• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 22 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben oglumda 3 gun kala yapmistim testi cikmisti ama belli olmuyor tabii gec dollenme vs, o yuzden bu sefer adet tarihim gecerse test yapacagim, testte ayri stres 😁
Yumurtlama gününde ilişki oldu geç döllenme olur mu 🤔

Kızlar ya bir şey soracağım ben 4 senelik evliyim ve evlendiğimizden beri geleneksel yöntemle korunuyoruz biliyorsunuz bu yöntemde gebelik olasılığı yüksek. Biz zaten olursa güzel olur olmazsa da acelesi yok kafasındaydık. Ama 4 yıl boyunca böyle ilişki yaşayıp da bir kere bile gebelik olmaması (kimyasalı falan da katıyorum) normal mi?

Kızlar ya bir şey soracağım ben 4 senelik evliyim ve evlendiğimizden beri geleneksel yöntemle korunuyoruz biliyorsunuz bu yöntemde gebelik olasılığı yüksek. Biz zaten olursa güzel olur olmazsa da acelesi yok kafasındaydık. Ama 4 yıl boyunca böyle ilişki yaşayıp da bir kere bile gebelik olmaması (kimyasalı falan da katıyorum) normal mi?
Eger bosalma olmadiysa normal tabii, bizde ilk cocuktan sonra 4 sene ayni sekilde korunduk sonra ikinci cocuk oldu 3.ay denemede

Kizlar peki belirtileriniz var mı, benim goguslerim hassaslasti ve istahim açıldı suan 9 gun var

Benimde ayni takvimim uygulamasını kullaniyorum gecen ay 25 ti bu ay 22 ocak. Yumurtlama 8i gosteriyordu
Aynen bende 7 de başladım 12 Ocak a kadar hergun günde 1 çalıştık 🤭 artık surda kaldı 8 gün çalışmalara ara verm zamanı geliyor karnım çok agriyor sancı var akıntım var kasıklarım ağrıyor sabah uyandığımda aç karna bulantı oluyor bakalım hayırlısı kendimi kaptirmak istemiyorum 🤦😁

Kızlar yarın tam 8 gün kala olmuş oluyor biliyorum erken ama bana şans dileyin sabah ilk idrarimla test merasimine başlıyorum 20 tane toplu test aldım her gun yapacam regle kadar 😂😂😂😂😂😂

Back
X