- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 32
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.941
Dişim icin cekilecek iltihap varmıs de :)ne için antibiyotik kullanmam gerekiyor diyim :) Ay çok heyecanlıyım hepinize çok teşekküür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dişim icin cekilecek iltihap varmıs de :)ne için antibiyotik kullanmam gerekiyor diyim :) Ay çok heyecanlıyım hepinize çok teşekküür ederim.
Dişim icin cekilecek iltihap varmıs de :)
Hadi inşallah valla korkuyorum kan vermeye yikilirim Die çünkü umudu bile çok güzelCanımm hamilesin benim adete 5lala ayyymı böyle çıktı ertesi gün kan verdim 58cıktı
Çok mantıklı Şimdi işteyim 11 buçukta evde olucam eşime söyleyip götürcem.Normalde hayalim öğrenip hamileyim diye bağırmaktı ama bakalımcok zekice
Yok canım gidemedim ancak pazartesi gidebilirim şuan evimde değilim kaynanamlarda kalıyorum eşim işi gereği dışarı gitmek zorunda kaldı o gelince gidebilirim ancakkız nerdesin naptın gittin mi kan vermeye
Gece gidebilcem,vardiyalı çalışıyorum on buçukta çıkcam.Haber edicemGayet net belli canim hamilesin. Kan verebildin mi.
Mutlaka haber ver canım bu arada senin bat ne zaman di listeye ekleyeyim bi hamisimiz daha var diyeGece gidebilcem,vardiyalı çalışıyorum on buçukta çıkcam.Haber edicem
Canım ama çok çok silik o yüzden pek umudum yok inşallah vardr sabah beri dua etmekten düşünmekten deli olucamCanımm hamilesin benim adete 5lala ayyymı böyle çıktı ertesi gün kan verdim 58cıktı
İki aydır aynı bahaneyle gidiyorum ahahhaha :))))cok zekice
Benim günü hiç şaşmaz.Bugün benim olmam gerekiyordu kuzucum eklersen sevinirimMutlaka haber ver canım bu arada senin bat ne zaman di listeye ekleyeyim bi hamisimiz daha var diye
Yok canım gidemedim ancak pazartesi gidebilirim şuan evimde değilim kaynanamlarda kalıyorum eşim işi gereği dışarı gitmek zorunda kaldı o gelince gidebilirim ancak
İki aydır aynı bahaneyle gidiyorum ahahhaha :))))
Benim bugün şu yüzden içime kurt düştü.Normal adet belirtilerim var ama çok sık idrara çıkıyorum ve az az yapıyorum.Bide yumurtlama dönemimde olmamama rağmen çok akıntım var.Çıkmaz ama bi test alayım dedim.Molada aldım yaptım bir dakika sonra gözlerime inanamadım
4 saat bekliyosun su icmemeye bak ama iki cizgide koyu olmasi lazimKizlar ovulasyon testi ile hamile olduklarini anlayanlar icin bir sorum var, ovulasyon testini yapmadan once kac saat idrar icin beklediniz?
ah canım anlıyorum bende aynıı senın gıbı düşünmüştüm yarın biraz daha koyulaşır.Canım ama çok çok silik o yüzden pek umudum yok inşallah vardr sabah beri dua etmekten düşünmekten deli olucam
olmamama rağmen dedim.Normalde akıntı sadece yumurtlama döneminde oluyor ya.O yüzden dedim canım :)nasıl yumurtlama dönemindesin bn hiç anlamadım :)
olmamama rağmen dedim.Normalde akıntı sadece yumurtlama döneminde oluyor ya.O yüzden dedim canım :)