Gebeliğe Hazırlık Bat 22 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben oglumda 3 gun kala yapmistim testi cikmisti ama belli olmuyor tabii gec dollenme vs, o yuzden bu sefer adet tarihim gecerse test yapacagim, testte ayri stres
Yumurtlama gününde ilişki oldu geç döllenme olur mu

Kızlar ya bir şey soracağım ben 4 senelik evliyim ve evlendiğimizden beri geleneksel yöntemle korunuyoruz biliyorsunuz bu yöntemde gebelik olasılığı yüksek. Biz zaten olursa güzel olur olmazsa da acelesi yok kafasındaydık. Ama 4 yıl boyunca böyle ilişki yaşayıp da bir kere bile gebelik olmaması (kimyasalı falan da katıyorum) normal mi?

Eger bosalma olmadiysa normal tabii, bizde ilk cocuktan sonra 4 sene ayni sekilde korunduk sonra ikinci cocuk oldu 3.ay denemede

Kizlar peki belirtileriniz var mı, benim goguslerim hassaslasti ve istahim açıldı suan 9 gun var

Benimde ayni takvimim uygulamasını kullaniyorum gecen ay 25 ti bu ay 22 ocak. Yumurtlama 8i gosteriyordu
Aynen bende 7 de başladım 12 Ocak a kadar hergun günde 1 çalıştık artık surda kaldı 8 gün çalışmalara ara verm zamanı geliyor karnım çok agriyor sancı var akıntım var kasıklarım ağrıyor sabah uyandığımda aç karna bulantı oluyor bakalım hayırlısı kendimi kaptirmak istemiyorum

Kızlar yarın tam 8 gün kala olmuş oluyor biliyorum erken ama bana şans dileyin sabah ilk idrarimla test merasimine başlıyorum 20 tane toplu test aldım her gun yapacam regle kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…