- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.601
inşallah canım çok teşekkür ederim doktor da direk yok demedi iki gün sonra tekrarla dedi. Bilemedim ben de sat 9 ağustostu,bekleyecem bakalım vardır inşallahCanım bencede inş hasta olmassan iki gün sonra testi tekrarla.çünkü olmadıgında 2nin altında çıkıyor seninki 3ün üzerinde inşallah artıyordur dualarım seninle
Canim çok sevindim.Kizlaaaaar hamileyimmm. Regl 3 gun gecikti. Bugun kan verdim. ☺ cok sukur bin sukur. Allahim sizlere de isteyen tum kardeslerime hayirli saglikli sihhatli gebelikler nasip etsin. Saglikli rahat gebelikler gecirelim.Simayinannesi canimm haber ver muhakkak demistin... Kizlar bu topikte aktif olun. Ben gercekten ugurlu olduguna inaniyorummm ☺ Onur_hira_ela tesekkur ederim sen de tez vakitte hamis kalirsin canim.insallah
Canim insallah adet olmazsinda degerin artar. Iyi dusun iyi olsuninşallah canım çok teşekkür ederim doktor da direk yok demedi iki gün sonra tekrarla dedi. Bilemedim ben de sat 9 ağustostu,bekleyecem bakalım vardır inşallah
Cnm çok sevindim 6 gün önce çıkmamıştı bugün güzel sonuç almissin hayırlı olsun kuzum benimde yarin bat günüm inşallah gelmez yaKizlaaaaar hamileyimmm. Regl 3 gun gecikti. Bugun kan verdim. ☺ cok sukur bin sukur. Allahim sizlere de isteyen tum kardeslerime hayirli saglikli sihhatli gebelikler nasip etsin. Saglikli rahat gebelikler gecirelim.Simayinannesi canimm haber ver muhakkak demistin... Kizlar bu topikte aktif olun. Ben gercekten ugurlu olduguna inaniyorummm ☺ Onur_hira_ela tesekkur ederim sen de tez vakitte hamis kalirsin canim.insallah
tamam inşallah artar az da olsa çıktı bı umut , bekliyorum :)Canim insallah adet olmazsinda degerin artar. Iyi dusun iyi olsun
İnşallah artar cnm benim habersiz bırakma bizitamam inşallah artar az da olsa çıktı bı umut , bekliyorum :)
amin insallah haber veririm tabi kiİnşallah artar cnm benim habersiz bırakma bizi
Gözün aydın canım bat hangi gündü birde ne belirtilerin vardıKizlaaaaar hamileyimmm. Regl 3 gun gecikti. Bugun kan verdim. ☺ cok sukur bin sukur. Allahim sizlere de isteyen tum kardeslerime hayirli saglikli sihhatli gebelikler nasip etsin. Saglikli rahat gebelikler gecirelim.Simayinannesi canimm haber ver muhakkak demistin... Kizlar bu topikte aktif olun. Ben gercekten ugurlu olduguna inaniyorummm ☺ Onur_hira_ela tesekkur ederim sen de tez vakitte hamis kalirsin canim.insallah
Bat 31 agustos. 3 gun gecikti... battan 6 gun once kan vermistim negatif cikmisti. 3 gun gecikmeyle beta 21.8 cikti. Muhtemelen gec dollenme oldu. 2 gun sonra tekrar kan verecegim artisa bakacagim 2 kat artmasi lazim. Belirtiler kasigimda cekme sag taraf... ve son 2 gundur goguslerim agriyor. Ayrica 4/5 gundur sirt agrisi... ben regl olacagim diye dusunurken bu belirtilerle meger bebegim bana tutunmaya calisiyormus ☺
canim gozun aydin yaaa sevindikk masallahhh darisi bize :))Kizlaaaaar hamileyimmm. Regl 3 gun gecikti. Bugun kan verdim. ☺ cok sukur bin sukur. Allahim sizlere de isteyen tum kardeslerime hayirli saglikli sihhatli gebelikler nasip etsin. Saglikli rahat gebelikler gecirelim.Simayinannesi canimm haber ver muhakkak demistin... Kizlar bu topikte aktif olun. Ben gercekten ugurlu olduguna inaniyorummm ☺ Onur_hira_ela tesekkur ederim sen de tez vakitte hamis kalirsin canim.insallah
çok erken canim, ben 9 gün önceden başladım hep negatif dayanabilirsen 4 gün önceden başla bari :)Kizlar bata 10 gun var en kuru gunlerim normalde hic akintim olmazdi ama 2 gundur beyaz akinti ve kasik agrisi var...zman gecmiyor ya test icin cokmu erken
Ayy keske dayanabilsem cnm sen hamile misin :)çok erken canim, ben 9 gün önceden başladım hep negatif dayanabilirsen 4 gün önceden başla bari :)
yani umarım hamileyimdir ama belli değil daha :) dün regl olmam gerekiyordu kan testi verdim 3.6 çıktı, bugün de olmadım bekliyorum birazAyy keske dayanabilsem cnm sen hamile misin :)
Olmq ihtimali yuksek cnm insallah degerin artar ..darisida bize insallahyani umarım hamileyimdir ama belli değil daha :) dün regl olmam gerekiyordu kan testi verdim 3.6 çıktı, bugün de olmadım bekliyorum biraz
geldi kırmızılar :) bı dahaki aya inşallahOlmq ihtimali yuksek cnm insallah degerin artar ..darisida bize insallah
Ayyy ne güzel allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına ınsllhKizlaaaaar hamileyimmm. Regl 3 gun gecikti. Bugun kan verdim. ☺ cok sukur bin sukur. Allahim sizlere de isteyen tum kardeslerime hayirli saglikli sihhatli gebelikler nasip etsin. Saglikli rahat gebelikler gecirelim.Simayinannesi canimm haber ver muhakkak demistin... Kizlar bu topikte aktif olun. Ben gercekten ugurlu olduguna inaniyorummm ☺ Onur_hira_ela tesekkur ederim sen de tez vakitte hamis kalirsin canim.insallah