- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 30
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.041
Hayırlısı canım inşallah
He anladım canım ay inşallah bu ay bizimde pozitif olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He anladım canım ay inşallah bu ay bizimde pozitif olur
Yarın bende kan vermeyi düşünüyorum bat 26 Ağustos eğer varsa çıkar mı sence canım ?Bugün yine test yaprtim yine negatif bata 3 kaldı adet gecsede pozitif olmaz artık herhalde
Senin idrarda silindi çizgi cikti canım büyük ihtimal kanda da cikacaktir kalbini ferah tut benim kizimda 2.ayda hamile kalmıştım ama şimdi olmuyorYarın bende kan vermeyi düşünüyorum bat 26 Ağustos eğer varsa çıkar mı sence canım ?
canım yumurtlamanı takip ettin mi yumurtladıgın günden sonra en erken 11 gün sonra idrarda cıkıyor kanda daha erken cıkabilir tabi. son adet tarihin ne kac günde bir hasta oluyorsun? en önemlisi düzenli mi? buna göre anlayabilirizKizlar Bat 28 agustos idrar testinde cikmiyor Bat zamani cikma ihtimali var mi
inşaAllah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım benim canını sıkma motivasyon çok önemli :)Senin idrarda silindi çizgi cikti canım büyük ihtimal kanda da cikacaktir kalbini ferah tut benim kizimda 2.ayda hamile kalmıştım ama şimdi olmuyor
canım yumurtlamanı takip ettin mi yumurtladıgın günden sonra en erken 11 gün sonra idrarda cıkıyor kanda daha erken cıkabilir tabi. son adet tarihin ne kac günde bir hasta oluyorsun? en önemlisi düzenli mi? buna göre anlayabiliriz
Bat gününe kadar ümidinizi yitirmeyin lütfen idrar testleri bazı bünyelerde bat geçtikten sonra yanıt veriyor içinizi rahat tutun ve bekleyinBenim bata 6 gün kaldı, yumurtlama uzerinden 11-12 gun falan gecti. Bu sabah test yaptim ama negatif olmadi yine...
Canm kan testi yaptın nıBat gününe kadar ümidinizi yitirmeyin lütfen idrar testleri bazı bünyelerde bat geçtikten sonra yanıt veriyor içinizi rahat tutun ve bekleyin
Bunu görünce ben bile çok heyecanlandm valla canm hayırlı olsun umarım tüm istiyen herkes bebislerine en yakın zamanda kavuşurArkadaslar bat yarin heyecanlanmali miyim??? Fortest erken gebelik testi?
canım benım döngüme benziyor şayet reglin 5 gün sürüyorsa 13-14 agustos gibi yumurtlamıs olmalısın. buna göre en erken idrarda 24-25 agustosda öğrenirsin canımCnm son adetimin bitisi 8 agustos
Takvime gore 16 agustosta yumurtlama gorunuyor
25 -26 gunde bir de hasta oluyorum
Yarın sabah gideceğim tatlım iyi durdum kendimi tebrik ediyorumCanm kan testi yaptın nı