Evet ilk 5dakikada çıktı canım yarın tekrar bakacağım vitamin alıyorum inşallah bir sıkıntı olmazİnşallah yaşamazsın canımİlk 5 dk da çıktıysa vardır bence olumsuz düşünme bol C vitamini al pozitif çıkarsa da ilaçsız atlatırsın zaten
Geç yumurtladıysan şuan test yapsan da çıkmaz canım birkaç gün sabretKızlar akşamdan beri sağ belim ağrıyor ve sol kasığım pıt pıt atma şeklinde ağrıyor. İlk defa böyle oldu. Başka hiçbir belirti yokbat 20 Nisan ama geç yumurtladım.
8-9-10 Nisan yumurtlama, 11 Nisan çatlama
Sabirli olmayi ogretiyor bu surec InsanaKızlar akşamdan beri sağ belim ağrıyor ve sol kasığım pıt pıt atma şeklinde ağrıyor. İlk defa böyle oldu. Başka hiçbir belirti yokbat 20 Nisan ama geç yumurtladım.
Merhaba canımKızlar akşamdan beri sağ belim ağrıyor ve sol kasığım pıt pıt atma şeklinde ağrıyor. İlk defa böyle oldu. Başka hiçbir belirti yokbat 20 Nisan ama geç yumurtladım.
Ay evet belirtiler yoruyor insanı, en iyisi hiç takmamak. Gece de bir üşüme aldı beni, sanki vücut ısım düştü gibi. Test yapmadan bilemeyiz tabiiMerhaba canımbel agrının sebebini bilemem ama o kasıkta atan sey muhtemelen damardır banada sık sık oluyo. Bekleyen herkese sabır diliyorum hem heyecanlı hem umut dolu hemde biraz yine yok dedirtiyo bu bekleyiş. Bende belirtiler çogaldi ama yinede psikolojiktir deyip gecistiriyorum kendimi ne olursa olsun adet gecikmesini beklemek en güzeli
Evet dün sabah yaptım, negatif çıktı canım ama bence erken. Peki ben geç yumurtladığım için geç mi adet olurum acaba? Normalde salı günü adetim.Geç yumurtladıysan şuan test yapsan da çıkmaz canım birkaç gün sabret
Tabii öyle canım, ne kadar belirti olursa olsun kesin vardır bebiş diyemiyoruz testlerde pozitif görmeden.Sabirli olmayi ogretiyor bu surec InsanaBeklemekden baska care Yok canim
Evet gecikebilirEvet dün sabah yaptım, negatif çıktı canım ama bence erken. Peki ben geç yumurtladığım için geç mi adet olurum acaba? Normalde salı günü adetim.
Hic belli olmaz ki ama bi test yapsana.Günaydinn kizlar bende gecikmenin 2.günündeyim takvime göre ,ama yumurtlamaya göre 14.gün bugün gögüs hassasiyetim azaldi sanirim adet olucamkarin agrisi falan yok hafif bel agrim var okadar öglene kalmaz hastalanirim bu ay da yok anlasilan simdiden sizlerden iyi haberler bekliyorummm
Bir fotografta cok silik cizgi gördüm (342 ile biten fotoda) ama diğerlerinde goremedimKizlar test yaptim 2. Idrarla su cizgiyi bi tek benmi görüyorum
Yine sadece 342 ile bitende görüyorumBunlar
2 dakikada cikti bu cizgi ben gözlüksüz puslu görüyorumYine sadece 342 ile bitende görüyorum
Bitanesinde çok ince görünüyor canımBunlar
Umarım pozitif değilsindir canım geçmiş olsunSöylemedim çünkü eşim yanımdaydı haberi yok henüzilaçları baştan verdiler ancak kullanmıyorum tabiki yarın öğlen gibi çıkacakmış sonucu sonuç çıkar çıkmaz da sağlık ocağına gideceğim kan vermeye tabi negatifse Gittiğim hastane acilden hamilelik testi almıyordu zaten o yüzden söylemedim
Bende sadece onda çok silik gördümYine sadece 342 ile bitende görüyorum