- Konu Sahibi birkedilianne
Amiiin inşallahTeşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin inşallahTeşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Sizin kanda mı çıktı, normal gebelik testinde çıktı mı? benim idrar testim yine negatif yumurtlamanın üstünden 16 gün geçti. İhtimal var mı artık bilmiyorum. Hayırlı olsun bu arada çok sevindim adınızaÇok güzel kese göründü müüü. Yumurtlamanın kaçıncı günü bugün. Ben de bugün baktım 576
Önce erken gebelik testinde 2 çizgi gördüm ertesi gün kanda 120ydi.Sizin kanda mı çıktı, normal gebelik testinde çıktı mı? benim idrar testim yine negatif yumurtlamanın üstünden 16 gün geçti. İhtimal var mı artık bilmiyorum. Hayırlı olsun bu arada çok sevindim adınıza![]()
aaaa cok sasirdim, hayirli ugurlu olsun insallah, hayirlisi boyleymis demek, bende daha 2 gun once kan testi verdim, 12 569, bugun doktora gidecegim dahahesaplamalara gore 5+2
Hayırlı olsun canım. Aynen hayırlısı böyleymiş demekki süpriz yaptı bebe.aaaa cok sasirdim, hayirli ugurlu olsun insallah, hayirlisi boyleymis demek, bende daha 2 gun once kan testi verdim, 12 569, bugun doktora gidecegim dahahesaplamalara gore 5+2
Insallah gorurum, valla seni görünce cok sasirdim ne yalan soyleyeyimHayırlı olsun canım. Aynen hayırlısı böyleymiş demekki süpriz yaptı bebe.
Sen keseyi görürsün bugün
Neden kızInsallah gorurum, valla seni görünce cok sasirdim ne yalan soyleyeyim![]()
Ne bileyim ilk cikmadi ya, sonrs cikti ondan sasirdim herhaldeNeden kız![]()
He evet sormanNe bileyim ilk cikmadi ya, sonrs cikti ondan sasirdim herhaldehayirlisi ya bende doktora gittim geldim, kese minnos gorundu şükür
Allah razi olsun canimHe evet sormanoh ne güzel hayırlısı olsun inşallah sağlıkla büyüt
üstten mi baktılar
aaaa cok sasirdim, hayirli ugurlu olsun insallah, hayirlisi boyleymis demek, bende daha 2 gun once kan testi verdim, 12 569, bugun doktora gidecegim dahahesaplamalara gore 5+2
Hayırlı olsun canım. Aynen hayırlısı böyleymiş demekki süpriz yaptı bebe.
Sen keseyi görürsün bugün
Hayirli olsun seninde, ben de 3 gun kala idrar testiyle ogrendim, hemen kan vermedim ben 5 gun sonrs fakan saglik ocagina gittim durumu anlattım bütün kan testlerimi yapti sagolsun ebe, sonrasinda da kan testlerimle bugun gittim doktora, haftaya tekrar gidecegim, bu arada senible aramizda 1 gun var, benimde 5+2 gorunuyorKızlar ben de adetime 2 gün kala idrar testi yapmistim pozitifti aynı akşam kan da verdim. Önümüzdeki salı randevu aldım doktora gideceğim 5+1 bugün. İnşallah sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımıza, cok sevindim :)
Ben sizinle konuştuktan sonra dayanamadım pzt hemen test alıp yaptım, cok şükür pozitifti. Buraya yazacak vaktim olmadı. İnşallah sağlıklıdır, kucağımıza almak da nasip olur. Ben de bazı hormon ve vitamin testlerini yaptırdım. Folbiol içiyordum zaten ona devam ediyorum. İnşallah haftaya da keseyi minnoşumuzu görüp kalp atışını duyabilirsek içimiz de rahatlayacak =)Hayirli olsun seninde, ben de 3 gun kala idrar testiyle ogrendim, hemen kan vermedim ben 5 gun sonrs fakan saglik ocagina gittim durumu anlattım bütün kan testlerimi yapti sagolsun ebe, sonrasinda da kan testlerimle bugun gittim doktora, haftaya tekrar gidecegim, bu arada senible aramizda 1 gun var, benimde 5+2 gorunuyor![]()
Ayy öyle mi, insallah saglikla kucaklarimiza alalim insallahBen sizinle konuştuktan sonra dayanamadım pzt hemen test alıp yaptım, cok şükür pozitifti. Buraya yazacak vaktim olmadı. İnşallah sağlıklıdır, kucağımıza almak da nasip olur. Ben de bazı hormon ve vitamin testlerini yaptırdım. Folbiol içiyordum zaten ona devam ediyorum. İnşallah haftaya da keseyi minnoşumuzu görüp kalp atışını duyabilirsek içimiz de rahatlayacak =)