Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geldi kırmızılar :) bı dahaki aya inşallah
Canimmm icin ferah olsun kac aydir ben de kirmizilari gormekten bunalmistim. Inanir misin bu ay pek beklentim yoktu cunku umarsamadim cok fwzla uzerinde durmadim ve hamile kaldim. RABBIM ISTEYEN HERKESE HAYIRLI VAKITTE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN... Icinizi ferah tutun ve cok uzerinde durmayin..

Canimmm icin ferah olsun kac aydir ben de kirmizilari gormekten bunalmistim. Inanir misin bu ay pek beklentim yoktu cunku umarsamadim cok fwzla uzerinde durmadim ve hamile kaldim. RABBIM ISTEYEN HERKESE HAYIRLI VAKITTE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN... Icinizi ferah tutun ve cok uzerinde durmayin..
haklısın canım ben bu ay çok üstünde durdum. Bata 9 gün kala test yapmaya başladım:kızgın:dayanamadim kan testi verdim, kendimi çok dinledim :) bi dahaki aya daha umursamaz olacak zaten okulda açılıyor ,iş güç oyalanirim :) sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah:dua:

Kızlar ne habersiniz????
Ben yarın doktora gidiyorum
Doktorum salı günü gel keseyi görelim demişti
Salı günü 864 çıkmıştı değerim.Başkada kan vermedim.doktor gerek yok dedi
Bakalım yarın sağlıklı bir keseyi görebilecekmişim.Heycan yaptım
Kasık ve bel ağrılarım azaldı lakin otururken kalkarken ani bi harekette batıyor rahat rahat oturup kalkamıyorum
Göğüsler fena acıyor
İştah yok
Ayakta duracak mecalim yok.tansiyonum düşük
Bulantı yok.Kızıma hamileliğimde 5.hafta başlamıştı bulantı ve safra çıkarana kadar kusma
İnş bu hamileliğimde aynı geçmez
Benden şimdilik bu kadar

Kızlar ne habersiniz????
Ben yarın doktora gidiyorum
Doktorum salı günü gel keseyi görelim demişti
Salı günü 864 çıkmıştı değerim.Başkada kan vermedim.doktor gerek yok dedi
Bakalım yarın sağlıklı bir keseyi görebilecekmişim.Heycan yaptım
Kasık ve bel ağrılarım azaldı lakin otururken kalkarken ani bi harekette batıyor rahat rahat oturup kalkamıyorum
Göğüsler fena acıyor
İştah yok
Ayakta duracak mecalim yok.tansiyonum düşük
Bulantı yok.Kızıma hamileliğimde 5.hafta başlamıştı bulantı ve safra çıkarana kadar kusma
İnş bu hamileliğimde aynı geçmez
Benden şimdilik bu kadar
Canım benimde salı günü 2225 di ben yarın ancak arayıp randevu alcam bakalım ne zamana vericek . Bnde de ara ara kasık ağrısı var sağ tarafta gece sık sık uyanıyorum uykumdan miğde bulantısı yok ama bu ara doyduğumda garip hissediyorum sanki yediklerim boğazıma doğru çıkıyo gibi tok olduğum zmna oluyo

Canım benimde salı günü 2225 di ben yarın ancak arayıp randevu alcam bakalım ne zamana vericek . Bnde de ara ara kasık ağrısı var sağ tarafta gece sık sık uyanıyorum uykumdan miğde bulantısı yok ama bu ara doyduğumda garip hissediyorum sanki yediklerim boğazıma doğru çıkıyo gibi tok olduğum zmna oluyo

Bi boşluğu vardır gel der belki.Zaten bayram girdi araya meraktayız
Doktorum salı günü gel dedi
Ben de randevu almadım mesela
Sen de git olursun muayene

Ben de zorla yemek yiyorum.Aynısı bende de oluyor.Bulantı başlamasın da buna razıyım.
Gece uyanmaları sık sık wcye gitmeler
İnş güzel haberler bizi bekliyordur

Bi boşluğu vardır gel der belki.Zaten bayram girdi araya meraktayız
Doktorum salı günü gel dedi
Ben de randevu almadım mesela
Sen de git olursun muayene

Ben de zorla yemek yiyorum.Aynısı bende de oluyor.Bulantı başlamasın da buna razıyım.
Gece uyanmaları sık sık wcye gitmeler
İnş güzel haberler bizi bekliyordur
İnşallah canım ben inanıyorum iyi şeyler olucak daha çok şey var ilerde takılcağımız bu dokuz ay nasıl geçer bilmiyorum

haklısın canım ben bu ay çok üstünde durdum. Bata 9 gün kala test yapmaya başladım:kızgın:dayanamadim kan testi verdim, kendimi çok dinledim :) bi dahaki aya daha umursamaz olacak zaten okulda açılıyor ,iş güç oyalanirim :) sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah:dua:
Ayy cnm hayirlisi olsun icini ferah tut hayirli zamanda gelsin insallah...kendimizi cok dinliyoruz hep ondan kaybediyoruz ;(

Ayy cnm hayirlisi olsun icini ferah tut hayirli zamanda gelsin insallah...kendimizi cok dinliyoruz hep ondan kaybediyoruz ;(
evet akışına bırakmak lazım biraz da , yumurtlama zamanını takip Edip ilişkiyi yapacaksın sonrasinda rahat olmak lazım,stres de çok etkiliyor

evet akışına bırakmak lazım biraz da , yumurtlama zamanını takip Edip ilişkiyi yapacaksın sonrasinda rahat olmak lazım,stres de çok etkiliyor
Bende bu ay yumurtlama gununu yakaladim ovu testiyle ama her ay yumurtlama akintisi olan akintim bu ay olmadi ..2 gundur beyaz akintim oluo bakalim ne olcak zaman gecmiyor:KK43:

geldi kırmızılar :) bı dahaki aya inşallah
Canım benimde arife günü geldi moralim bozuldu ama yapcak birsey yok.Artık önümüzdeki aylara bakıcaz ve oluruna bırakıcam çünkü düşündükçe stres oluyorum streste herşeyi olumsuz etkiliyor.Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bende bu ay yumurtlama gununu yakaladim ovu testiyle ama her ay yumurtlama akintisi olan akintim bu ay olmadi ..2 gundur beyaz akintim oluo bakalim ne olcak zaman gecmiyor:KK43:
Senin daha umudun var, ama takma kafaya inşallah hamilesindr :)
Canım benimde arife günü geldi moralim bozuldu ama yapcak birsey yok.Artık önümüzdeki aylara bakıcaz ve oluruna bırakıcam çünkü düşündükçe stres oluyorum streste herşeyi olumsuz etkiliyor.Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
aminnn canım kesinlikle stres çok etkiliyor, inşallah bu yumurtlama zamanında gelir de tutunur bebislerimiz :)

lulu_bitte lulu_bitte canim.en son baska topikte kan vercem demissin kalmis. Burda da haberini alip, mutlu olmustuk. Ne durumdasin? Degerin artti mi tatlim?

Kızlar selam,
7 yıl önce yumurtalığımda kist sebebi ile ameliyat olmuştum.Sadece kist alınmıştı.Ve sürekli kontrollere gidiyorum şu an yılda bire kadar çıkardılar.Hem bu ameliyatımın hamile kalmama engel oluştur mu onu sormaya,hem kontrole geldim.Kontrol için kan vereceğim bat a 3 gün var kan testiylede durumu öğrencem.

Kızlar selam,
7 yıl önce yumurtalığımda kist sebebi ile ameliyat olmuştum.Sadece kist alınmıştı.Ve sürekli kontrollere gidiyorum şu an yılda bire kadar çıkardılar.Hem bu ameliyatımın hamile kalmama engel oluştur mu onu sormaya,hem kontrole geldim.Kontrol için kan vereceğim bat a 3 gün var kan testiylede durumu öğrencem.
Canım benim yengem de de kist vardı doktor hamile kalmana engel demişti küçük olmasına rağmen gerçekten de yengemin 1 sene çocuğu olmadi doktor ilaç verdi adet kanıyla kisti attı sonraki ay hamile kaldı şimdi 1 yaşında kızı var ve 5 aylık tekrar hamile inşallah sende tez zamanda mucizene kavuşursun ama korkma eğer kist temizlendiyse ve başka problemin yoksa çok yakında gebe kalabilirsin:emir_bebek:

X