- Konu Sahibi birkedilianne
-
Ben 6 aylık evliyim 1 kere tek test yaptım test yaparken o kadar heyecanlıydı ki sonra negatif olunca çok çok üzülmüştüm bu ay inşallah hamile kalırım çok istiyoruz çünkü.. korkuyorum çoçuğum olmaz diyeBen sürekli test yapıyorumartık eğlence gibi oldu bana
Bende 4 aylık evliyimBen 6 aylık evliyim 1 kere tek test yaptım test yaparken o kadar heyecanlıydı ki sonra negatif olunca çok çok üzülmüştüm bu ay inşallah hamile kalırım çok istiyoruz çünkü.. korkuyorum çoçuğum olmaz diye
Az önce de ovulasyon test yaptım sanırım adet yumurtlamadan sonra 14 gün sonra olması gerekiyormuş bugün 14. Günüm ovu pozitif çıktı bakalım nolcakBen 6 aylık evliyim 1 kere tek test yaptım test yaparken o kadar heyecanlıydı ki sonra negatif olunca çok çok üzülmüştüm bu ay inşallah hamile kalırım çok istiyoruz çünkü.. korkuyorum çoçuğum olmaz diye
Ben de korkuyorum çocuğum olur diyeBen 6 aylık evliyim 1 kere tek test yaptım test yaparken o kadar heyecanlıydı ki sonra negatif olunca çok çok üzülmüştüm bu ay inşallah hamile kalırım çok istiyoruz çünkü.. korkuyorum çoçuğum olmaz diye
Yaa inşallah istediğin zaman olurBen de korkuyorum çocuğum olur diye
Amin canım. Hiç istemediğim için eşim sabote etti sanırım çok şüpheleniyorumYaa inşallah istediğin zaman olur
Yani böyle olunca da kesin tutuyor hep duyduklarımınAmin canım. Hiç istemediğim için eşim sabote etti sanırım çok şüpheleniyorum
Kız daha 5 aylık evliyim eyvah eyvah tutarsa.Yani böyle olunca da kesin tutuyor hep duyduklarımın
En son ilişki dün oldu dünden beri yumurtlalıklarım çok ağrıyor yumurtlama dönemimYani böyle olunca da kesin tutuyor hep duyduklarımın
Bende 4 aylık evliyim olsun da bi tane büyüsün hemen istyorım geçen aylarda yok bi sene dururum diyordum herkese bi anda böyle oldum bende anlamadımKız daha 5 aylık evliyim eyvah eyvah tutarsa.
Ben köpek alıp onunla yaşlanma planları yaparken herif bana komplo kurdu kesin.
Sırıtışından anlamalıydım
Eşin tam günü bulmuş bi de şansınaEn son ilişki dün oldu dünden beri yumurtlalıklarım çok ağrıyor yumurtlama dönemim
takip ediyor vicdansızEşin tam günü bulmuş bi de şansına
bekleyelim bakalımHahah helal olsun
İnşallahhhBende 4 aylık evliyimbu ay bekliyorum bende inşallah ikimizde hamile oluruz
Buradan takipleşiyoruz şekerimBat 22 ocak ilk denemem benide ekler misiniz
Benim de geçen ay 25 ti ama bat a göre 22 Ocak diyor bakalım 21 ocakta test yapcamEvet arkadaşlar
Ürkerek ben de bekleyeceğim bu ay.
Normalde günü gününe olurum.
Bakalım neler olacak.
Valla test yapmicam ben geçerse adet anlarım zaten.Benim de geçen ay 25 ti ama bat a göre 22 Ocak diyor bakalım 21 ocakta test yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?