Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım.inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan anne olursun.bendede eşimdede hiç sorun yok hatta doktor bu ay ilk kez tedaviye başladığımız için vucudun hormona karşı tepki verip hamile kalamayabilirsin, ikinci ay gebelik şansı daha yüksek demişti. Adet olan her kadın anne olur korkma demişti. Simdi benim adetim gecikti ya kafada senaryo yazmaya başladım. Yoksa kist mi oluştu diye. Klomen öyle bi etki yapıyormuş cünkü.

Bak doktorun da söylemiş canim. İşte seni yıpratan idrar testi olmuş. O da belki hormonların etkisiyle çıkmıştır. İnsallah en kısa sürede en sağlıklısından yasarsın canim. İyi bayramlar şimdiden. Üzme kendini, bayramın tadını çıkar :)

Gereksiz evham yapıyoruz canim. Benim de gecen ay 2 gün gecikti, yazdım senin gibi senaryoları, gittim doktora. Kist olabilir, tüplerim kapalı olabilir, buralarda ne okuduysam iste. Muayene etti. Kist yok bu bir, tüpler kapalı olsa ve sperm sıkıntısı yaşasanız uç ay önce hamile kalamazdın dedi. Şimdi gidin ve en az 4 ay bol bol çalışın dedi gönderdi. Aslında bu net kötü bir şey :)
Acaba benim tüpler mi tıkalı henüz bakılmadı tüplere.söyledim ama aşama aşama ilerlicez dedi. Hatta bu ay hamile kalmazsan vücudu bir ay dinlendirelim ama bu süreçte bol bol çalışın gene hamile kalmazsan ekimde gel dedi. Doktorlar doğru olanı yapıyor senin doktorunda aşama aşama ilerliyor ama bizler çok telaşlıyız. Zaten karakter olarakta evhamlı biriyim

Bak doktorun da söylemiş canim. İşte seni yıpratan idrar testi olmuş. O da belki hormonların etkisiyle çıkmıştır. İnsallah en kısa sürede en sağlıklısından yasarsın canim. İyi bayramlar şimdiden. Üzme kendini, bayramın tadını çıkar :)
Amin canım çoook teşekkür ederim desteğin için. İyiki var burası iyiki varsın. İnşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz çok bekletmezler bizi inşallah :) iyi bayramlar :)

Acaba benim tüpler mi tıkalı henüz bakılmadı tüplere.söyledim ama aşama aşama ilerlicez dedi. Hatta bu ay hamile kalmazsan vücudu bir ay dinlendirelim ama bu süreçte bol bol çalışın gene hamile kalmazsan ekimde gel dedi. Doktorlar doğru olanı yapıyor senin doktorunda aşama aşama ilerliyor ama bizler çok telaşlıyız. Zaten karakter olarakta evhamlı biriyim

Ne kadardır deniyorsunuz canim. Doktorlar evet, hep doğal akışında olması icin uğraşıyorlar. Bence aklına getirme bunları. Aslında var ya yapabilsek akışına bırakınca oluyor. Biz bir yıl düşünmedik, sonra denemeye başladık. İki ay olmadı, dedim ki eşime tüp bebek icin gidelim. O da tamam dedi, bir hazırlayalım psikolojimizi bir iki ay sonra gideriz. Tamam dedim ve doğal olarak bosverdim ve o ay hamile kaldım. Hiç doktora gitmemiştik ve ovulasyon diye bir seyden haberim yoktu :)

Ne kadardır deniyorsunuz canim. Doktorlar evet, hep doğal akışında olması icin uğraşıyorlar. Bence aklına getirme bunları. Aslında var ya yapabilsek akışına bırakınca oluyor. Biz bir yıl düşünmedik, sonra denemeye başladık. İki ay olmadı, dedim ki eşime tüp bebek icin gidelim. O da tamam dedi, bir hazırlayalım psikolojimizi bir iki ay sonra gideriz. Tamam dedim ve doğal olarak bosverdim ve o ay hamile kaldım. Hiç doktora gitmemiştik ve ovulasyon diye bir seyden haberim yoktu :)
Yaklaşık iki senedir istiyoruz canım. Evet çok kişide duydum kafamdan attığım ay hamile kaldım diye. Eylül ayını öyle gecircem inşallah rahat olcam. Öyle olalım canım ya bakarsın Allah ol der olur :)

Yaklaşık iki senedir istiyoruz canım. Evet çok kişide duydum kafamdan attığım ay hamile kaldım diye. Eylül ayını öyle gecircem inşallah rahat olcam. Öyle olalım canım ya bakarsın Allah ol der olur :)

İnsallah canim, en kısa sürede alırız güzel haberleri :)

Kızlar iyi bayramlar. :KK25:
Hepimize sağlık, huzur, mutluluk diliyorum.
Allah'ım bir sonraki bayram hiç birimizin kucagını boş bırakmasın:anne:

İyi bayramlar kizlar (insallah)Eylül anneleri oluruz:)) ben de clearblue dijital alicam ama test cubuklari bitince eczanede sadece clearblu nun ditali icin test cubuklari alabiliyomuyuz ?????? Dil bilmiyorum soramiyorim eczanelere?

X