- 9 Eylül 2014
- 1.041
- 1.230
- 35
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.921
Hamilesin canim, hayrli olsun
Benim adet gormeden onceki belirtilerim oldu. Kasik agrisi gogus agrisi bel agrisi bu kadar :)) haa bi de sut gibi akintim cok geldiHamile olan arkadaslari tebrik ederim..kizlar ne gibi belirtileriniz oldu ...
Yumurtlamadan itibaren benimde beyaz akintim var bakalim hala icimde bi umut var :)Benim adet gormeden onceki belirtilerim oldu. Kasik agrisi gogus agrisi bel agrisi bu kadar :)) haa bi de sut gibi akintim cok geldi
Hayirlisi olsun insallah tutunmustur bebegin cnmYumurtlamadan itibaren benimde beyaz akintim var bakalim hala icimde bi umut var :)
Insallah cnm hayirlisi olsun ..insallah hepimize hayirli evlatlar nasip eder rabbimHayirlisi olsun insallah tutunmustur bebegin cnm
AmiinInsallah cnm hayirlisi olsun ..insallah hepimize hayirli evlatlar nasip eder rabbim
Canim hayirli olsun benim ikinci testimde boyle cikti ilki daha silikti. :) kan ver hemenYa eşime söylemeden önce iyice emin olmak istiyorum.İnşallah hamileyimdir :) Testte sıkıntı varsa onuda üzmek istemiyorum
ya acile gitsem ağrım sızım yok kana bakarlar mı ?Canim hayirli olsun benim ikinci testimde boyle cikti ilki daha silikti. :) kan ver hemen
Ben aksam gittim doktora gebelik testi yaptirmak istiyorum dedim hemen verdi hic sormadi bileya acile gitsem ağrım sızım yok kana bakarlar mı ?
Yaptirabilirsin tabikiiya acile gitsem ağrım sızım yok kana bakarlar mı ?
Antibiyotik kullanmam gerek gebelikten süpheleniyorum betaya bakabilir misiniz de :)ya acile gitsem ağrım sızım yok kana bakarlar mı ?
Bebek geliyoyyy
ne için antibiyotik kullanmam gerekiyor diyim :) Ay çok heyecanlıyım hepinize çok teşekküür ederim.Antibiyotik kullanmam gerek gebelikten süpheleniyorum betaya bakabilir misiniz de :)
Yok canım ben adetten 5gün önce gebelik testi yaptım çok çok hayalet bir çizgivardı ertesi gün koyulaştı.aynı gün ovu testi yaptım o çok koyu çıktı.yani gebelik testinden daha koyu çıktı ovu testikuzu senin adet günü bile gebelik testin negatif cıkmıstı dimi ovulasyn testin mi pozitifti gebeliği ordan mı öğrendin
Canımm hamilesin benim adete 5lala ayyymı böyle çıktı ertesi gün kan verdim 58cıktıKullanmadım canim
Yok canım ben adetten 5gün önce gebelik testi yaptım çok çok hayalet bir çizgivardı ertesi gün koyulaştı.aynı gün ovu testi yaptım o çok koyu çıktı.yani gebelik testinden daha koyu çıktı ovu testi
Gayet net belli canim hamilesin. Kan verebildin mi.