- 22 Ocak 2008
- 8.817
- 8.781
- 723
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Ahh benimde öyle hatta kasik agrim falan kesin hamileyim diyordum, midem bile bulaniyorduGeçen ay butunnnn belirtiler vardı, gebelik olmadi bende. Hatta hayatımda bu kadar akıntı ve ağrı görmemiştim öyle söyleyeyim.
Ben de halsizlik ve şişkinlik var çok fazla ama onla mı alakalı bilmiyorumKızlar merhaba 7 gün kaldı. Belirtileriniz var mı veya hissettikleriniz. Ben bugün regl olacakmis gibi hissediyorum anlamadm valla aslinda daha var ama
Kız rahatlatıyor musun korkutuyor musun anlamadım ne hissetsemAma şöyle birsey var iki gebeligimde de sonradan basladi belirtiler bende
Kızlar merhaba 7 gün kaldı. Belirtileriniz var mı veya hissettikleriniz. Ben bugün regl olacakmis gibi hissediyorum anlamadm valla aslinda daha var
Bende nefret ederim hatta hic takip etmezdim ama ilk kez bu ay dikkatimi çekti aynı seffaf benimde varBen de halsizlik ve şişkinlik var çok fazla ama onla mı alakalı bilmiyorum
Bir de ay bu akıntı muhabbetinden nefret ediyorum kusura bakmayın lütfen ama şeffaf akıntı var jölemsi
1 hafta kaldi ogrenicez insallahPsikolojik mi bilemedim ama kasıkalarım ağrıyor ara ara göğüslerim ağrıyor
Bugün test yapmadin mi1 hafta kaldi ogrenicez insallah
Dün yapıp negatif çıkınca moralim bozuldu o yüzden pazartesi sabah yapicamBugün test yapmadin mi
Benimde bat 22 ocak merakla bekliyorum evde test olsa bende yapardim kesinDün yapıp negatif çıkınca moralim bozuldu o yüzden pazartesi sabah yapicam
Ay kusura bakma çok güldümKız rahatlatıyor musun korkutuyor musun anlamadım ne hissetsem
İnşallah vardır ya inşallah1 hafta kaldi ogrenicez insallah
Eşim erken gebelik testi yapalım diyor ama çıkar mı şimdiİnşallah vardır ya inşallahbu 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum
Benim de 5 haftadan sonra başladı belirtilerim daha önce. O yüzden şimdi psikolojik olabilir diye çok üstüne düşmüyorum. Hayırlısı olsun kızlar, inşallah sizinkiler erken belirtilerdir. Yine de bir hafta bekleyip test yaparsanız güzel sürprizle karşılaşma ihtimalinizin daha yüksek olduğunu düşünüyorumAy kusura bakma çok güldümTabii bu kisiden kişiye degisen bir durum kendi durumumdan bahsettim aslinda, belirtiler bende hamile oldugumu ogrendikten sonra başlıyor, senin icin korkunc mu istemiuordun sen, hayirlisi olsun insallah hakkında benim aslinda 20 ocakmis bat, takvimden baktimda
Bende boyle düşünüyorum ama bugun disari cikinca test aldimBenim de 5 haftadan sonra başladı belirtilerim daha önce. O yüzden şimdi psikolojik olabilir diye çok üstüne düşmüyorum. Hayırlısı olsun kızlar, inşallah sizinkiler erken belirtilerdir. Yine de bir hafta bekleyip test yaparsanız güzel sürprizle karşılaşma ihtimalinizin daha yüksek olduğunu düşünüyorum
Hayırlı olsun. Çok sevindim adınıza. Allah sağlıkla büyüyüp kucağınıza almayı nasip etsin. 5 gün varken bundan neti olmaz herhalde. TebriklerKizlar bakin bir bakalim, minik bir cizgi var sizde goruyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?