- 22 Ocak 2008
- 8.818
- 8.784
- 723
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Allah razi olsun simdi adet tarihimin gecmesini bekleyecegim sonra tahlil, doktor kontrolleriHayırlı olsun. Çok sevindim adınıza. Allah sağlıkla büyüyüp kucağınıza almayı nasip etsin. 5 gün varken bundan neti olmaz herhalde. Tebrikler
Çıkmıyor ya gününü beklemelisin ben öyle yapıcamEşim erken gebelik testi yapalım diyor ama çıkar mı şimdi
Ooo hadi gözün aydın çok istiyordunBende boyle düşünüyorum ama bugun disari cikinca test aldim5 gün var tam. olarak bata bende cift çizgiyi gördüm hayirlisiyla
Bak çıkmış birininÇıkmıyor ya gününü beklemelisin ben öyle yapıcam
Tesekkurler Allah isteyen herkese hayirlisiyla saglikla nasip etsin insallah, ben normal test yaptim, erken gebelik testi degil, eger oluşmuşsa çıkıyor bence gec dollenme vs degilseOoo hadi gözün aydın çok istiyordunTebrikler
Çok özür dileyerek soruyorum en son yumurtlama gününde olan ilişkiden mi oldu?Tesekkurler Allah isteyen herkese hayirlisiyla saglikla nasip etsin insallah, ben normal test yaptim, erken gebelik testi degil, eger oluşmuşsa çıkıyor bence gec dollenme vs degilse
Isin tuhafı yumurtlama falan hic bakmamistim ben buradan ogrendim, adetten hemen sonra oldu yumurtlama olmamisti daha yani, hatta bu ay çok az calistik diyebilirimÇok özür dileyerek soruyorum en son yumurtlama gününde olan ilişkiden mi oldu?
Hani adetten sonra 11-16 arası
Test var elimde şuan da birkaç gün daha bekleyeceğim sanırımIsin tuhafı yumurtlama falan hic bakmamistim ben buradan ogrendim, adetten hemen sonra oldu yumurtlama olmamisti daha yani, hatta bu ay çok az calistik diyebilirimBence sizinde varsa eger 5 gun kala test yapin varsa cikacaktir,
Bir kac gun daha beklersen daha net sonuc verecektirTest var elimde şuan da birkaç gün daha bekleyeceğim sanırım
BilmiyorumBak çıkmış birinin
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahsuan tek belirtim, aksamlari siskinlik oluyor baska da bisey yok, ilerleyen zamanlarda olacaktir muhtemelen
Merhaba, insallah saglikla Rabbim size de nasip etsin, üzülmeyin evliliginizde cok yeni, insallah olur hayirlisiyla sagliklaBilmiyorumben hayatımda 1 kere yaptım geçen ay erken gebelik testi yaptım negatif çok umutlanıyorum çok üzülüyorum bu ay da bekliyorum ama bakalım inşallah vardır ya Allah herkese nasip etsin 6 aylık evliyim ama
Allah razi olsunHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenim bat da 21 Ocak. İlk kez ovulasyon takibiyle deniyoruz. 32 yaşındayım yaş sebebiyle gebelik biraz gecikecek olabilir maalesef. Bugün de birkaç sivilcem çıktı adet belirtilerim de başladı sanırım Sizin kaçıncı denemeydi? Bir de sizin yaş kaçtı acaba?
Kız ne acelen üzülme sakınBilmiyorumben hayatımda 1 kere yaptım geçen ay erken gebelik testi yaptım negatif çok umutlanıyorum çok üzülüyorum bu ay da bekliyorum ama bakalım inşallah vardır ya Allah herkese nasip etsin 6 aylık evliyim ama
Çok istiyorumKız ne acelen üzülme sakın
Ya ben böyle çok mutluyum baş başa eşimleÇok istiyorum
Ateş ölçmeyide deneyebilirsin ilk hamileligimi test yapmadan önce o sekilde anlamıştım6 gün kala çıkar mı acabasiz ne zaman yapacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?