Gebeliğe Hazırlık Bat 22 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 23-24.. 1.5 yıllık evliyim ve istiyorum.. Artık mucizem gelsin

İnşallah.. 1.5 senedir olmayınca da ya sonra da olmazsa korkusu oluyo herkeste oldugu gibi.. Etrafta coluklu cocuklu yada hamileler gördüm mü içim gidiyo..
Sağlık problemi yoksa bence hiç kafaya takma.
İnsan ne zaman rahat olursa öyle oluyor.
Ben 27 yaşındayım.
Çocuk vs istemiyorum
Bu da kazara olacak olursa onu bekliyorum

Sağlık problemi yoksa bence hiç kafaya takma.
İnsan ne zaman rahat olursa öyle oluyor.
Ben 27 yaşındayım.
Çocuk vs istemiyorum
Bu da kazara olacak olursa onu bekliyorum
Eşim de son testinde Sperm sayısı düşük çıkmıştı onda da doktor bekleyin dedi. Kovid geçirmişti eşim ondan dolayı düşmüş olabilir dedi. Daha da ben de gitmedim hastaneye eşimin tekrar test yapmasını bekliyorum. Benm etraf sıkıntılı canım ben takmamaya calıssam da illaki dengesiz birileri cıkıp laf atıcak.
Aa cocuk istenmez mi İnşaAllah Hamilesindir ama hayali bile guzel bence hiç erteleme canım

Valla etrafa ben hiç takılmam İnsanların dediklerini hiç önemsemem Laf atan kendi doğursun
Ben daha çok dört ayaklı bebekleri seviyorum

Valla etrafa ben hiç takılmam İnsanların dediklerini hiç önemsemem Laf atan kendi doğursun
Ben daha çok dört ayaklı bebekleri seviyorum
Doğuruyolar zaten zoruma giden o nispet gibi Ben 4 ayaklı da seviyorum kedicik hastayım özellikle nickin de dikkatimi çekti

Doğuruyolar zaten zoruma giden o nispet gibi Ben 4 ayaklı da seviyorum kedicik hastayım özellikle nickin de dikkatimi çekti
Kedi delisiyim
Yani sülalemden çok seviyorum kedileri
O kadar aşığım onlara
Hiç zoruna gitmesin bacım
Allah hayırlı evlat versin
Bazen olmaması daha hayırlıdır
Bazen geç olması hayırlıdır
Her şeyin bir sebebi var hayatta hiç üzülme
Üstelik gencecik kadınsın
Ben senin yaşında olsam rahat 3-4 sene doğurmam
Hoş şimdi de istemiyorum ama olursa eşim istediği için 1 tane olur
Yoksa ben bu şekilde çok mutluyum

Ben de istediğim zaman olcagını bilsem böyle stres yapmazdım hayırlısıyla tüm isteyenlere versin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…