- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.878
Günaydın canım Bende gördüm cok silik bi çizgi yarın tekrarlarsın testi insallah koyulasirKizlar test yaptim 2. Idrarla su cizgiyi bi tek benmi görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım Bende gördüm cok silik bi çizgi yarın tekrarlarsın testi insallah koyulasirKizlar test yaptim 2. Idrarla su cizgiyi bi tek benmi görüyorum
Digeri flasli cektim kizlar bu normal test erken gebelikt cikarmi sizceUmarım pozitif değilsindir canım geçmiş olsun
Bende sadece onda çok silik gördüm
Çok geçmis olsun Rabbim tez zamanda şifalar nasip etsin her zaman umut vardır bu ay ertelendiyse öbür ay insallah diyelimBu sabah bende dayanayıp test yaptım. Bat 21
Çünkü idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik kullanmam lazım
Adet olacağım kesin zaten ama evde fazla test te vardı bir bakayım yine ona göre ilaç içeyim dedim.
Sonuç tabiki negatif tertemiz bir tek çizgi
Günaydinnnn canimm yillar sonra ilk defa gözle görülüt bi cizgi glrdüm ümitlenmekte istemiyorum ama sabah cok az pembe pecete silince gördügüm cok az ama bi akinti gördüm ondan size yazdim adet olucam diyeGünaydın canım Bende gördüm cok silik bi çizgi yarın tekrarlarsın testi insallah koyulasir
Bence yarin testi ilk idrarla tekrarla ya da gidip aile hekimliginde bi kan ver canim. Adet olduysan da yarina kadar anlaşılır zatenGünaydinnnn canimm yillar sonra ilk defa gözle görülüt bi cizgi glrdüm ümitlenmekte istemiyorum ama sabah cok az pembe pecete silince gördügüm cok az ama bi akinti gördüm ondan size yazdim adet olucam diye
Kuzumm burda 10 gün gecmeden hayatta kan almazlar Almanyadayim ama erken gebelik yapicam yarin yada aksam adet olmazsam bakalimBence yarin testi ilk idrarla tekrarla ya da gidip aile hekimliginde bi kan ver canim. Adet olduysan da yarina kadar anlaşılır zaten
Dilerim vardır kuzum cok isterim inan her daimde dua ediyorum. Eger icin rahat edicekse erken gebelik testi yap insallah seninledir bebegin oglunun birde kardesi olur Rabbim gönlüne göre versinGünaydinnnn canimm yillar sonra ilk defa gözle görülüt bi cizgi glrdüm ümitlenmekte istemiyorum ama sabah cok az pembe pecete silince gördügüm cok az ama bi akinti gördüm ondan size yazdim adet olucam diye
Moral bozmak yok canım elbet bi gün gelecek meleğin sende göreceksin çift çizgiyi Umutlar bir dahaki aya kaldı diyelim en hayırlısını Rabbim bilirKizlar ben elendim regl oldum
Orasi oyle. Ama artik regl gunlerimin dongusu cok kisaldi. Iki aydir deniyirum. Gecen ay 23 gunde oldum bu ayy 24 anlamadim bu isi . Normalde 28-29 olurumMoral bozmak yok canım elbet bi gün gelecek meleğin sende göreceksin çift çizgiyi Umutlar bir dahaki aya kaldı diyelim en hayırlısını Rabbim bilir
Seninlenayniyiz kuzum benimde öyle döngülerim cok kisaldi 2 ay boyunca 24.gün oldum bende yumurtlamaya göre ddgisiyo sankrimOrasi oyle. Ama artik regl gunlerimin dongusu cok kisaldi. Iki aydir deniyirum. Gecen ay 23 gunde oldum bu ayy 24 anlamadim bu isi . Normalde 28-29 olurum
Insaölah kuzummm öyle cok mutöu olurum ki bu cozgiyi gözle gördügüme bile inanamiyorum adete yakin cikarmi böyle beni yaniltiyo olabilirmiDilerim vardır kuzum cok isterim inan her daimde dua ediyorum. Eger icin rahat edicekse erken gebelik testi yap insallah seninledir bebegin oglunun birde kardesi olur Rabbim gönlüne göre versin
Insallah mayisda olur benimde bebisim. Sen bol dua et bize hamislerinndularii Kabul okurSeninlenayniyiz kuzum benimde öyle döngülerim cok kisaldi 2 ay boyunca 24.gün oldum bende yumurtlamaya göre ddgisiyo sankrim
Insallah kuzummm hepimizin olsunnnn benimde daha yok henüz bisi Allah söyletmis olsun sana bunu o istegi öyle iyi biliyorumki Rabbim kimseye aratmasin icinden bizleri eksik etmesin o duayi oku sürekli bende okuyorum geceleri onu gündüzleri Ya Varis Yelle CelalühüInsallah mayisda olur benimde bebisim. Sen bol dua et bize hamislerinndularii Kabul okur
amin insallah. Allahim banada taddirsin bu duyguyuInsallah kuzummm hepimizin olsunnnn benimde daha yok henüz bisi Allah söyletmis olsun sana bunu o istegi öyle iyi biliyorumki Rabbim kimseye aratmasin icinden bizleri eksik etmesin o duayi oku sürekli bende okuyorum geceleri onu gündüzleri Ya Varis Yelle Celalühü
Canım bu konuda bende bi kaç doktora gözüktüm bekarken oluyordu bende. Doktor çoğu kadında olur dediCanım daha son adetimin 3.günü hormon testi yaptirdim tüm degerlerim normal cıktı doktor hic bi sorunun yok dedi prolaktin hormonu bu süreçte çıkmış olabilir mi daha 1ay olmadı testi yaptıralı ama.Birde sktığım icin geldi süt normalde gelmiyor bisey
Normal testlerden daha pahalı diye biliyorum sen ne kadara aldın canımBugün erken gebelik testi aldım, ne olmuş bunların fiyatları arkadaş, çok artmış??... Erken gebelik testi olduğu için mi fiyat böyle, daha önce aldığım testler gibi değil, bir yerde biriktirip yapılmıyor idrar akışına tutulacakmış. Yarın sabah yapayım en iyisi.