- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.263
Ya sabredip beklemek zor. Ben de yarın yapacağım henüz gecikme ve bat gelmeden. Erken gebelik testi aldım umarım yanıltmaz.En güzeli bat geçince test yapmak bende
O zaman yalancı pozitiftir hayırlısı olsun hakkımızda bir daha bat geçmeden test mest yapmam artık
Bata kaç gün var sizin gebelik testinizin markası nedir inşallah güzel haber alırsınız belirtiniz falan varmıYa sabredip beklemek zor. Ben de yarın yapacağım henüz gecikme ve bat gelmeden. Erken gebelik testi aldım umarım yanıltmaz.
Bat 21 Nisan, testi yarın sabah yapmayı düşünüyorum . Marka miratechBata kaç gün var sizin gebelik testinizin markası nedir inşallah güzel haber alırsınız belirtiniz falan varmı
Kesinlikle öylr 2 yil boyunca test yaptim ilk defa bu ay ikinci cizgiyi gördüm gözle , simdi kahveleke gelmis adetimde yakindir bidaha aslaa test falan yapmicamEn güzeli bat geçince test yapmak bende
O zaman yalancı pozitiftir hayırlısı olsun hakkımızda bir daha bat geçmeden test mest yapmam artık
Kaset test erken gebelik testinden çok daha güvenilirdir bunda pozitif çıktıysa bence hayırlı olsun size kan testi verinSelam kızlar bat 24 nisan dün kaset test yaptım bu pozitif çıktı bugun erken gebelik testi yaptım şu 6 gün öncesinden göstereni negatif şimdi ben hamilemiyim değilmiyim
Hayırlı sonuçlar alırsınız umarım bu mübarek günde bizede bildirin olurmuBat 21 Nisan, testi yarın sabah yapmayı düşünüyorum . Marka miratech
Yalancı negatif gördümde bu kadar net yalancı pozitif ilk defa görüyorum bende tek sıkıntı kaç dakika da bu şekilde çıktı bilmiyorum 5 dk içinde mi 10 dk içindemi saatler sonramı bilmiyorum ben sadece 1 dk falan baktım sonra bıraktım tek çizgi olunca beklemedimKaset test erken gebelik testinden çok daha güvenilirdir bunda pozitif çıktıysa bence hayırlı olsun size kan testi verin
İnşallah ben nedense pek ihtimal vermiyorum ilişki sıklığını baz alirsak hamile olmam mucizeHayırlı sonuçlar alırsınız umarım bu mübarek günde bizede bildirin olurmu
Evet stress kaynakli adet dongusu degisiyormus. Arkadasim hemsire ona sordum. Cok Normal bide vucut sperm ile yeni tanisdigi icin boyle olmasi gec yada erken gelmesi Normal dedi. Yeni baslayan arkdaslar icin soyluyorum benim gibiNe olursa olsun hakkinizda hayirlisi olsun güzel bayanlarAdet düzensizligi arada olur döngüler degisir havalar stres vs. hersey etkiler. Benimde oyle iste ama tek fark benim hep gecikmem ve düzenli bi döngümün olmaması inanın buda cok zor.Gecen ay 38gun adet olamadim ve doktora gidip söktürücüyle oldum. Hormonlarima bakildi bi sorun yok cok sukur insallah olmazda. Bu ay olmasa bile ben öbür ay hayirli haber almanizi dilerim M mavi_ylmz ve insallah seninde kesinlesir Aysunnn28
Adet ini bekle bence canım az kaldı zaten
Olazsada sıkma canını zamanı gelince olacaktır
Teşekkür ederim antibiyotik başlayacağım şimdi
Moral bozmuyoruz.. Hep beraber mayıs topiğine
Elinizde başka test varsa tekrar edin ama yoksa da yarın kan testi yaptırın bir şey kaybetmezsiniz pozitif kolay kolay çıkmaz çıktıysa ben olabileceğini düşünüyorum çünkü benim de reglime 3 gün var kaset test ile öğrendim erken gebelik testi hiç yapmadımYalancı negatif gördümde bu kadar net yalancı pozitif ilk defa görüyorum bende tek sıkıntı kaç dakika da bu şekilde çıktı bilmiyorum 5 dk içinde mi 10 dk içindemi saatler sonramı bilmiyorum ben sadece 1 dk falan baktım sonra bıraktım tek çizgi olunca beklemedim
Canım daha yeni deniyorsanız hiç canını sıkma sonraki aylara odaklan bizim 7aydır olmuyordu bak senin ilk ayınmışEvet stress kaynakli adet dongusu degisiyormus. Arkadasim hemsire ona sordum. Cok Normal bide vucut sperm ile yeni tanisdigi icin boyle olmasi gec yada erken gelmesi Normal dedi. Yeni baslayan arkdaslar icin soyluyorum benim gibi. Ve de bilgilendirme olarak ilk aydan gebe kalmanin sansi genellemeye vurucak olursak yuzde 5 mis. 3 ayda yuzde 30 lara , 6 ay icinde 70 lere cikiyormus sansimiz. Yani beklicez
Bende şu yanlışlıkla hamile kalanlara çok özeniyorum görümcem mesela şuan 3. Ye yanlışlıkla hamileİnşallah ben nedense pek ihtimal vermiyorum ilişki sıklığını baz alirsak hamile olmam mucize
Kaset testin markası ne canım pozitif gösteren?Predictor early canım yalancı negatifi anlarımda bi test neden yalan pozitif versin hemde silik falanda değil baya baya belli kırmızı da
Kaset testlerim bitti erken gebelik testide negatif çıkınca başka test almadım beklicem artık batı bende kızımda 2 gün kala normal gebelik testinde görmüştüm çiftçizgiyi sizde sağsağlim kucağınıza alırsınız inşallahElinizde başka test varsa tekrar edin ama yoksa da yarın kan testi yaptırın bir şey kaybetmezsiniz pozitif kolay kolay çıkmaz çıktıysa ben olabileceğini düşünüyorum çünkü benim de reglime 3 gün var kaset test ile öğrendim erken gebelik testi hiç yapmadım
Bende şu yanlışlıkla hamile kalanlara çok özeniyorum görümcem mesela şuan 3. Ye yanlışlıkla hamileben yumurtlama günlerimi herşeyi değerlendirdim sonuç negatif yahu diyorum bizim canımız çıkıyo yumurtlama günü şu günü diye onlar nasıl denk getiriyo yanlışlıkla anlamıyorum
Oncomed hızlı test canımKaset testin markası ne canım pozitif gösteren?
Aslinda ikinci ayimdi. Ilk ay ovulasyon kullanmadim oylesine korunmayi biraktik. Bu ay ovulasyon ile takiple yapmisdim. Ama uzulmuykrum toparladimCanım daha yeni deniyorsanız hiç canını sıkma sonraki aylara odaklan bizim 7aydır olmuyordu bak senin ilk ayınmış
Bence siz umudunuzu kesmeyin, erken gebelik testlerinin bat'tan 6 gün önce doğruluk payı %70 yani hâlâ zamanınız var, 24-25 Nisan'da test yapın yine.Bende şu yanlışlıkla hamile kalanlara çok özeniyorum görümcem mesela şuan 3. Ye yanlışlıkla hamileben yumurtlama günlerimi herşeyi değerlendirdim sonuç negatif yahu diyorum bizim canımız çıkıyo yumurtlama günü şu günü diye onlar nasıl denk getiriyo yanlışlıkla anlamıyorum