Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok teşekkürler canım =) insan önce 2.çizgiyi göreyim yeter diyor görünce de emin olamıyor =) beklemiyordum ben hiç bu ay...
Canim o durum hic bitmez. Kan verirsin keseyi goreyim dersin. Keseyi gorursun kalp atisi dersin. Yok 2li tarama yok 3lü tarama uzarda gider. Bir bakmişsin kucaginda insallah:anne::dua:

Benide eklermisiniz bat 5 eylul onemli gunlerde 2 kere birliktelik ve sifir sansla yola devam :KK70::KK31:gecen ay 20 gun boyunca her gun yaptik tutturamadik bide gecen ay klomen ve ovitrelle kullanmistim bu ay kendimi yorgun hissettim klomen kullandim doktora bile gitmedim ovilasyon testi yapiyorum 2 birliktelikle ne kadar tutar bilemiycem hayirlisi olsun hakkimizda
Artık 16eylül canım beni de ekleyi ver...ayrıca yvz13 de hamile

Ahh tatlım sağ ol ama kan testi görmeden tebrik almak isemiyorum ya hayırlısı inşallah :KK200::anneadayı:

evet işte ben de aynı psikolojideyim. sabahtan beri arkadaşlar tebrik ediyorlar sağ olsunlar ama yanıltıcı olabiliyormuş erken gebelik testleri. boşuna sevinmek istemiyorum. hoş gerçi eşime de test sonucunu söyledim dayanamadım, kesin olmadığını söylememe rağmen nerdeyse bebek odası bakmaya başlayacak adam :KK70:

X