Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa öyle birşey var mı ya gerçekten boğazım çok ağrıyor ama birkaç gün burnum da aktı hemen teste koştuk çok şükür değilmişim ama bu dediğim grip olayını yeni duyuyorum
Üzmek istemem ama grip boğaz ağrısı hamilelikte olunca kimyasal oluyor genelde bende öyle olmuştu insallah sizinki sağlıkla ilerler

Aa inşallah öyle olmaz bakalım beta hcg kendini belli eder birkaç güne
Insallah oyle olmaz ama bende oldu kimyasaldi gebeligim ve belirtileri meme hassasiyeti kasik ağrısı rahimde bazen igne batması gibi bisey grip bogaz ağrısı arada gelen üşüme. Normal hamilelikte olan normal belirtileri göstermiyor maalesef

Bebeğim valla regl olucam galiba sabcilarim basladi 20 nisan zaten bat bakalım bilemiyorum ama kessin adet olucam meme hassasiyeti umitlendirmisti ama
Hayirlisi olsun canim. Benim regl gunlerim kisaldi Ama bakalim umutlar mayisa kaldi bakalim mayis tutucak mi

Bende adet olucam galiba öyle bi his var içimde Hayırlısı yinede 23nisan sabahına kadar bekliyeceğim

Bugün 20 Nisan ve adet günüm. Akşamdan beri sağ yanıma gaz sancısı gibi bir ağrı girdi. Bakalım ne olacak? Geçen ay 3 gün gecikme yaşamıştım. Rabbimden hayırlısını istiyorum

Kaçıncı haftada nasıl anladınız? Bir de öğrendiğinde beta hcg kaçtı?Daha sonra yükselmedi mi?

Kaçıncı haftada nasıl anladınız? Bir de öğrendiğinde beta hcg kaçtı?Daha sonra yükselmedi mi?
Ben adetime bir gün kala idrar testiyle öğrendim üç gün sonra kan verdim 74u ama az bi değer dedi doktor tekrar kan verdim öğleden sonra çıktı 71 olmuştu 3 gun arayla 5 haftalikti

Ben adetime bir gün kala idrar testiyle öğrendim üç gün sonra kan verdim 74u ama az bi değer dedi doktor tekrar kan verdim öğleden sonra çıktı 71 olmuştu 3 gun arayla 5 haftalikti
Anladım yani öğrendiğiniz değerin 2gün sonra 2katına çıkması gerek o olmamış sanırım sizde aksine değer düşmüş değil mi

Çok geçmiş olsun size evet o yüzden artış çok önemli ilk haftalarda ama gebelikte acabalar bitmiyor malesef acaba dış gebelik mi kimyasal mı boş gebelik mi daha sonra da kese oluşacak mı kalbi duyabilecek miyiz 2li tarama 3lü tarama vs korkular bitmiyor yaşanacağın önüne geçemiyoruz malesef o yüzden her durumda temkinli olmakta fayda var Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Kizlar panik yapmayin . Insallah bu ay umutlariniz guzel sonuclanir. Bebis haberleriyle dolar burasi . Ama olmazsa
Moral bozmak yok. Mayisda yine birlikteyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…