Gebeliğe Hazırlık Bat 22 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geleneksel yöntem nedir

Bu arada kızlar bende henüz bacaklarda ciddi anlamda ağrı
Ve özellikle sol yumurtalıkta değişik bir durum var
Batmanın ne olduğunu tam bilmiyorum ama ağrı desen değil sancı desen değil
Onun dışında belimde aşırı ağrı var
Dün kendimi yordum bacaklarım ondan da ağrıyor olabilir
Bu tabirden de nefret ediyorum ama kesik kesik beyaz akıntı var

Günaydın kızlar sabah test yaptım ama tabi daha reglime 8 gün olduğu için bir sey cikmadi benimde inanilmaz gaz sancim var, birde goguslerim önceki birkaç gün daha çok acıyordu bugün hassasiyeti biraz azaldı

Günaydın kızlar sabah test yaptım ama tabi daha reglime 8 gün olduğu için bir sey cikmadi benimde inanilmaz gaz sancim var, birde goguslerim önceki birkaç gün daha çok acıyordu bugün hassasiyeti biraz azaldı
cok cok erkenmis henüz, 3 gün kala yapsaydiniz, test yapinca daha bir stres oluyor insan, bende hic bir belirti yok gibi, çok üşüyorum buda havadan

kızlar benim de 24 ocak bat. Bir çocuğum var 3 yaşında. Yorumlarınızı okuyunca heyacanınızı paylaşmak istedim. İnsan kendi içinde yaşayınca biraz zor oluyor. Ama buradaki dayanışmanız çok hoşuma gitti. İşin stresi azalıyor ve umut aşılanıyor gibi geldi. Tabi ki bazen hüsran oluyor, ağladığını yazan arkadaşlara da üzülüyorum. Ama bebek isteyip de hangimiz bu duyguları yaşamadık ki. Hangimiz gebelik değil de adetle karşılaşınca buruk hissetmedik? Birbirimizi anlıyoruz bu da büyük bir destek oluştuyor. Umarım hayırlısıyla güzel haberler alırız.

Şu ara hepimiz için erken, içimizde döllenmiş bir yumurta varsa, bırakalım keyfince rahme yerleşsin. Kendini güvende hissetsin. Onu korumaya çalışalım. Zamanı gelince de öğrenelim. İsteyen herkesin kucağına bebeğini alması dileğimle.

Ne kadar güzel söylemişsiniz. Pandemiden dolayı arkadaşlarımızla görüşemiyoruz burada hislerimizi paylaşmak çok kıymetli. Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Kızlar ya benim kasıklarımda sanki ve gögüsüm ağırlaşıyor inşallah hamileliktir ya umutlanmak istemiyorum birkaç gündür göğüslerim çok fena ağrıyor kasıklarım öyle

Kizlar peki belirtileriniz var mı, benim goguslerim hassaslasti ve istahim açıldı suan 9 gun var
Ben göğüslerimde bir şey hissetmiyorum
İştahım her zaman açıktı o yüzden onla ilgili de bir şey diyemeyeceğim
Kasıklarım ağrıyor
Karnım gurulduyor hep
Ve bacaklarım ağrıyor
Ve beyaz akıntı

Geçen ay butunnnn belirtiler vardı, gebelik olmadi bende. Hatta hayatımda bu kadar akıntı ve ağrı görmemiştim öyle söyleyeyim.

Geçen ay butunnnn belirtiler vardı, gebelik olmadi bende. Hatta hayatımda bu kadar akıntı ve ağrı görmemiştim öyle söyleyeyim.
Herkeste farklı sanırım
Benim kaza oldu çocuk düşünmüyorum yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…