- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahtan hayırlısı artık yarın sabah test yapacağım yinede çıkmazsa artık test mest yapmayacağım mevsim değişikliğinden bu ay çoğu kişide gecikme olmuş belki ondandırOlsun Allahtan Ümit kesilmez benim bir arkadaşım kan testi yaptırmış negatif çıkmış bir buçuk ay sonra öğrenmiş meğerse hamileymiş sağlık ocağı yanlış ölçmüş şaka gibi
Bugün tekrar yaptım sabah ama çıkmadı canım ya.. niye böyle oluyor ki. Üzülüyorum sonra.Canım bence var gibi bir kan testi ver istersen benimde silikti ama kan da çıktı
Sonra çıktı ilk ikisinde. 3 .de yapar yapmaz belli belirsiz çıktı, kuruyunca netleşti.Canım var bence. İlk 5 dkda mı çıktı çizgiler
Sonradan çıkanlar kuruma çizgisi olabilir canım ama 3. dediğin hemen çıkmış o yüzden bence kan ver zaten reglin 3 gün gecikmiş. Bazen sürekli bunu düşündüğümüz için biz geciktiriyoruz regli aslında. En iyisi kan verip bir an önce sonucu öğrenip kafamızı rahatlatmak.. Allah gönlüne göre versin inşallahSonra çıktı ilk ikisinde. 3 .de yapar yapmaz belli belirsiz çıktı, kuruyunca netleşti.
İnş bidahaki aya cnm..Bende sabah test yaptım ama negatif hala regl olmadım artık sinir bozucu oluyorKızlar ben adet oldum elendim yAni
İnşallah canım bidahaki aya deneriz üzülme sen ne kadardır bebek istiyordunİnş bidahaki aya cnm..Bende sabah test yaptım ama negatif hala regl olmadım artık sinir bozucu oluyor
2,5 senedir olmuyor cnm bizim..Bendr pko var eşimde de varikoselİnşallah canım bidahaki aya deneriz üzülme sen ne kadardır bebek istiyordun
Anladım canım inşallah olur2,5 senedir olmuyor cnm bizim..Bendr pko var eşimde de varikosel
Benim kasıklarımda batman var. Belim çok ağrıyor. 4 gün geciktim. Testi yaptım önce silik çıktı sonra negatif , hiç regl olacak gibi değilim.Arkadaşlar hala hastalanmadım test yapmak için yarın sabahı bekliyorum. Benimle aynı durumda olanlar varsa yaşadıklarımızı paylaşabilir miyiz acaba? Hiç geçmeyen kasık ağrım var ara ara şiddetleniyor ama hiç bitmiyor. Sürekli uyku halindeyim.
Acaba geç döllenme mi sizinki? Testi hangi saatte yaptınız? Okuduklarıma göre sabah ilk idrarla deniyo. Bence gidin kan verin bende yarın testi yapıcam sonuç ne olursa olsun gidip kn testi vericemBenim kasıklarımda batman var. Belim çok ağrıyor. 4 gün geciktim. Testi yaptım önce silik çıktı sonra negatif , hiç regl olacak gibi değilim.
Geçenlerde burda bir konu vardı. Silik görüp sonra kanda negatif gören bir bayan. Adet olmadı ve 15 gün sonra pozitif kan sonucu aldı. Yani adeti geçiktiği haftadan sonra hamile kalmış. Geç döllenme.Acaba geç döllenme mi sizinki? Testi hangi saatte yaptınız? Okuduklarıma göre sabah ilk idrarla deniyo. Bence gidin kan verin bende yarın testi yapıcam sonuç ne olursa olsun gidip kn testi vericem
Şuan bende öyleyim adetim 6gün geciktiği halde hem kan testim negatif hem kaset testler negatif hala regl olmadım..Yumurtlama takibi yapmadım galiba adete yakın yumurtlama oldu beklemedeyim anlayacağınızGeçenlerde burda bir konu vardı. Silik görüp sonra kanda negatif gören bir bayan. Adet olmadı ve 15 gün sonra pozitif kan sonucu aldı. Yani adeti geçiktiği haftadan sonra hamile kalmış. Geç döllenme.
Ben bekleyeceğim ya. Bu arada benim 4.olacak nasip olursa , bekleyecek sabrım var ama ilk olsaydı şimdiye çoktan kan vermiştim.
Ovulasyon testi varmı elinde?Şuan bende öyleyim adetim 6gün geciktiği halde hem kan testim negatif hem kaset testler negatif hala regl olmadım..Yumurtlama takibi yapmadım galiba adete yakın yumurtlama oldu beklemedeyim anlayacağınız
Yok cnm sabah kaset test yaptım gölge çıkıyor sadece salı gününe kadar olmazsam tekrar test yapıcamOvulasyon testi varmı elinde?
Ondada belli olur.