- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Geleneksel yöntem nedirKızlar ya bir şey soracağım ben 4 senelik evliyim ve evlendiğimizden beri geleneksel yöntemle korunuyoruz biliyorsunuz bu yöntemde gebelik olasılığı yüksek. Biz zaten olursa güzel olur olmazsa da acelesi yok kafasındaydık. Ama 4 yıl boyunca böyle ilişki yaşayıp da bir kere bile gebelik olmaması (kimyasalı falan da katıyorum) normal mi?
İnternette bulabilirsinizGeleneksel yöntem nedir
Canım aşırı erken gerçekten neden 8 gün boyunca kendini strese sokuyorsun bile bile?Kızlar yarın tam 8 gün kala olmuş oluyor biliyorum erken ama bana şans dileyin sabah ilk idrarimla test merasimine başlıyorum 20 tane toplu test aldım her gun yapacam regle kadar
İnternete yazınca korunma yöntemi olmadığı yazıyorİnternette bulabilirsiniz
Geri çekilme geleneksel korunma yöntemi olarak biliniyorİnternete yazınca korunma yöntemi olmadığı yazıyor
Evet :)İnternete yazınca korunma yöntemi olmadığı yazıyor
Anladım henüz cinsel konularda yeniyim öğrenmiş oldumGeri çekilme geleneksel korunma yöntemi olarak biliniyor
cok cok erkenmis henüz, 3 gün kala yapsaydiniz, test yapinca daha bir stres oluyor insan, bende hic bir belirti yok gibi, çok üşüyorum buda havadanGünaydın kızlar sabah test yaptım ama tabi daha reglime 8 gün olduğu için bir sey cikmadibenimde inanilmaz gaz sancim var, birde goguslerim önceki birkaç gün daha çok acıyordu bugün hassasiyeti biraz azaldı
Ne kadar güzel söylemişsiniz. Pandemiden dolayı arkadaşlarımızla görüşemiyoruz burada hislerimizi paylaşmak çok kıymetli.kızlar benim de 24 ocak bat. Bir çocuğum var 3 yaşında. Yorumlarınızı okuyunca heyacanınızı paylaşmak istedim. İnsan kendi içinde yaşayınca biraz zor oluyor. Ama buradaki dayanışmanız çok hoşuma gitti. İşin stresi azalıyor ve umut aşılanıyor gibi geldi. Tabi ki bazen hüsran oluyor, ağladığını yazan arkadaşlara da üzülüyorum. Ama bebek isteyip de hangimiz bu duyguları yaşamadık ki. Hangimiz gebelik değil de adetle karşılaşınca buruk hissetmedik? Birbirimizi anlıyoruz bu da büyük bir destek oluştuyor. Umarım hayırlısıyla güzel haberler alırız.
Şu ara hepimiz için erken, içimizde döllenmiş bir yumurta varsa, bırakalım keyfince rahme yerleşsin. Kendini güvende hissetsin. Onu korumaya çalışalım. Zamanı gelince de öğrenelim. İsteyen herkesin kucağına bebeğini alması dileğimle.
Benimde göğüslerim ağrıyor ara ara ama ağrıyınca çok ağrıyo ağırlaşıyor bide kasıklarım ağrıyo Allahım inşallah vardır ya test için sabırsızlanıyorumKizlar peki belirtileriniz var mı, benim goguslerim hassaslasti ve istahim açıldı suan 9 gun var
Ben göğüslerimde bir şey hissetmiyorumKizlar peki belirtileriniz var mı, benim goguslerim hassaslasti ve istahim açıldı suan 9 gun var
Geçen ay butunnnn belirtiler vardı, gebelik olmadi bende. Hatta hayatımda bu kadar akıntı ve ağrı görmemiştim öyle söyleyeyim.Ben göğüslerimde bir şey hissetmiyorum
İştahım her zaman açıktı o yüzden onla ilgili de bir şey diyemeyeceğim
Kasıklarım ağrıyor
Karnım gurulduyor hep
Ve bacaklarım ağrıyor
Ve beyaz akıntı
Herkeste farklı sanırımGeçen ay butunnnn belirtiler vardı, gebelik olmadi bende. Hatta hayatımda bu kadar akıntı ve ağrı görmemiştim öyle söyleyeyim.
Biliyorum bahsetmiştin o yüzden söyledim :)Herkeste farklı sanırım
Benim kaza oldu çocuk düşünmüyorum yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?