- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.263
20Normal testlerden daha pahalı diye biliyorum sen ne kadara aldın canım
Kac tane var icinde ? Pahaliymis20cimri gibi burada yakınmam da saçma oldu ama ne bileyim 5-10 lira arasıydı benim bildiğim. İnternetten baktım bu marka için birliktelikten itibaren 5 gün sonra sonucu verir yazıyor, ben pek ihtimal vermedim. Neyse Bat 21Nisan olduğundan bu test de "erken gebelik testi" olduğundan doğru sonucu gösterir sanırım .
Bir tane, miratech marka erken gebelik testiymiş. Ben daha önce hep normal kaset şeklinde olanlardan almıştım, bunun tipi de bir değişik. ince uzun.Kac tane var icinde ? Pahaliymis
Internetten siparis ver birdahakine uygun olurBir tane, miratech marka erken gebelik testiymiş. Ben daha önce hep normal kaset şeklinde olanlardan almıştım, bunun tipi de bir değişik. ince uzun.
Benim hic olmadı canım hamileligimde bile dogumdan sonra geldi hamileyken hic olmadi. suanda da yok zaten bi damla bile degildi anlam veremedim daha yeni baktirdigim icin hormonlarima hemen gitmek istemedim. eger adetim gecikirse 3 5gun falan gidip tekrar bi hormon testi yaptiracagim hayirlisi. sende herhangi bi sıkıntı oldumu cok cok gecmis olsun bu arada.Canım bu konuda bende bi kaç doktora gözüktüm bekarken oluyordu bende. Doktor çoğu kadında olur dedi
Bende pahalı olduğunu biliyordum ama bu kadar beklemiyordum bence saçma olan o fiyattan satılması20cimri gibi burada yakınmam da saçma oldu ama ne bileyim 5-10 lira arasıydı benim bildiğim. İnternetten baktım bu marka için birliktelikten itibaren 5 gün sonra sonucu verir yazıyor, ben pek ihtimal vermedim. Neyse Bat 21Nisan olduğundan bu test de "erken gebelik testi" olduğundan doğru sonucu gösterir sanırım .
Orasi oyle. Ama artik regl gunlerimin dongusu cok kisaldi. Iki aydir deniyirum. Gecen ay 23 gunde oldum bu ayy 24 anlamadim bu isi . Normalde 28-29 olurum
Ne olursa olsun hakkinizda hayirlisi olsun güzel bayanlarInsaölah kuzummm öyle cok mutöu olurum ki bu cozgiyi gözle gördügüme bile inanamiyorum adete yakin cikarmi böyle beni yaniltiyo olabilirmi
Internetten siparis ver birdahakine uygun olur
Bende pahalı olduğunu biliyordum ama bu kadar beklemiyordum bence saçma olan o fiyattan satılması
Aynen eğer varsa artık o test belli eder zaten bata çok az kalmış
Adet ini bekle bence canım az kaldı zatenDigeri flasli cektim kizlar bu normal test erken gebelikt cikarmi sizce
Teşekkür ederim antibiyotik başlayacağım şimdiÇok geçmis olsun Rabbim tez zamanda şifalar nasip etsinher zaman umut vardır bu ay ertelendiyse öbür ay insallah diyelim
Moral bozmuyoruz.. Hep beraber mayıs topiğineKizlar ben elendim regl oldum
Pcos falan mi var? Cunku pcos genelde boyle duzensizlik yapar. Ve insulin direnci yapar o da adeti duzensizlestirir. Bir kısır dongu. Size onerim kiloluysanız kilo verin ve inositol içeren bir ürün baslayin. polysitol kullanabilirsiniz. Bir de ekmegi azaltin mumkunse kesin. gece 9-10dan sonra da birsey yemeyin. Bende de pcos var dongum arada duzensizlesiyor. iki ay 38-39. gunlerde reglim gelince anladim ki pcos yine baskın durumda. Su anda polysitol kullaniyorum. Ekmegi ve tatliyi da azaltmaya çalışıyorum. Kilom yok ama iste zayiflarda da olabiliyorNe olursa olsun hakkinizda hayirlisi olsun güzel bayanlarAdet düzensizligi arada olur döngüler degisir havalar stres vs. hersey etkiler. Benimde oyle iste ama tek fark benim hep gecikmem ve düzenli bi döngümün olmaması inanın buda cok zor.Gecen ay 38gun adet olamadim ve doktora gidip söktürücüyle oldum. Hormonlarima bakildi bi sorun yok cok sukur insallah olmazda. Bu ay olmasa bile ben öbür ay hayirli haber almanizi dilerim M mavi_ylmz ve insallah seninde kesinlesir Aysunnn28
Öncelikle cok gecmis olsun. Hicbir sorunum yok pcos kist vs. kilomda yok 52kiloyum ve onceden cok daha zayiftim dogumdan sonra aldim biraz. Yeme içmemede dikkat ediyorum. Gecen ay yaptirdim hormon testi ve hepsi normal degerlerdeydi. Eger yine cok gecikme yasarsam tekradan gidip baktiracagim tesekkur ederim. Rabbim tez zamanda sifalar versinPcos falan mi var? Cunku pcos genelde boyle duzensizlik yapar. Ve insulin direnci yapar o da adeti duzensizlestirir. Bir kısır dongu. Size onerim kiloluysanız kilo verin ve inositol içeren bir ürün baslayin. polysitol kullanabilirsiniz. Bir de ekmegi azaltin mumkunse kesin. gece 9-10dan sonra da birsey yemeyin. Bende de pcos var dongum arada duzensizlesiyor. iki ay 38-39. gunlerde reglim gelince anladim ki pcos yine baskın durumda. Su anda polysitol kullaniyorum. Ekmegi ve tatliyi da azaltmaya çalışıyorum. Kilom yok ama iste zayiflarda da olabiliyor
Moralini bozma kuzum vardır bir hayır bundada. Bir dahaki ay nasip etsin Rabbim her zaman sabır şükür ve dua edelimKizlar erken gebelik testi yaptim az önce malesef negatif
Senin İlk gebelik mi olacak kuzum? Üzülme dicem de elde değil biliyorumKizlar erken gebelik testi yaptim az önce malesef negatif
Sabah akşam mı yaptın testleri? 6 tane ya 6 günlük mü yoksa? Benim de bata 6 varken baştan 2.testine benziyordu da o yüzden ben de bugün tekrarlasam mı diye düşünüyorumTestlerimi ekliyorum buraya hiç erken gebelik testi yapamadım elimde yoktu kaset testlerle 3 4gündür takip ediyorum bu kurumuş halleri ama sonuç ilk 5dakikada çıkmıştı hepsinin.Adete hâlâ 3 gün var
Hayırlı olsun canım, yumurtlaman ne zamandı? Senin hcg bayağı yüksek bence çünkü adet bile olmadan bayağı koyulaşmış. Ne gibi belirtilerin var peki?Testlerimi ekliyorum buraya hiç erken gebelik testi yapamadım elimde yoktu kaset testlerle 3 4gündür takip ediyorum bu kurumuş halleri ama sonuç ilk 5dakikada çıkmıştı hepsinin.Adete hâlâ 3 gün var
Bazıları Sabah Akşam canım evet günde 2defa yaptığım olduSabah akşam mı yaptın testleri? 6 tane ya 6 günlük mü yoksa? Benim de bata 6 varken baştan 2.testine benziyordu da o yüzden ben de bugün tekrarlasam mı diye düşünüyorum