Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bat yarın. eczacıdan erken gebelik testi istedim, predictor express verdi, bu çok daha hassas, yüzde 99 doğruluk vs dedi ama bir baktım eve gelince, adetin geciktiği gün yapmak gerekiyormuş. gene de kendimi tutamayıp yaptım. test bozuktu herhalde, hiçbir çizgi çıkmadı :KK43: 27 tl çöpe gitti. test falan almayacağım, bekleyeceğim.
Tatlım benim aldığım 4 tl lik testin üzerinde test hatalı çıkarsa paketine koyup hiçbir açıklama yapmadan eczacınızdan yenisini alabilirsiniz yazıyordu sende baksana pakete olmadı eczacını ara bir sor

benimde bugun itibariyle 5 Kaldı bata, öğlen kan vericem

Eklentiler

• 20170822_074851.jpg
    20170822_074851.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 119
Benimde 2 gün kaldı sanki silik var gibiydi sonra kayboldu sanırım bu ay da olmadı :KK47:

Eklentiler

• IMG_6709.JPG
    IMG_6709.JPG
    21,2 KB · Görüntüleme: 115
  • 1503381013225.jpeg
    1503381013225.jpeg
    24,8 KB · Görüntüleme: 107
Hayirli olsun :)
Ayy kuzum dur hayırlı olsun deme inşaAllah hayırlısıyla vardır onca kötü hikayyei okuyunca insan görmeden umutlanmak dahi istemiyor :KK72:Hayırlısıyla inşaAllah evladımız olur aminn

evet baya belirgin hayırlı olsun insallah bende yarın böyle görürüm
Bata kaç gün var canım? Ben erken yapmaya başladım 6. gün hafif silik gördüm şuan 4, ama tabi yanıltıcı olabiliyor testler dün birisi koyulaşma olmasına rağmen kan tetsinin negatif çıktığını yazdı

Ay hayırlı olsun inşallah kan da verin hemen ben de yapmak istiyorum erken daha çıkmaz diyorum ama bugün evlilik yıl dönümümüz belki hediye olur bize.
Ayy hayırlısıyla inşaAllah canım benim :) Bata kaç var, eğer erken gebelik testin yoksa son 4 günden evvel yapma derim ben erken de yapmıştım çöpe gitti malesef

Ayy kuzum dur hayırlı olsun deme inşaAllah hayırlısıyla vardır onca kötü hikayyei okuyunca insan görmeden umutlanmak dahi istemiyor :KK72:Hayırlısıyla inşaAllah evladımız olur aminn

Bata kaç gün var canım? Ben erken yapmaya başladım 6. gün hafif silik gördüm şuan 4, ama tabi yanıltıcı olabiliyor testler dün birisi koyulaşma olmasına rağmen kan tetsinin negatif çıktığını yazdı

Ayy hayırlısıyla inşaAllah canım benim :) Bata kaç var, eğer erken gebelik testin yoksa son 4 günden evvel yapma derim ben erken de yapmıştım çöpe gitti malesef

bata 5 var bende silik görüyor gibiyim 6 varkende sanki var gibiydi göz yanılmasıdır dedim
bugun ilk idrarla yaptım 10 dk icinde cok acık silik cizgi cikti . yinede tabi yüzde yüz emin olamıyor insan.
senin 5 kala nasıldı silikmiydi canım?

Kızlar benm bat 1 eyluldu 6gunluk bir soğan kuru yaptim ağrıya dayanamayınca bıraktım kürü 5 gun oldu bırakalı bu sabah peçeteyle sildiğimde kan geldi bat ıma 11gun var sanırım yine olmadi :/

bata 5 var bende silik görüyor gibiyim 6 varkende sanki var gibiydi göz yanılmasıdır dedim
bugun ilk idrarla yaptım 10 dk icinde cok acık silik cizgi cikti . yinede tabi yüzde yüz emin olamıyor insan.
senin 5 kala nasıldı silikmiydi canım?
Evet çok silikti canım.. Bende öyle düşünmüştüm ama galiba en güzeli 4 gün varken, 2 gün varken ve regl günü yapmak

Hayırlı olsun çokk sevindim senin son adet tarihin neydi

Allah razı olsun tatlım benim daha 4 gün var döngüm normalden uzun 27 Temmuz son günüm

X