- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 32
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.561
Ay evet, gecen sefer alcılı alcılı ayagımla bosa gitmişti bu kez gitmez insallah, seninde gitmesin balım :)))hadi bakalim bayram bebekk tutunnnnnda gelllll :)))))) anneciginin uyandigi sabahlar bosuna gitmesin yahu :))
İşin zor kısmına hosgeldin diyorsun yani :) yazarım mutlaka bebegimOh oh zor olan kısı. Gtti şimdi sıra bklemeye belirtileri tek tekk yaz buraya
insallah vardir canim test ilk 5 dakkadami çıktı resmini atsana bize kirp at bakalimKızlar 3 tane test yaptım hepsi silik çizgi çıktı adetime 5 gün kala hcg baktırdım 0.1di şimdi 2günüm var reglime sizce hamileolabilirmiyim? Lütfen deneyimlerinizi paylaşın
insallah vardir canim test ilk 5 dakkadami çıktı resmini atsana bize kirp at bakalim
insallah vardir canim test ilk 5 dakkadami çıktı resmini atsana bize kirp at bakalim
İlk 5dakikadaevet canim 2. cizgi var sonradan mi belirdi ilk 5 dakkada mi canim
aaa ozaman vardir yaaaaİlk 5dakikada
Hadi ras gele şekerimHahahahaha valla bu son sabahı da değerlendirdim, bende pek hareketli sayılmam
evet bende goruyorum ilk 5 dakka dami çıktı insallah koyulasir canimEki Görüntüle 2039924 kızlar bı baksaniza çizgi var mı. Bat yarin sanki belli belirsiz bı çizgi var gibi geldi bana,yoksa hayal mi görüyorum
ilk 5 dkda çıktı ama koyulaşmadi bu kadar çıktı. İnşallah yarına daha koyu çıkar :) senin de gormene sevindim :)evet bende goruyorum ilk 5 dakka dami çıktı insallah koyulasir canim
ilk 5 dakkadaysa superrr yarin da cikacak bence hadi canim guzel haberler ver insallah bende bu sabah yaptim cikmadi hicbirseyilk 5 dkda çıktı ama koyulaşmadi bu kadar çıktı. İnşallah yarına daha koyu çıkar :) senin de gormene sevindim :)
inşallah isteyen herkes hayırlısıyla güzel haberleri hemen verir, teşekkür ederim canım. Senin bat ne zamandıilk 5 dakkadaysa superrr yarin da cikacak bence hadi canim guzel haberler ver insallah bende bu sabah yaptim cikmadi hicbirsey
bugun ama benim yumurta 14. 12 mm di sonradan buyudumu bilmiyorum sen tedavi falan gordun muinşallah isteyen herkes hayırlısıyla güzel haberleri hemen verir, teşekkür ederim canım. Senin bat ne zamandı
belki geç büyümüştür geç döllenmiştir,bekle biraz daha o yüzden. Yok canım tedavi gormedimbugun ama benim yumurta 14. 12 mm di sonradan buyudumu bilmiyorum sen tedavi falan gordun mu