- 16 Kasım 2021
- 411
- 519
- 31
teşekkürler dualarım seninleYaaa çok sevindim benimde yarın günüm bugün test yaptım yine çok silik çıktı yarın tekrar yapıcam bana dua et ayyy süper yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler dualarım seninleYaaa çok sevindim benimde yarın günüm bugün test yaptım yine çok silik çıktı yarın tekrar yapıcam bana dua et ayyy süper yaaa
ben göremedim, inşallah vardır da ben görememişimdirKızlar bugün regl günümdü olmadım çok silik çıktı testim acaba benmi yanlış görüyorum telefonumda çok iyi resim çekmiyor ama
Eki Görüntüle 2958293
ben göremedim, inşallah vardır da ben görememişimdir
Ben görüyorum valla ama inşallah görmek istediğim için değildirEki Görüntüle 2958336
Çok silik umarım vardır yoksaa kısmet artık birde böyle çekeyim dedim
bende gördüm biraz silik ama yarına daha net çıkar bence bugün mü bat biraz daha belirgin beklerdim ben test mi sıkıntılı?Eki Görüntüle 2958336
Çok silik umarım vardır yoksaa kısmet artık birde böyle çekeyim dedim
Sanırım geç döllenme oldu normal yumurtlama zamanında ovulasyon silikti inşallah vardırbende gördüm biraz silik ama yarına daha net çıkar bence bugün mü bat biraz daha belirgin beklerdim ben test mi sıkıntılı?
Ay inşallah görmek istediğimiz için değildirBen görüyorum valla ama inşallah görmek istediğim için değildir
İnşallah İnşallahAy inşallah görmek istediğimiz için değildir
o zaman tamam daha yeni döllenmiştir silik olması olması normal hayırlı olsun sizi de 3 evetle ağustos annelerine uğurluyoruz :)Sanırım geç döllenme oldu normal yumurtlama zamanında ovulasyon silikti inşallah vardır
Ay evet 3 eveti aldım inşallah sizde hemen alırsınız eveti dualarım sizlere ve tüm anneliği isteyen hakeden kadınlarao zaman tamam daha yeni döllenmiştir silik olması olması normal hayırlı olsun sizi de 3 evetle ağustos annelerine uğurluyoruz :)
yok ki hiç belirti yarın sabah ben buralara negatif testi atarım onu yorumlarız en fazla :) hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinAy evet 3 eveti aldım inşallah sizde hemen alırsınız eveti dualarım sizlere ve tüm anneliği isteyen hakeden kadınlara
Benimde hiç belirti VS yoktu tek regl gelmedi bende umutsuzum regl gelmeden umutsuzluk yok gelsede yine umutsuzluk yokyok ki hiç belirti yarın sabah ben buralara negatif testi atarım onu yorumlarız en fazla :) hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin
Hayırlısı olsun artık Allaha kaldım ben :)Benimde hiç belirti VS yoktu tek regl gelmedi bende umutsuzum regl gelmeden umutsuzluk yok gelsede yine umutsuzluk yok
ben bu sabah elendimMerhaba hanımlar haydi beraber bekleyelim güzel haberlerimizi, belirtlerimizi, hislerimizi burda paylaşalım
İsim Bat Sonuç @Minigim17 18 Kasım @HoneyBear 18 Kasım @Arianaa 20 Kasım @fallinsky 20 Kasım @Asya292 20 Kasım @6161zeyni 22 Kasım Beyazmelek11 22 Kasım @ayse005 23 Kasım feslegenhanim 23 Kasım S Sadoline 24 Kasım Tmd2020 25 Kasım redappleee 25 Kasım @simgem35 25 Kasım @scarletwitch_ 25 Kasım @busradnsmn 26 Kasım
Canım inşallah geç döllenme dir gecikmeden 10 gün sonra çıkan varKızlar benim kanda negatif çıktı 5 gün önce elendim yAni ama henüz adet olmadım
Bende aynı durumdayım cnm 2 gün kanda negatif çıktı hala regl olmadım belim çok ağrıyor test yapmak da istemiyorum artkkKızlar benim kanda negatif çıktı 5 gün önce elendim yAni ama henüz adet olmadım
Aynen canım test yapma ya yapınca da morali bozuluyor insanın akışına bırakmamız şartBende aynı durumdayım cnm 2 gün kanda negatif çıktı hala regl olmadım belim çok ağrıyor test yapmak da istemiyorum artkk