- 29 Haziran 2020
- 431
- 545
- 36
Aminn inşallah tabiki haber veririmHayırlısı olsun varsa zaten pazartesi kesin çıkar haber ver mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah tabiki haber veririmHayırlısı olsun varsa zaten pazartesi kesin çıkar haber ver mutlaka
Merhaba benim 15 kasimdi. Gecikti ve pozitifi gördüm idrarda kan verdim beta hcg 3821 çıktı. Darisi isteyenlerin başına insallahMerhaba hanımlar haydi beraber bekleyelim güzel haberlerimizi, belirtlerimizi, hislerimizi burda paylaşalım
İsim Bat Sonuç @Minigim17 18 Kasım @HoneyBear 18 Kasım @Arianaa 20 Kasım fallinsky 20 Kasım @Asya292 20 Kasım @6161zeyni 22 Kasım Beyazmelek11 22 Kasım A ayse005 23 Kasım feslegenhanim 23 Kasım S Sadoline 24 Kasım @dmt2020 25 Kasım @redapple2518 25 Kasım simgem35 25 Kasım @scarletwitch_ 25 Kasım @busradnsmn 26 Kasım
Tebriklerrr Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim adınızaMerhaba benim 15 kasimdi. Gecikti ve pozitifi gördüm idrarda kan verdim beta hcg 3821 çıktı. Darisi isteyenlerin başına insallah
Tebrikler cnm darısı bize inşBelirtilerin neydi?Merhaba benim 15 kasimdi. Gecikti ve pozitifi gördüm idrarda kan verdim beta hcg 3821 çıktı. Darisi isteyenlerin başına insallah
Amin canım çok sevindim senin için darısı tüm isteyenlereMerhaba benim 15 kasimdi. Gecikti ve pozitifi gördüm idrarda kan verdim beta hcg 3821 çıktı. Darisi isteyenlerin başına insallah
Merhaba benim 15 kasimdi. Gecikti ve pozitifi gördüm idrarda kan verdim beta hcg 3821 çıktı. Darisi isteyenlerin başına insallahMerhaba hanımlar haydi beraber bekleyelim güzel haberlerimizi, belirtlerimizi, hislerimizi burda paylaşalım
İsim Bat Sonuç @Minigim17 18 Kasım @HoneyBear 18 Kasım @Arianaa 20 Kasım fallinsky 20 Kasım @Asya292 20 Kasım @6161zeyni 22 Kasım Beyazmelek11 22 Kasım A ayse005 23 Kasım feslegenhanim 23 Kasım S Sadoline 24 Kasım @dmt2020 25 Kasım @redapple2518 25 Kasım simgem35 25 Kasım @scarletwitch_ 25 Kasım @busradnsmn 26 Kasım
Tebrikler cnm darısı b
Öncelikle en baştan yazmak istiyorum her seyi. Agustos ayinda gebelik düsündüğüm için kadin doguma gitmistim gerekli tüm testleri yapip folik asite baslamistim. Eylülde çok umutluydum hamile kalacagim diye hatta olmadimda o ay tüm belirtilerde verdi ama negatif cikti. Kendi kendime bu kadar beklememeliyim dedim ve kafam rahat sekilde günlük yasamima devam ettim. Ekimde adet gördüm ve gordukten sonra yine inolofige devam ettim ama akisina biraktim durumu. Adete 3 hafta kala bende degisiklikler olmustu ama ona hiç yormadim. Yorgunluk ve nabiz artisi vardi adete 1 hafta kala gögüs agrim oldu ve kasikladimda ani batma kasilmalar oldu adet geliyordur diye dusundum. Ve aslinda adetle ayni tüm belirtileri oldum olacak hissi sık idrara cikma vs.. batın 4 günü evde pozitifi gördüm ve asiri idtarfa yanmam vardi hemen kan vermeye gittim kanda pozitif göruldü ama idrar yolumda enf da cikti okadar yuksek cikti ki dr larda sasirdi gebelerin kullandigi bir ilac verildi şuan iyiyim. Nacizane fikrim bedeninizi fazla kurcalamadan beyninizi hamileluge odaklamadan süreci gecirmeniz. Çünkü hangi ay çok beklersek olmuyor beklemedigimizde oluyor.. Ayni sevinci en kisa sürede belki diğer ay yasamaniz dilegiyleTebrikler cnm darısı bize inşBelirtilerin neydi?
Hayırlısı inşallah Aralık uğur getirsin bizeUmutlanmıştım bu ay ama bende elendim kızlar
Yaaa hamilesin hayırlı olsun inşallah bir an önce kan vermeye gidin baha net çıkmışTestim
Teşekkür ederim Evet hemen gittim kan verdim bakalım bekliyorum değerlerim ne çıkacakYaaa hamilesin hayırlı olsun inşallah bir an önce kan vermeye gidin baha net çıkmış
İnşallah güzel sonuçlar çıkar kuzumTeşekkür ederim Evet hemen gittim kan verdim bakalım bekliyorum değerlerim ne çıkacak
İnşallahİnşallah güzel sonuçlar çıkar kuzum
Tebrikler cnm çok net çıkmışTestim
Teşekkür ederimTebrikler cnm çok net çıkmış
Yaaa çok sevindim benimde yarın günüm bugün test yaptım yine çok silik çıktı yarın tekrar yapıcam bana dua et ayyy süper yaaaTestim