Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bencede inş hasta olmassan iki gün sonra testi tekrarla.çünkü olmadıgında 2nin altında çıkıyor seninki 3ün üzerinde inşallah artıyordur dualarım seninle
inşallah canım çok teşekkür ederim doktor da direk yok demedi iki gün sonra tekrarla dedi. Bilemedim ben de sat 9 ağustostu,bekleyecem bakalım vardır inşallah

Canim çok sevindim.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Bu topigin uguru bu ay bizede geçsin inşallah.

Cnm çok sevindim 6 gün önce çıkmamıştı bugün güzel sonuç almissin hayırlı olsun kuzum benimde yarin bat günüm inşallah gelmez ya

Gözün aydın canım bat hangi gündü birde ne belirtilerin vardı

Bat 31 agustos. 3 gun gecikti... battan 6 gun once kan vermistim negatif cikmisti. 3 gun gecikmeyle beta 21.8 cikti. Muhtemelen gec dollenme oldu. 2 gun sonra tekrar kan verecegim artisa bakacagim 2 kat artmasi lazim. Belirtiler kasigimda cekme sag taraf... ve son 2 gundur goguslerim agriyor. Ayrica 4/5 gundur sirt agrisi... ben regl olacagim diye dusunurken bu belirtilerle meger bebegim bana tutunmaya calisiyormus ☺

Benimde bat 1 eylül bekliyorum ama sanırım menepoza giriyorum geçen ay azalmıştı zaten reglim

canim gozun aydin yaaa sevindikk masallahhh darisi bize :))

Kizlar bata 10 gun var en kuru gunlerim normalde hic akintim olmazdi ama 2 gundur beyaz akinti ve kasik agrisi var...zman gecmiyor ya test icin cokmu erken

Ayyy ne güzel allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına ınsllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…