- 8 Ağustos 2017
- 344
- 485
- 40
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #2.021
teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin. gerçi ben kan testinden sonra rahat edeceğim sanırım.
Çizgi net canım içini ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin. gerçi ben kan testinden sonra rahat edeceğim sanırım.
Benim bu testimde ovulasyondan 10 gün sonra sonuç verir yazıyor babystart markası4 gün var cnm, on gün geçti doktorun yumurtan çatlamış demesinin üzerinden.
İnşallah canm bugün bat normalde bu saate gelirdi bi gün öncede kekelenme oluyodu iki aydr henüz ikisi de yok gece on iki de ancak evde olurum dayanabilirsem yaın yaparım dyrumKumsal müjdeli bir test haberi senden bekliyorum çok bekletme balım
Gozun aydin canim. Kan testi yaptir hemenKizlar cizgim koyulasmis sanirim inanamadim bakinca :) Bata son 4
Ayyy masallah canim. Tebrikler havalar ucabilirsin :)Arkadaslar bat yarin heyecanlanmali miyim??? Fortest erken gebelik testi?
Ayyy masallah canim. Tebrikler havalar ucabilirsin :)
Canim o durum hic bitmez. Kan verirsin keseyi goreyim dersin. Keseyi gorursun kalp atisi dersin. Yok 2li tarama yok 3lü tarama uzarda gider. Bir bakmişsin kucaginda insallahçok teşekkürler canım =) insan önce 2.çizgiyi göreyim yeter diyor görünce de emin olamıyor =) beklemiyordum ben hiç bu ay...
Ayyy çok net ki hadi hayırlı olsun cnm benim kan testiyle kesinlestir heyecanına heyecan kat :)))Arkadaslar bat yarin heyecanlanmali miyim??? Fortest erken gebelik testi?
Canim seni de tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah:)))Hayırlısıyla kalp atışlarını duyduktan sonra bir süre dinlenmek ve testlerden bekleyişten uzaklaşıp tevekkülle dua etmek istiyorum ah ah nasip olsun da :)
Ayyy çok net ki hadi hayırlı olsun cnm benim kan testiyle kesinlestir heyecanına heyecan kat :)))
Cnm ben senin yerinde olsam dayanamaz özelde kesinlestirirdim :) ama beklenen güzelde beklemekte güzel :)))) inşallah herşey yolunda olacak cnmyarın kan vereceğim canım. vardır inş =) reglim gecikmedi henüz bugün yarın bekliyordum. o yzden tam emin olamadım
Ahh tatlım sağ ol ama kan testi görmeden tebrik almak isemiyorum ya hayırlısı inşallahCanim seni de tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah:)))
Artık 16eylül canım beni de ekleyi ver...ayrıca yvz13 de hamileBenide eklermisiniz bat 5 eylul onemli gunlerde 2 kere birliktelik ve sifir sansla yola devam gecen ay 20 gun boyunca her gun yaptik tutturamadik bide gecen ay klomen ve ovitrelle kullanmistim bu ay kendimi yorgun hissettim klomen kullandim doktora bile gitmedim ovilasyon testi yapiyorum 2 birliktelikle ne kadar tutar bilemiycem hayirlisi olsun hakkimizda
Kuzum benim de 18 eylül ama senden sonra mı oldum ben regl bu ay ayniydikArtık 16eylül canım beni de ekleyi ver...ayrıca yvz13 de hamile
Ahh tatlım sağ ol ama kan testi görmeden tebrik almak isemiyorum ya hayırlısı inşallah
Ben 28günde bir oluyorum canım amaKuzum benim de 18 eylül ama senden sonra mı oldum ben regl bu ay ayniydik
He anladım canım ay inşallah bu ay bizimde pozitif olurBen 28günde bir oluyorum canım ama