Canım yumurtlama pik 6 nisan 7nisan çatlamaydı şuana kadar hiçbir belirtim olmadı canımHayırlı olsun canım, yumurtlaman ne zamandı? Senin hcg bayağı yüksek bence çünkü adet bile olmadan bayağı koyulaşmış. Ne gibi belirtilerin var peki?
Hayırlı olsun canım. Senin bebişin seninle inşallah. Darısı başımızaBazıları Sabah Akşam canım evet günde 2defa yaptığım oldu
Hcg ölçtüremedim henüz araya hastalığım kovid testi vs girdi ama şükür negatif çıktı üşütmüşüm sadece o yüzdenn kan testim geciktiHayırlı olsun canım, yumurtlaman ne zamandı? Senin hcg bayağı yüksek bence çünkü adet bile olmadan bayağı koyulaşmış. Ne gibi belirtilerin var peki?
İnşallah canım darısı burdaki herkesin başına inşallahHayırlı olsun canım. Senin bebişin seninle inşallah. Darısı başımıza
Hayırlı olsun canım darısı başımızaTestlerimi ekliyorum buraya hiç erken gebelik testi yapamadım elimde yoktu kaset testlerle 3 4gündür takip ediyorum bu kurumuş halleri ama sonuç ilk 5dakikada çıkmıştı hepsinin.Adete hâlâ 3 gün var
Acaba erken gebelik testi mi bozuk markasi ne? Bence sen kan ver canim diger türlü hep kafanda acaba mi diye kalirSelam kızlar bat 24 nisan dün kaset test yaptım bu pozitif çıktı bugun erken gebelik testi yaptım şu 6 gün öncesinden göstereni negatif şimdi ben hamilemiyim değilmiyim
Çok sağol canım bana pko tanısı konuldu 6 yıl önce prolaktin falan yüksekti o sırada meraktan sıkmıştım göğüs ucumu öyle fark ettim sonradan ilaç tedavisi ile prolaktin normal seviyeye düştü fakat halen aynı doktorm normal dedi öyle içim rahat yaniBenim hic olmadı canım hamileligimde bile dogumdan sonra geldi hamileyken hic olmadi. suanda da yok zaten bi damla bile degildi anlam veremedim daha yeni baktirdigim icin hormonlarima hemen gitmek istemedim. eger adetim gecikirse 3 5gun falan gidip tekrar bi hormon testi yaptiracagim hayirlisi. sende herhangi bi sıkıntı oldumu cok cok gecmis olsun bu arada.
Hamilesin büyük ihtimalle yine de kan testi yaptır canım netleşsin sonra güzel haberlerini yazSelam kızlar bat 24 nisan dün kaset test yaptım bu pozitif çıktı bugun erken gebelik testi yaptım şu 6 gün öncesinden göstereni negatif şimdi ben hamilemiyim değilmiyim
Predictor early canım yalancı negatifi anlarımda bi test neden yalan pozitif versin hemde silik falanda değil baya baya belli kırmızı daAcaba erken gebelik testi mi bozuk markasi ne? Bence sen kan ver canim diger türlü hep kafanda acaba mi diye kalir
Biraz dağılma var 2. Çizgide, 5. Dk'dan sonra değilse bence hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnSelam kızlar bat 24 nisan dün kaset test yaptım bu pozitif çıktı bugun erken gebelik testi yaptım şu 6 gün öncesinden göstereni negatif şimdi ben hamilemiyim değilmiyim
Bata daha var canım bekleme kararı aldım günüm geçsin öyle yaptırcam inşallah erken gebelik testi yanlıştırHamilesin büyük ihtimalle yine de kan testi yaptır canım netleşsin sonra güzel haberlerini yaz
Yok bu degil negatif cikan bozuktur diye düşündüm ben de. Cunku bu baya belirgin cikmisPredictor early canım yalancı negatifi anlarımda bi test neden yalan pozitif versin hemde silik falanda değil baya baya belli kırmızı da
İşte dakikasını bilmiyorum yaptım baktım negatif bıraktım 5 dk falan beklemedim başında hemen çıkıyo diye sonra bi daha baktım pozitif şok oldum sonra erken gebelik testi aldım ilk idrarla değilde 3. İdrarla falan yaptım negatif çıktı kafam karıştı iyice en güzeli bat gününü beklemekBiraz dağılma var 2. Çizgide, 5. Dk'dan sonra değilse bence hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn
Bu kaset testlerde biraz fazla bekleyince dağılma ve 2. Çizgi çıkabiliyor başıma geldi ben itibar etmedim 10. Dkdan sonra çift çizgi çıkabiliyor ama eğer o kadar beklemediyse bu test doğrudur. Genelde negatif sonuç yanlış olabiliyor ama pozitif çıktıysa pozitiftir, yine de en doğrusu kan testi yaptırmakİşte dakikasını bilmiyorum yaptım baktım negatif bıraktım 5 dk falan beklemedim başında hemen çıkıyo diye sonra bi daha baktım pozitif şok oldum sonra erken gebelik testi aldım ilk idrarla değilde 3. İdrarla falan yaptım negatif çıktı kafam karıştı iyice en güzeli bat gününü beklemek
En güzeli bat geçince test yapmak bendeSaka gibi adet oldum bu test ancak beni yaniltabilirdi zaten
O zaman yalancı pozitiftir hayırlısı olsun hakkımızda bir daha bat geçmeden test mest yapmam artıkBu kaset testlerde biraz fazla bekleyince dağılma ve 2. Çizgi çıkabiliyor başıma geldi ben itibar etmedim 10. Dkdan sonra çift çizgi çıkabiliyor ama eğer o kadar beklemediyse bu test doğrudur. Genelde negatif sonuç yanlış olabiliyor ama pozitif çıktıysa pozitiftir, yine de en doğrusu kan testi yaptırmak