- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Yumurtlama gününde ilişki oldu geç döllenme olur muBen oglumda 3 gun kala yapmistim testi cikmisti ama belli olmuyor tabii gec dollenme vs, o yuzden bu sefer adet tarihim gecerse test yapacagim, testte ayri stres
Saniyorum olmaz, ama bilemem de tabii, iliskiden 14 gün sonra belli olurmuş dollenmis ise, öyle okumustum bir kac yerdeYumurtlama gününde ilişki oldu geç döllenme olur mu
Eger bosalma olmadiysa normal tabii, bizde ilk cocuktan sonra 4 sene ayni sekilde korunduk sonra ikinci cocuk oldu 3.ay denemedeKızlar ya bir şey soracağım ben 4 senelik evliyim ve evlendiğimizden beri geleneksel yöntemle korunuyoruz biliyorsunuz bu yöntemde gebelik olasılığı yüksek. Biz zaten olursa güzel olur olmazsa da acelesi yok kafasındaydık. Ama 4 yıl boyunca böyle ilişki yaşayıp da bir kere bile gebelik olmaması (kimyasalı falan da katıyorum) normal mi?
Ayyy bende 4 aylık evliyim. 22 ocak regl gunum 9 gun kaldi utanmasam test yapcmBende 4 aylık evliyimbu ay bekliyorum bende inşallah ikimizde hamile oluruz
Benimde ayni takvimim uygulamasını kullaniyorum gecen ay 25 ti bu ay 22 ocak. Yumurtlama 8i gosteriyorduBenim de geçen ay 25 ti ama bat a göre 22 Ocak diyor bakalım 21 ocakta test yapcam
Bende hic bir belirti yokKizlar peki belirtileriniz var mı, benim goguslerim hassaslasti ve istahim açıldı suan 9 gun var
Aynen bende 7 de başladım 12 Ocak a kadar hergun günde 1 çalıştıkBenimde ayni takvimim uygulamasını kullaniyorum gecen ay 25 ti bu ay 22 ocak. Yumurtlama 8i gosteriyordu
Göğüslerimde hassasiyet var sadece inşallah birşeyler oluyordurKizlar peki belirtileriniz var mı, benim goguslerim hassaslasti ve istahim açıldı suan 9 gun var
Allahım hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşallah.Benimde karnımda ara ara gelen ani sancılar ve sağ göğsümde hassasiyet var başkada bi belirti yok
Allahım ilkin de hayırlı sonuçlar alırsın inşallahKızlar yarın tam 8 gün kala olmuş oluyor biliyorum erken ama bana şans dileyin sabah ilk idrarimla test merasimine başlıyorum 20 tane toplu test aldım her gun yapacam regle kadar
Amin inşallah hepimize de nasip ederAllahım hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşallah.
Amin inşallah canım benimAmin inşallah hepimize de nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?