Gebeliğe Hazırlık Bat 22 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay butunnnn belirtiler vardı, gebelik olmadi bende. Hatta hayatımda bu kadar akıntı ve ağrı görmemiştim öyle söyleyeyim.
Ahh benimde öyle hatta kasik agrim falan kesin hamileyim diyordum, midem bile bulaniyordusimdi hic bir belirti yok

Ama şöyle birsey var iki gebeligimde de sonradan basladi belirtiler bende

Kızlar merhaba 7 gün kaldı. Belirtileriniz var mı veya hissettikleriniz. Ben bugün regl olacakmis gibi hissediyorum anlamadm valla aslinda daha var ama

Kızlar merhaba 7 gün kaldı. Belirtileriniz var mı veya hissettikleriniz. Ben bugün regl olacakmis gibi hissediyorum anlamadm valla aslinda daha var ama
Ben de halsizlik ve şişkinlik var çok fazla ama onla mı alakalı bilmiyorum
Bir de ay bu akıntı muhabbetinden nefret ediyorum kusura bakmayın lütfen ama şeffaf akıntı var jölemsi

Ben de halsizlik ve şişkinlik var çok fazla ama onla mı alakalı bilmiyorum
Bir de ay bu akıntı muhabbetinden nefret ediyorum kusura bakmayın lütfen ama şeffaf akıntı var jölemsi
Bende nefret ederim hatta hic takip etmezdim ama ilk kez bu ay dikkatimi çekti aynı seffaf benimde var

Kız rahatlatıyor musun korkutuyor musun anlamadım ne hissetsem
Ay kusura bakma çok güldüm Tabii bu kisiden kişiye degisen bir durum kendi durumumdan bahsettim aslinda, belirtiler bende hamile oldugumu ogrendikten sonra başlıyor, senin icin korkunc mu istemiuordun sen, hayirlisi olsun insallah hakkında benim aslinda 20 ocakmis bat, takvimden baktimda

Benim de 5 haftadan sonra başladı belirtilerim daha önce. O yüzden şimdi psikolojik olabilir diye çok üstüne düşmüyorum. Hayırlısı olsun kızlar, inşallah sizinkiler erken belirtilerdir. Yine de bir hafta bekleyip test yaparsanız güzel sürprizle karşılaşma ihtimalinizin daha yüksek olduğunu düşünüyorum

Bende boyle düşünüyorum ama bugun disari cikinca test aldim 5 gün var tam. olarak bata bende cift çizgiyi gördüm hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…