- 2 Mart 2017
- 676
- 362
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.001
test yapmışmıydın öncesinde?Kizlar bende bugun kan testi verdim saglik ocagina.4 e dogru cikicakmis sonucu.beklemedeyim hakkimizda hayirlisi insallah.hepimizin bebis vardir insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test yapmışmıydın öncesinde?Kizlar bende bugun kan testi verdim saglik ocagina.4 e dogru cikicakmis sonucu.beklemedeyim hakkimizda hayirlisi insallah.hepimizin bebis vardir insallah.
insallah bakalım bende kan vericem böyle yoruyor beni gecen aylardada var gibi zannettim bişi cıkmamıştıEvet çok silikti canım.. Bende öyle düşünmüştüm ama galiba en güzeli 4 gün varken, 2 gün varken ve regl günü yapmak
Hayirli olsun canim :)Kizlaar hamileyiimmmm darısı başınıza hepiniz dualarimdasiniz
Cnm bildigin cikmis hadi bakalim hayirli olsun cnmArkadaslar bat yarin heyecanlanmali miyim??? Fortest erken gebelik testi?
Cnm bildigin cikmis hadi bakalim hayirli olsun cnm
Ayyy tebriklerKizlar cizgim koyulasmis sanirim inanamadim bakinca :) Bata son 4
Çok bariz görünüyor kuzum burda hayırlısı olsun inşallahh amin :)Arkadaslar bat yarin heyecanlanmali miyim??? Fortest erken gebelik testi?
Off sevinemiyorum bile kan testi vermedenAyyy tebrikler
Çok bariz görünüyor kuzum burda hayırlısı olsun inşallahh amin :)
İnanmıyorum resmen topik costu canım senide tebrik ederim hayırla kucaklarımıza alalım inşallah melekleri sağlıklı sıhhatliArkadaslar bat yarin heyecanlanmali miyim??? Fortest erken gebelik testi?
Canm ya olmuş bu iş bnce baya bebişin seninle çok sevindim
İnanmıyorum resmen topik costu canım senide tebrik ederim hayırla kucaklarımıza alalım inşallah melekleri sağlıklı sıhhatli
Bat yarın ve çizgi net bence içini ferah tutsağ ol canım. herkes tebrik ediyor da ben emin değilim tam sevinemiyorum ya. fortest erken gebelik testine ne kadar güvenebilirim ki...
4 gün var cnm, on gün geçti doktorun yumurtan çatlamış demesinin üzerinden.Ayy kuzum dur hayırlı olsun deme inşaAllah hayırlısıyla vardır onca kötü hikayyei okuyunca insan görmeden umutlanmak dahi istemiyor Hayırlısıyla inşaAllah evladımız olur aminn
Bata kaç gün var canım? Ben erken yapmaya başladım 6. gün hafif silik gördüm şuan 4, ama tabi yanıltıcı olabiliyor testler dün birisi koyulaşma olmasına rağmen kan tetsinin negatif çıktığını yazdı
Ayy hayırlısıyla inşaAllah canım benim :) Bata kaç var, eğer erken gebelik testin yoksa son 4 günden evvel yapma derim ben erken de yapmıştım çöpe gitti malesef
Arkadaslar bat yarin heyecanlanmali miyim??? Fortest erken gebelik testi?
Bat yarın ve çizgi net bence içini ferah tut
Hayırlı olsun