Hepimiz hemen olsun istiyoruz ama öyle olmuyor. Benim de 3.ayım bu ay, bakalım süreç nasıl devam edecekAslinda ikinci ayimdi. Ilk ay ovulasyon kullanmadim oylesine korunmayi biraktik. Bu ay ovulasyon ile takiple yapmisdim. Ama uzulmuykrum toparladim
Kendimi . Sonucta insanlar yillardir bekliyor bunun icin ben ikinci aydan boyle yapmaya hakkim Yok diye dusundum
Kızımdada çok istemiştim 3. Ayımda ovülasyon takibiyle hamile kalmıştım mayıs ayında birde öyle denicem artıkValla canım nasip olacak işte, benim de bir tanıdığım ilk denemesinde hamile kaldı, sonra covid olunca biraz ara verelim diye düşündü. Meğer hamileymiş zaten
Bakalim kismetimizde ne var Allah bilir. Uzmanlar 1 yila kadar cok Normal diyorlar. Ama ben 6 aydan sonra doktora gidicem. Bisi varmi diye benim yas 31Hepimiz hemen olsun istiyoruz ama öyle olmuyor. Benim de 3.ayım bu ay, bakalım süreç nasıl devam edecek
Canım sen hamile olduğun için kendini grip gibi hissediyorsunKızlar iyi dileklerini sunanlara çok çok teşekkür ediyorumkovid testim negatif çıktı sonuç öğleden sonra çıktığı için gebelik için sağlık ocağına kan veremedim yarına kaldı o iş çünkü sabah verilmesi gerekiyormuş neyse
Ancak test yapıyorum sabahları çizgi biraz daha koyulaştı
Ovulasyona devam et kısa zamanda sonuç alırsın inşallahAslinda ikinci ayimdi. Ilk ay ovulasyon kullanmadim oylesine korunmayi biraktik. Bu ay ovulasyon ile takiple yapmisdim. Ama uzulmuykrum toparladim
Kendimi . Sonucta insanlar yillardir bekliyor bunun icin ben ikinci aydan boyle yapmaya hakkim Yok diye dusundum
Aa öyle birşey var mı ya gerçektenCanım sen hamile olduğun için kendini grip gibi hissediyorsunçünkü yeni hamile kalanların bağışıklık sistemi çok düşüyormuş o yüzden aman ha dikkat et iyi koru kendini
Bilmiyorum seni yanlış yönlendirmek gibi olmasın da acaba yerlesme kanaması falan olabilir miKesinlikle öylr 2 yil boyunca test yaptim ilk defa bu ay ikinci cizgiyi gördüm gözle , simdi kahveleke gelmis adetimde yakindir bidaha aslaa test falan yapmicam
Kuzum hic bilmiyorumki hic yasamadim.oglumdada yasamadim kanama eger yerlesmeyse nasil anlicam onu ? Yani miktari falan varmi ? Öglenden bu yana bisi yok henüz ama adet olucaksam o testte 2. Cizgiyi nasil gördüm o durduk yere cikarmiki ? Bel agrim vurup geciyo birde karnimda doluluk hissediyorum kistim var 3 cm o teste etki edermi acabaBilmiyorum seni yanlış yönlendirmek gibi olmasın da acaba yerlesme kanaması falan olabilir mi
Bende bir yerde okumuştum çok inanmıyorum bu belirtilere ama senin testlerini de düşünürsek çok mantıklıAa öyle birşey var mı ya gerçektenboğazım çok ağrıyor ama birkaç gün burnum da aktı hemen teste koştuk çok şükür değilmişim ama bu dediğim grip olayını yeni duyuyorum
Benim okuduğum yerleşme kanaması açık pembe veya kahverengi oluyormuş ve leke şekilde geliyormuş. Yani regl gibi kırmızı ve pedi dolduracak kadar gelirse yerleşme değildir.Kuzum hic bilmiyorumki hic yasamadim.oglumdada yasamadim kanama eger yerlesmeyse nasil anlicam onu ? Yani miktari falan varmi ? Öglenden bu yana bisi yok henüz ama adet olucaksam o testte 2. Cizgiyi nasil gördüm o durduk yere cikarmiki ? Bel agrim vurup geciyo birde karnimda doluluk hissediyorum kistim var 3 cm o teste etki edermi acaba
Suana kadar 1 damla gelmis kahve rengi henüz bisi yok yine ben beklim.2 gün dahaBenim okuduğum yerleşme kanaması açık pembe veya kahverengi oluyormuş ve leke şekilde geliyormuş. Yani regl gibi kırmızı ve pedi dolduracak kadar gelirse yerleşme değildir.
Tebrikler hamilesinizTestlerimi ekliyorum buraya hiç erken gebelik testi yapamadım elimde yoktu kaset testlerle 3 4gündür takip ediyorum bu kurumuş halleri ama sonuç ilk 5dakikada çıkmıştı hepsinin.Adete hâlâ 3 gün var
İnşallah öyledirBende bir yerde okumuştum çok inanmıyorum bu belirtilere ama senin testlerini de düşünürsek çok mantıklı
Bencede bekleyin ilk kızımda 2 gün kala test yapmıştım pozitif kan testimde pozitifti öğrendiğim akşam lekelenmem geldi kimyasal oluyor sanmıştım ama yerleşme kanamasıymış inşallah sizinde öyledirSuana kadar 1 damla gelmis kahve rengi henüz bisi yok yine ben beklim.2 gün daha
Kahverengi miydi pembe mi?Bencede bekleyin ilk kızımda 2 gün kala test yapmıştım pozitif kan testimde pozitifti öğrendiğim akşam lekelenmem geldi kimyasal oluyor sanmıştım ama yerleşme kanamasıymış inşallah sizinde öyledir
Hic bilmiyorum ki ben daha hic hamile kalmadımKuzum hic bilmiyorumki hic yasamadim.oglumdada yasamadim kanama eger yerlesmeyse nasil anlicam onu ? Yani miktari falan varmi ? Öglenden bu yana bisi yok henüz ama adet olucaksam o testte 2. Cizgiyi nasil gördüm o durduk yere cikarmiki ? Bel agrim vurup geciyo birde karnimda doluluk hissediyorum kistim var 3 cm o teste etki edermi acaba
Valla 2 sene geçti üstünden pek hatırlamıyorum rengini ama iç çamaşırıma bulaşmıştı kahverengiydi sanırım hatta ilk 3 ay ara ara kananam oldu kırmızı kanama bile gördüm bebeğin eşi aşağıdaymış ondan olmuştu benim ilk gördüğüm yerleşme kanamasıydı amaKahverengi miydi pembe mi?
Bencede bekleyin ilk kızımda 2 gün kala test yapmıştım pozitif kan testimde pozitifti öğrendiğim akşam lekelenmem geldi kimyasal oluyor sanmıştım ama yerleşme kanamasıymış inşallah sizinde öyledir
İnşallah hamilesinizdir bende regli olursam bir daha günüm geçmeden asla test yapmıcam hayal kırıklığı oluyor çokInsallah dedigin gibi olur suana kadar bisi yok bi islaklik hissediyorum ama leke olarak bisi yok insallah gelmez öyle umutlandimama su leke morelimi de bozdu ilk defa görüyorum eger yarinda gelmezse sanirim hamileyim gözüyöe bakanilicem