- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #3.581
Bat 10 gün geçti hala olmadım şaşkınım.. Hormonlarım alt üst oldu arada aşırı sinirlilik hali yaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canim guzel haberlerle gelirsinSimayinannesi canımmm ben hala regl olmadım. bugün 3. gün... biliyorsun bata 6 kala kan vermiştim ve negatif çıkmıştı. İlk defa 3 günlük bir gecikme yaşıyorum. bugün de olmazsam yarın test yapacağım. İnşallah müjdeli haberi veririm... Sende inşallah eylül'de hamiş kalırsın... ve tüm isteyen kardeşlerimmm inşallah inşallah inşallahhhhh :)
Canım inşallah güzel haberlerini alırım 6 gün erken bir zamandı. Önce evde bi test yap istersen. 3 gün geçtigi icin idrar testinde de rahatlikla çikar.Simayinannesi canımmm ben hala regl olmadım. bugün 3. gün... biliyorsun bata 6 kala kan vermiştim ve negatif çıkmıştı. İlk defa 3 günlük bir gecikme yaşıyorum. bugün de olmazsam yarın test yapacağım. İnşallah müjdeli haberi veririm... Sende inşallah eylül'de hamiş kalırsın... ve tüm isteyen kardeşlerimmm inşallah inşallah inşallahhhhh :)
Hamiş yok bebişim bat 12 eylül ama insallah güzel haberler veririz hepimizzzKizlaaaarr hepinize mutlu bayramlar dilerim
Eee uzun süredir yoktum var mı yeni hamişler
Ay benimde öyleydi gecen ay şaştı, yumurtlamam da gec olmustu ama. Bu ay yumurtlamam 15. Gün oldu gec sayılmaz. İnsallah güzel haberler veririzBat 5 eylül kaldi 3 günher ay olan adet öncesi belirtilerim var bu sefer test yapmicam ne öncesi nede en az 3 gun gecmeden. Zaten kurulu saat gibi adetlerim gunum , genel de arada istisna yapar bir gun disinda şaşmaz bu aydan pek ümidim yok,belli de olmaz olmazsa da yeni doneme kismet.ümit benden taktir allahtan..
Simdi batlarimiz ayni gunmu ovilasyon takibi yaptin mi yoksa agrilardan mi anliyorsun( bu arada insallah o guzel haberleri veririz :)))Ay benimde öyleydi gecen ay şaştı, yumurtlamam da gec olmustu ama. Bu ay yumurtlamam 15. Gün oldu gec sayılmaz. İnsallah güzel haberler veririz
Agri kesiciler kisiye gore degisiklik gosteriyor ben leblebi gibi iciyorum kesmiyor 5 gün boyunca gun de 2,3 defa ama iki kız kardesim korkudan icemezlerdi kesiliyorlar diye ( yani mumkun)Kızlar herkese hayırlı bayramlar size bişey sorucam 4 gün önce adet olmuştum buraya da yazmıştım. Normalde 5 6 gün sürüyor ama bu sefer 3 gün sürdü ve çok göğüslerim ağrıyor şiş. 2 kere dişim ağrıyor diyede novalgin içtim ondan kesilmiş olabilir mi ? Bilen lütfen yazabilir mi
Yok tatlım benim bat senden 1 hafta sonra, sen güzel haberler verirsin dilerimSimdi batlarimiz ayni gunmu ovilasyon takibi yaptin mi yoksa agrilardan mi anliyorsun( bu arada insallah o guzel haberleri veririz :)))
hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah . Benim de bat bugundu. Kan testi yaptırdım 3.6 çıktı maalesef. Çok heveslebmistim,neyse darısı bize olsun :)Kizlaaaaar hamileyimmm. Regl 3 gun gecikti. Bugun kan verdim. ☺ cok sukur bin sukur. Allahim sizlere de isteyen tum kardeslerime hayirli saglikli sihhatli gebelikler nasip etsin. Saglikli rahat gebelikler gecirelim. Simayinannesi canimm haber ver muhakkak demistin... Kizlar bu topikte aktif olun. Ben gercekten ugurlu olduguna inaniyorummm ☺ Onur_hira_ela tesekkur ederim sen de tez vakitte hamis kalirsin canim.insallah
Canim benim 3 gun gecti 20.1 cikti beta hcg. Umudunu yitirme. Hastalanmazsan 2 3 gun sonra tekrarla testi olur mu? Allah hepimize nasip etsin insallahhayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah . Benim de bat bugundu. Kan testi yaptırdım 3.6 çıktı maalesef. Çok heveslebmistim,neyse darısı bize olsun :)
ayy inşallah canım yaa valla çok heveslendim bakalım bekleyecem artıkCanim benim 3 gun gecti 20.1 cikti beta hcg. Umudunu yitirme. Hastalanmazsan 2 3 gun sonra tekrarla testi olur mu? Allah hepimize nasip etsin insallah
Çokkk sevindim hayırlı uğurlu olsun canım.allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.Kizlaaaaar hamileyimmm. Regl 3 gun gecikti. Bugun kan verdim. ☺ cok sukur bin sukur. Allahim sizlere de isteyen tum kardeslerime hayirli saglikli sihhatli gebelikler nasip etsin. Saglikli rahat gebelikler gecirelim. Simayinannesi canimm haber ver muhakkak demistin... Kizlar bu topikte aktif olun. Ben gercekten ugurlu olduguna inaniyorummm ☺ Onur_hira_ela tesekkur ederim sen de tez vakitte hamis kalirsin canim.insallah
Canım bencede inş hasta olmassan iki gün sonra testi tekrarla.çünkü olmadıgında 2nin altında çıkıyor seninki 3ün üzerinde inşallah artıyordur dualarım seninleayy inşallah canım yaa valla çok heveslendim bakalım bekleyecem artık