Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım, yumurtlaman ne zamandı? Senin hcg bayağı yüksek bence çünkü adet bile olmadan bayağı koyulaşmış. Ne gibi belirtilerin var peki?
Hcg ölçtüremedim henüz araya hastalığım kovid testi vs girdi ama şükür negatif çıktı üşütmüşüm sadece o yüzdenn kan testim gecikti 🤷🏻‍♀️

Testlerimi ekliyorum buraya hiç erken gebelik testi yapamadım elimde yoktu kaset testlerle 3 4gündür takip ediyorum bu kurumuş halleri ama sonuç ilk 5dakikada çıkmıştı hepsinin.Adete hâlâ 3 gün var🙏🏻
Hayırlı olsun canım darısı başımıza 🌸💕

Bu arada ben astım ilacı kullandım iki üç gün, eşim bir şey olmaz diyor, hamile olduğumu da düşünmüyor. Hamile kalmak o kadar kolay bir şey değilmiş, öyle diyor :KK70: Yine de öğle arası koştur koştur benim iş yerime gelmiş, naptın test aldın mı diye sordu. Hem heyecanlı hem çaktırmıyor gibi.

C Cxxxx 💙Hayırlı olsun canım Rabbim saglıcakla kucagina almayı nasip etsin🤲
Yarın test yapacak olan arkadaşlar insallah sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyoruz🤗

Selam kızlar bat 24 nisan dün kaset test yaptım bu pozitif çıktı bugun erken gebelik testi yaptım şu 6 gün öncesinden göstereni negatif şimdi ben hamilemiyim değilmiyim 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_20210419_120106.jpg
    IMG_20210419_120106.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 59
Selam kızlar bat 24 nisan dün kaset test yaptım bu pozitif çıktı bugun erken gebelik testi yaptım şu 6 gün öncesinden göstereni negatif şimdi ben hamilemiyim değilmiyim 😂😂😂
Acaba erken gebelik testi mi bozuk markasi ne? Bence sen kan ver canim diger türlü hep kafanda acaba mi diye kalir

Benim hic olmadı canım hamileligimde bile dogumdan sonra geldi hamileyken hic olmadi. suanda da yok zaten bi damla bile degildi anlam veremedim daha yeni baktirdigim icin hormonlarima hemen gitmek istemedim. eger adetim gecikirse 3 5gun falan gidip tekrar bi hormon testi yaptiracagim hayirlisi. sende herhangi bi sıkıntı oldumu cok cok gecmis olsun bu arada.
Çok sağol canım bana pko tanısı konuldu 6 yıl önce prolaktin falan yüksekti o sırada meraktan sıkmıştım göğüs ucumu öyle fark ettim sonradan ilaç tedavisi ile prolaktin normal seviyeye düştü fakat halen aynı doktorm normal dedi öyle içim rahat yani

Hamilesin büyük ihtimalle yine de kan testi yaptır canım netleşsin sonra güzel haberlerini yaz 🥰

Biraz dağılma var 2. Çizgide, 5. Dk'dan sonra değilse bence hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn 🌺🥰

Biraz dağılma var 2. Çizgide, 5. Dk'dan sonra değilse bence hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn 🌺🥰
İşte dakikasını bilmiyorum yaptım baktım negatif bıraktım 5 dk falan beklemedim başında hemen çıkıyo diye sonra bi daha baktım pozitif şok oldum sonra erken gebelik testi aldım ilk idrarla değilde 3. İdrarla falan yaptım negatif çıktı kafam karıştı iyice en güzeli bat gününü beklemek

İşte dakikasını bilmiyorum yaptım baktım negatif bıraktım 5 dk falan beklemedim başında hemen çıkıyo diye sonra bi daha baktım pozitif şok oldum sonra erken gebelik testi aldım ilk idrarla değilde 3. İdrarla falan yaptım negatif çıktı kafam karıştı iyice en güzeli bat gününü beklemek
Bu kaset testlerde biraz fazla bekleyince dağılma ve 2. Çizgi çıkabiliyor başıma geldi ben itibar etmedim 10. Dkdan sonra çift çizgi çıkabiliyor ama eğer o kadar beklemediyse bu test doğrudur. Genelde negatif sonuç yanlış olabiliyor ama pozitif çıktıysa pozitiftir, yine de en doğrusu kan testi yaptırmak

Saka gibi adet oldum bu test ancak beni yaniltabilirdi zaten 😏
En güzeli bat geçince test yapmak bende
Bu kaset testlerde biraz fazla bekleyince dağılma ve 2. Çizgi çıkabiliyor başıma geldi ben itibar etmedim 10. Dkdan sonra çift çizgi çıkabiliyor ama eğer o kadar beklemediyse bu test doğrudur. Genelde negatif sonuç yanlış olabiliyor ama pozitif çıktıysa pozitiftir, yine de en doğrusu kan testi yaptırmak
O zaman yalancı pozitiftir hayırlısı olsun hakkımızda bir daha bat geçmeden test mest yapmam artık

X