Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar hepinize iyi bayramlar. Benim bat 2 gün geçti. Bu sabah test yaptırdım. 0,100 çıktı sonuç. Resmen hayal kırıklığına uğradım. İşin kötü tarafı her hangi bir belirti de yok. Batin gecikmesi bir taraftan iyi oldu. Hiç olmazsa doktorda klomen in oluşturduğu catlqmadan yumurtaları doktora gosterebilecegim. Tedaviye devam ederiz inşallah. Hastalanınca yeni bat tarihini veririm.

Kızlar 3 tane test yaptım hepsi silik çizgi çıktı adetime 5 gün kala hcg baktırdım 0.1di şimdi 2günüm var reglime sizce hamileolabilirmiyim? Lütfen deneyimlerinizi paylaşın

kızlar bı baksaniza çizgi var mı. Bat yarin sanki belli belirsiz bı çizgi var gibi geldi bana,yoksa hayal mi görüyorum

Simayinannesi canımmm ben hala regl olmadım. bugün 3. gün... biliyorsun bata 6 kala kan vermiştim ve negatif çıkmıştı. İlk defa 3 günlük bir gecikme yaşıyorum. bugün de olmazsam yarın test yapacağım. İnşallah müjdeli haberi veririm... Sende inşallah eylül'de hamiş kalırsın... ve tüm isteyen kardeşlerimmm inşallah inşallah inşallahhhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…