağlıyorum şu an
Benimde böyle silikte kan verdim 392.74 çıktı düşün inşallah hamilesinEki Görüntüle 2042375 ya kızlar eminsiniz dimi vardır dimi hayâl kırıklığına uğramak istemiyorum
Canımmmmm hamileyimmmm şaka gibi ya 212 çıkmış ne kadarlık oluyor ağlıyorum şu an
Benimde 212 çıktı canımmmmmBenimde böyle silikte kan verdim 392.74 çıktı düşün inşallah hamilesin
Çok teşekkür ederim.Hala leyla leyla geziyorum.Haykırmak istiyorum ama nazar diyorum küçücük daha diyorum tutuyorum kendimiçok güzel haber allah kucagına almayıda nasip etsin inan bende okurken çok heycanlandım
Serüven basliyorrrrBenimde 212 çıktı canımmmmm
heycanla haberini bekliyoruz.Güzel haberlerle gel inşallahkızlar duanıza ihtiyacım var nolur dua edin lutfen kan verdim ümidim yok ama inşallah sevinirim nolur dua edin nolur olsun eşime bi sürpriz yapayim
kızlar duanıza ihtiyacım var nolur dua edin lutfen kan verdim ümidim yok ama inşallah sevinirim nolur dua edin nolur olsun eşime bi sürpriz yapayim
İnşallah kizlariyi haberlerini bekliyoruz canım
Hadi bakalım inşallah güzel hberleri verirsin sende bekliyoruz hemen yazİnşallah kizlar