Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal testlerden daha pahalı diye biliyorum sen ne kadara aldın canım
20 cimri gibi burada yakınmam da saçma oldu ama ne bileyim 5-10 lira arasıydı benim bildiğim. İnternetten baktım bu marka için birliktelikten itibaren 5 gün sonra sonucu verir yazıyor, ben pek ihtimal vermedim. Neyse Bat 21Nisan olduğundan bu test de "erken gebelik testi" olduğundan doğru sonucu gösterir sanırım .

Kac tane var icinde ? Pahaliymis

Canım bu konuda bende bi kaç doktora gözüktüm bekarken oluyordu bende. Doktor çoğu kadında olur dedi
Benim hic olmadı canım hamileligimde bile dogumdan sonra geldi hamileyken hic olmadi. suanda da yok zaten bi damla bile degildi anlam veremedim daha yeni baktirdigim icin hormonlarima hemen gitmek istemedim. eger adetim gecikirse 3 5gun falan gidip tekrar bi hormon testi yaptiracagim hayirlisi. sende herhangi bi sıkıntı oldumu cok cok gecmis olsun bu arada.

Bende pahalı olduğunu biliyordum ama bu kadar beklemiyordum bence saçma olan o fiyattan satılması
Aynen eğer varsa artık o test belli eder zaten bata çok az kalmış

Orasi oyle. Ama artik regl gunlerimin dongusu cok kisaldi. Iki aydir deniyirum. Gecen ay 23 gunde oldum bu ayy 24 anlamadim bu isi . Normalde 28-29 olurum
Insaölah kuzummm öyle cok mutöu olurum ki bu cozgiyi gözle gördügüme bile inanamiyorum adete yakin cikarmi böyle beni yaniltiyo olabilirmi
Ne olursa olsun hakkinizda hayirlisi olsun güzel bayanlar Adet düzensizligi arada olur döngüler degisir havalar stres vs. hersey etkiler. Benimde oyle iste ama tek fark benim hep gecikmem ve düzenli bi döngümün olmaması inanın buda cok zor.Gecen ay 38gun adet olamadim ve doktora gidip söktürücüyle oldum. Hormonlarima bakildi bi sorun yok cok sukur insallah olmazda. Bu ay olmasa bile ben öbür ay hayirli haber almanizi dilerim M mavi_ylmz ve insallah seninde kesinlesir Aysunnn28

Internetten siparis ver birdahakine uygun olur

Bende pahalı olduğunu biliyordum ama bu kadar beklemiyordum bence saçma olan o fiyattan satılması
Aynen eğer varsa artık o test belli eder zaten bata çok az kalmış

Aynen, sonuç negatifse bir dahakine internetten stok yapacağım hem gebelik hem ovulasyon testi alacağım işimi garantiye alayım :))

Digeri flasli cektim kizlar bu normal test erken gebelikt cikarmi sizce
Adet ini bekle bence canım az kaldı zaten
Olazsada sıkma canını zamanı gelince olacaktır
Çok geçmis olsun Rabbim tez zamanda şifalar nasip etsin her zaman umut vardır bu ay ertelendiyse öbür ay insallah diyelim
Teşekkür ederim antibiyotik başlayacağım şimdi
Kizlar ben elendim regl oldum
Moral bozmuyoruz.. Hep beraber mayıs topiğine

Pcos falan mi var? Cunku pcos genelde boyle duzensizlik yapar. Ve insulin direnci yapar o da adeti duzensizlestirir. Bir kısır dongu. Size onerim kiloluysanız kilo verin ve inositol içeren bir ürün baslayin. polysitol kullanabilirsiniz. Bir de ekmegi azaltin mumkunse kesin. gece 9-10dan sonra da birsey yemeyin. Bende de pcos var dongum arada duzensizlesiyor. iki ay 38-39. gunlerde reglim gelince anladim ki pcos yine baskın durumda. Su anda polysitol kullaniyorum. Ekmegi ve tatliyi da azaltmaya çalışıyorum. Kilom yok ama iste zayiflarda da olabiliyor

Kızlar selam benim yarın bat.. test aldım regl olmazsam yarın sabah yapacağım.. regl gibi ağrı ve göğüslerim çok hassas oldum galiba diye tuvalete gidiyorum ama akıntılarım var bakalım bugün olmazsam yarın test yapacağım

Öncelikle cok gecmis olsun. Hicbir sorunum yok pcos kist vs. kilomda yok 52kiloyum ve onceden cok daha zayiftim dogumdan sonra aldim biraz. Yeme içmemede dikkat ediyorum. Gecen ay yaptirdim hormon testi ve hepsi normal degerlerdeydi. Eger yine cok gecikme yasarsam tekradan gidip baktiracagim tesekkur ederim. Rabbim tez zamanda sifalar versin

Kızlar iyi dileklerini sunanlara çok çok teşekkür ediyorum kovid testim negatif çıktı sonuç öğleden sonra çıktığı için gebelik için sağlık ocağına kan veremedim yarına kaldı o iş çünkü sabah verilmesi gerekiyormuş neyse
Ancak test yapıyorum sabahları çizgi biraz daha koyulaştı

Testlerimi ekliyorum buraya hiç erken gebelik testi yapamadım elimde yoktu kaset testlerle 3 4gündür takip ediyorum bu kurumuş halleri ama sonuç ilk 5dakikada çıkmıştı hepsinin.Adete hâlâ 3 gün var
Sabah akşam mı yaptın testleri? 6 tane ya 6 günlük mü yoksa? Benim de bata 6 varken baştan 2.testine benziyordu da o yüzden ben de bugün tekrarlasam mı diye düşünüyorum

Testlerimi ekliyorum buraya hiç erken gebelik testi yapamadım elimde yoktu kaset testlerle 3 4gündür takip ediyorum bu kurumuş halleri ama sonuç ilk 5dakikada çıkmıştı hepsinin.Adete hâlâ 3 gün var
Hayırlı olsun canım, yumurtlaman ne zamandı? Senin hcg bayağı yüksek bence çünkü adet bile olmadan bayağı koyulaşmış. Ne gibi belirtilerin var peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…