- 12 Mart 2025
- 2
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi pembecoraplar789012345
merhabalar, ben 8 ocakta düşük yaptım. ilk bebeğim olacaktı. 5 haftalıkken düştü. doktor kürtaja gerek görmedi adetten sonra gel kontrol edelim dedi. 10 şubatta adet oldum. sonra doktora gittim. doktor rahmimin kalın olduğunu ve polip olabileceğini söyledi. tarlusal verdi bunu kullan adetten sonra yine bakalım dedi. ben tarlusalı sabah akşam 1 er tane doktorun dedği gibi kullandım. ilacın bittiği günün ertesinde yine adet oldum. ama bu adetim her zamanki gibi değil de kahverengiydi rengi. sadece afedersininiz tuvalete gidince kırmızı kan olduğunu görüyorum. bugun adetimin 3. günü normalde de çok yoğun olmam ama bu sefer daha da azaldı. büyük ihtimalle cuma günü yine doktora gideceğim ama aranızda bu durumu yaşayan oldu mu? bebeğimi kaybettim diye üzülürken şimdi bir de rahim kalınlaşması çıktı. ayrıca 32 yaşında okumuş bir süre de çalışmış ama şimdi çalışmayan bir ev hanımı olarak da belki de bebek için zaman vardır önce işim olsun demeye başladım kafam allak bullak ne düşüneceğimi şaşırdım