Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada bnde blirti falan kalmadı artık hepsi regli öncesinde kaldı arada bi kasık ağrım oldu regli gçtikten snra şimdi tık yok bi de değerler 3 katından fazla artıyo hep bnde dyorum neden bi srun mu var bi sevinemedim ablamda diyo seni de bi hamile olduğuna inandıramadık diye :KK70:
Askım senin çoğul gebelik olmasın :)))

Kızlar yumurta en fazla kaç gün sonra çatlayabilir sınırı nedir yani ? Bat tarihinden bi kaç gün önce çatlamış olabilir mi ?

Kızlar benimde kafamda takılan birşey var 25 ağustos da doktora gittiğinde 5-6 tane yumurtam oluştuğunu en büyüğünün 26 mm olduğunu söyledi 26-28-30 ağustos ilişki önerdi ama biz dün ilişkiye giremedik çoktan çatlamış olabilir mi 2-3 gündür akintim oluyor onun öncesinde hic olmamıştı kurumuştu resmen reglime 4 gün kaldı

kizlar bu ay bir mucize olursa dualardir sebebi ictiklerim degil cunku Afilim92 Afilim92 topigindeki dualar ve benim okudugum 7 günlük ayetel kursu ve tespih duasi cok uzun surdu ama olsun rabbimden umudumh kesmedim okudum elbet sevindirecek dualari duyan rabbim bizi sevindirecek biliyorum
Dualarimiz karsilik bulacak insallah canim

Benim sorduğumla ilgili yardımcı olabilecek biri yokmu :KK43:
Cnm çatlama sınırıni bende merak ediyorum ama sanırım belli bir zaman yoktur diye düşünüyorum cnm çünkü yumurtanın büyüklüğüne gore çatlama oluyor ya yani o zamanda olabilir yumurtlama gününe göre bana doktor 30 ağustosta da ilişki onerdigibe gore

Cnm çatlama sınırıni bende merak ediyorum ama sanırım belli bir zaman yoktur diye düşünüyorum cnm çünkü yumurtanın büyüklüğüne gore çatlama oluyor ya yani o zamanda olabilir yumurtlama gününe göre bana doktor 30 ağustosta da ilişki onerdigibe gore
Bende belli zamanı olmadığını düşünüyorum şu mantığa dayanarak mesela kimisi adetten hemen önce hamile kalabiliyo demekki yumurtası o zamana kadar çatlamamış geç çatlamış diye düşünüyorum. Hala adet olmadım da acaba bende de öyle mi oldu diye sorguluyorum herşeyi işte teşekkürler cevabın için canım :KK16:

Kızlar ben ovu testi yapıyorum adet bittiğinden beri adet döngün 28 gün 6gün sürüyor her sabah on buçuk gibi yapıyorum adet bitiminden 4gün sonra yani 10.Gün kırmızı çıktı ama dün ve bugün siliklesti bakın sizce 10.Gün yumurtlama olabilir mi?

Eklentiler

• _20170831_144009.JPG
    _20170831_144009.JPG
    26,5 KB · Görüntüleme: 36
O ağrılar normal bizde yaşadık
Hale'n de var daha da arttı hatta
Sen idrar tahlilini boşver
Yarın erken saatte git doktora
Ver kanını kurtul şüphelerinden
İnş yüzün güler sonucu alınca
İğnenin etkisi kalmadı çoktan

Sağolll canım teşekkür ederim